Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,připadám si jako úplná blbka,ale zeptat se vás musím-dnes jsem koupila malýmu lahvičku od Aventu-tu co má ouška ,dudlík a náhradní pítko bílé.žiju v naději,že by už konečně si tu flašku mohl přidržet atd. je tam napsaný,že dudlík má regulovaný průtok,ale není návod jk to teda regulovat.je mi to trapný,ale já to fakt nechápu.jak to děláte???díky díky díky Wingec a Hynýsek
Záleží, jak je natočený v pusince - jsou tam tři rychlosti - 1 - 3, záleží, která je nahoře (u nosu), tou to teče…
Winge, neboj, nejsi sama „bystré děvče“ , mě taky zachránila až te´d Missorka :--))))
Claudie
Wingec
,
ten dudlík má směrem u uzávěru různý počet proužků (1,2 nebo 3). Ty udávají sílu průtoku (1=nejslabší). Podle toho, jak dudlík nasměruješ při pití k bradě dítěte, tak to má protékat.
Já používám prmanentně 2 čárky.
Tak tak
.
Bubu
Ha!!! Tak teď kdo z koho
!
Missorko, máš doma ještě návod? Já jsem doteď byla přesvědčená, že to dělám dobře
, ale návod už doma nemám.
Holky, co máte ty dudlíky nový - je to tam přesně napsaný - kam mají být čárky nasměrovaný???
Jsem zvědavá…
Bubu
No, nevím jestli to ještě nezamotám, ale my máme doma Avenťáckou silikonovou savičku na mlíko a tam platí čárky u nosánku… ale hlavně že to teče, že?
Věrka
No tak já už asi raději přestanu přispívat do diskuzí nebo ještě zjistím, že jsem úplnej idiot
![]()
Bubu
no prave taky ji mam savicku ,ale zadnej navod, jen carky na savicce a napsany ze muzu regulovat.
zkousela jsem to na sobe
a h… jsem poznala, pak zkousela na malym a ten mi houby rekl, takze nevim, zacala jsem pouzivat savicku babylove a hotovo.
![]()
D
ježíšmarjá holky tak já jsem teď vyndala tu krabičku z koše,je to tam anglicky,moje angl. je již dosti chabá,ale píšou tady opravdu,že se má značka dát směrem k baby¨s nose.takže pravdu má Missorka.českej návod tu právě neni.tak jdu zahrabat tu krabku zpět hluboko do koše,nebo mě manža zastřelí,máme už asi 1 000 flaštiček ,tak musím dělat,že tuhle máme odjakživa…to jsou starosti furt…no,hlavně aby klukánek začal trošku pít,žejo.
jee Wingec podobny problemy, ted „pijem“ pomoci pitka Rajec- vodu no za cely den asi 150ml a to prehanim, ale rano „vypije“ kasi 150ml a nepocitane kojo, ktere boli,pac ma 6 zubu a obcas se zapomene, zasni ci co.
ale kdyz byl mensi pil v pohode z Aventu,ale to byli jednicky a dvojky, tady ten regulovatelnej lezi vyvarenej a pripravenej …
dobrou n D
He he, Bubu,
a já si myselal, že trapně machruju a už rok svojí dceru topím, protože jí to pouštím na blbej průtok… ![]()
Tak já balím kufry
.
Omlouvám se za zmatky a jdu spát. Prostě jsem střelená, ale tohle teda manžovi nepřiznám
a dětem se omluvím - ale zvládaly to obě v pohodě i s trhlou mámou (to pití)
Dobrou, Bubu
.....jsem měla zalitej mozek mlíkem, když jsem to četla, tak co.........
tak holky,jsem docela nadšená,jak na emiminu ze stupidní otázky rozvineme fajnovou diskusi.chtěla bych vidět,co by si říkali naši chlapi,kdyby to četli-asi to radši nechci vědět,ten můj naštěstí není doma.sem si nemyslela,že se tím tak pobavím..velmi jsem si zlepšila náladu,díky!!!! Dalif,my taky prdlačku vypijem,tak snad už se konečně za ty peníze chytí!!!