Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě to možné je chlape. Podle popisu ale vypadáš, a omluv mou upřímnost, na vola co se sebou nechá cloumat. To není sexy, to není přitažlivé. Půl roku tě ždímala? Dávej okolí najevo, že jsi kus chlapa co se postavil na vlastní nohy a jen tak nějaká si na tebe nešáhne. Že se i ona musí snažit aby si tě zasloužila. Nesnaž se za každou cenu někoho si najít. Jestli máš takovou cenu jak tvrdíš pak se baba najde.
Příspěvek upraven 22.04.23 v 09:39
Máš to jako má dáti dal. Takže ne takto lásku nenajdeš. Ne každý lásku nenajde neexistuje na to nárok. Ty to máš hozené tak že to máš jasně dané plus mínus jako obchod ale tak to nefunguje. Zamilovanost není racionální. A láska pak vzniká po zamilovanosti. Typy mužů jako ty zůstávají sami. A bude to tak pro tebe lepší.
Myslím, že ty sám se pořád motáš okolo toho svého „businesu“ tak holt pritahuješ takové ženy.
pokud první co o sobě napíšeš, je, že jsi „uspesny“ tak na to zjevně podvědomě i lovíš ženy, tak není divu, že ulovis ty, co jdou po penězích, když je to to první, co jim nabizis ![]()
Jestli je vůbec možné najít milující a nesobeckou ženu
Ne, bohužel jsme všechny sobecké bezcitné mrchy. Mluvím za sebe, všechny své kamarádky a celé emimino.
Jinak ano, peníze kazí charakter. Klidně polovinu pošli, já si s nimi poradím bez ztráty kytičky ![]()
Ty jsi prostě kariérista, podnikatel. Takový ten typický namachrovanec, já mám. A co mi za to dáš ty…
Tak vztah nefunguje.
Nabízí se nedávat na odiv své peníze. Jenže to je těžký, což? Auto, byt/barák. Drahé dárky, já na to mám.
A hlavně hledat normální holku. Ne od pohledu krásnou. Styl Barbie. Co nenalíčená nevynese ani smetí. ![]()
A vadí ti hodně, že se ženám líbí tvé vydělané peníze? Je to symbol tvého úspěchu a úspěšní muži se holt ženám líbí. Jestli jsi i pohledný a schopný mít rád i někoho jiného než sebe nebo vydělané peníze, opravdovou lásku najdeš. Zkus na to jít z druhé strany. Netaj, že jsi schopný vydělat peníze. Taky proto třeba trávíš víc času v práci. Ale jsi také ochotný je rozumně investovat. Lásku si nekupuj. Tím nemyslím, abys na ní škudlil, ale pokud budeš dávat velkorysé dary od počátku vztahu, chytne se spíš dravá štika.
Nuz, okrem milujucej partnerky by si mohol prihodit aj kriterium - ma svoje vlastne sny, ktore si chce plnit/ je schopna postarat sa o seba a v pripade krizy potiahnut chvilu financie ona/ jej praca ju bavi alebo chce aj pracovne nieco dosiahnut.. jedno z tohto. Schopny muz ma mat vedla seba schopnu zenu.
Skus ine prostredie - dobrovolnicke cinnosti - opravuju sa hrady, na ranci s konmi ta privitaju.. bav sa a NEHOVOR ako de.bil o sebe VSETKO. Mas stavebnu firmu, povedz ze si murar/uctovnik/vodic nakladaku, kancelarska krysa na socialke.. ano, v tomto smere mas byt obozretny a mlzit aspon rok. Dzentlmen tiez, ale nie de.bil co plati vsetko. Je rozdie byt uprimny a blb. y, zatial si teda asi len blb. y. Tak ako si vybudoval biznis - poucil si sa na chybach a musel si byt pevny, nenechat sa obtiahnut o peniaze ak sa spolupracovnik javi nedoveryhodne, rovnako rozhodny a pevny potrebujes byt aj ohladom vztahu - viem co chcem, toto tolerovat nemienim… a ono to pride.
A ci kocku zaujimas ty alebo peniaze, to predsa citis, vidis ako ona zije, comu sa venuje, ake ma nazory, co rozprava o druhych ludoch, co ju zaujima, ako sa sprava k sockam, susedom, predavacke… ak chlap nepozna zlatokopku, tak je retard podla mna. Nuz ale vela stastia.
Jak? Normálně, nechat se ulovit
Na takového úspěšného, pohledného musí stát ženy fronty, aspoň teda podle toho, co tu často píšou, jak prý chlapi „nejsou“ - tak o takového se logicky musí houfně poprat
![]()
Říká se: Jaký šel, takovou našel. Pokud se prezentuješ tak, že jsi úspěšný, movitý a pohledený jako hlavní klad tvé osoby, nemůžeš se divit, že takové ženské lákáš. Valná většina bohatých a úspěšných chlapů se s tím víceméně smíří a pracuje s tím. Někteří ne, ale ty zase sklouzávají do těch trapných věcí jako je předmanželská smlouva, šetření na partnerce ze samého strachu, aby s ním nebyla jen kvůli penězům. Hledej partnerku, která bude sama úspěšná, chytrá a bude mít svůj život, jak profesní, tak osobní - své přátele, koníčky, zájmy a ne jen ty povrchní. Ne jen takovou ozdobu k tvému úspěšnému životu. S takovou to půjde dohromady, nemusíš pak mít pocit, že je s tebou jen kvůli penězům.
@k22 píše:
Nuz, okrem milujucej partnerky by si mohol prihodit aj kriterium - ma svoje vlastne sny, ktore si chce plnit/ je schopna postarat sa o seba a v pripade krizy potiahnut chvilu financie ona/ jej praca ju bavi alebo chce aj pracovne nieco dosiahnut.. jedno z tohto. Schopny muz ma mat vedla seba schopnu zenu.Skus ine prostredie - dobrovolnicke cinnosti - opravuju sa hrady, na ranci s konmi ta privitaju.. bav sa a NEHOVOR ako de.bil o sebe VSETKO. Mas stavebnu firmu, povedz ze si murar/uctovnik/vodic nakladaku, kancelarska krysa na socialke.. ano, v tomto smere mas byt obozretny a mlzit aspon rok. Dzentlmen tiez, ale nie de.bil co plati vsetko. Je rozdie byt uprimny a blb. y, zatial si teda asi len blb. y. Tak ako si vybudoval biznis - poucil si sa na chybach a musel si byt pevny, nenechat sa obtiahnut o peniaze ak sa spolupracovnik javi nedoveryhodne, rovnako rozhodny a pevny potrebujes byt aj ohladom vztahu - viem co chcem, toto tolerovat nemienim… a ono to pride.
A ci kocku zaujimas ty alebo peniaze, to predsa citis, vidis ako ona zije, comu sa venuje, ake ma nazory, co rozprava o druhych ludoch, co ju zaujima, ako sa sprava k sockam, susedom, predavacke… ak chlap nepozna zlatokopku, tak je retard podla mna. Nuz ale vela stastia.
Kdyby chlap rok mlžil, tak se s ním pak rovnou rozejdu, kdo stojí o lháře?
@ZuzaM píše: Říká se: Jaký šel, takovou našel. Pokud se prezentuješ tak, že jsi úspěšný, movitý a pohledený jako hlavní klad tvé osoby, nemůžeš se divit, že takové ženské lákáš. Valná většina bohatých a úspěšných chlapů se s tím víceméně smíří a pracuje s tím. Někteří ne, ale ty zase sklouzávají do těch trapných věcí jako je předmanželská smlouva, šetření na partnerce ze samého strachu, aby s ním nebyla jen kvůli penězům. Hledej partnerku, která bude sama úspěšná, chytrá a bude mít svůj život, jak profesní, tak osobní - své přátele, koníčky, zájmy a ne jen ty povrchní. Ne jen takovou ozdobu k tvému úspěšnému životu. S takovou to půjde dohromady, nemusíš pak mít pocit, že je s tebou jen kvůli penězům.
Jo, ale s takovou bude muset zvládat rovnocenný vztah. Starat se o domácnost, a při dítěti omezit práci, aby i partnerka mohla pracovat. A to si nejsem jistá, že by zvládl ![]()
Sorry zníš podle textu trochu trapně a precitlivele, asi to je z tebe cítit a ženy toho využívají.
@Sisika9 píše:
Jo, ale s takovou bude muset zvládat rovnocenný vztah. Starat se o domácnost, a při dítěti omezit práci, aby i partnerka mohla pracovat. A to si nejsem jistá, že by zvládl
Pokud to nezvládá, musí se s mířit buď se zlatokopkou nebo s nějakou pipkou, co bude opečovávat a časem ho přestane bavit a najde si mladší, aktivnější… zlatokopku.:-)
@Lexter píše:
Určitě to možné je chlape. Podle popisu ale vypadáš, a omluv mou upřímnost, na vola co se sebou nechá cloumat. To není sexy, to není přitažlivé. Půl roku tě ždímala? Dávej okolí najevo, že jsi kus chlapa co se postavil na vlastní nohy a jen tak nějaká si na tebe nešáhne. Že se i ona musí snažit aby si tě zasloužila. Nesnaž se za každou cenu někoho si najít. Jestli máš takovou cenu jak tvrdíš pak se baba najde.Příspěvek upraven 22.04.23 v 09:39
Ne, snazit se musi. Ty zeny, co si ho najdou samy, totiz budu velmi casto prave zlatokopky.
Dobrý den všem,
rád bych se s vámi podělil o své osobní zkušenosti a zeptal se na vaše názory a rady ohledně hledání partnerky. Jsem 35 letý muž, úspěšný, sportující a dle zpětné vazby okolí také pohledný. V životě jsem ale měl neustále smůlu, protože jsem se věnoval více byznysu a kariéře než hledání partnerky.
Na cestě k úspěchu jsem měl mnoho počátečních neúspěchů v businessu a finančních potíží, ale nakonec se mi podařilo postavit se na vlastní nohy a dosáhnout významného úspěchu. Vše jsem si od začátku vybudoval vlastní pílí. Bohužel se však setkávám snad jen se ženami, které mají větší zájem o mou peněženku než o partnerství. Například jsem měl chvíli přítelkyni, která mě půl roku jen finančně využívala a nakonec mě opustila kvůli jinému s ještě tučnějším kontem. Tyto zážitky mě asi mají naučit, abych byl opatrný a rozvážný, jenže já neumím hrát “hry”, jsem vždy upřímný a ženy pak velmi rychle zjistí, jak na tom finančně jsem.
Chtěl bych se vás zeptat, co bych mohl dělat, abych našel přirozeně pohlednou, inteligentní a milující partnerku, která bude mít zájem o mě jako člověka, nikoli o můj majetek a peníze. Věřím, že i to stejné nabízím. Jak poznat skutečnou lásku a jak se chránit před lidmi, kteří by mě mohli pouze využívat?
Dále mě zajímá, co si myslíte o smyslu partnerství a rodiny a jestli vůbec existuje pravá láska, důvěra a porozumění. Není v tomto ohledu lepší zůstat finančně průměrný, aby se na člověka nelepily ženy s postranními úmysly? Vím, že je důležité mít cíl v životě a věnovat se kariéře, ale zároveň se mi stále více ukazuje, že pravá láska a rodina jsou pro mě velmi důležité.
Rád bych zeptal na vaše rady a názory, jestli je vůbec možné najít milující a nesobeckou ženu.