Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky peosim vas mela jsem vic instagramu protozw jsem delala ruzne prace z domu, vsechny jsem desktivovala ale porad je tam mam jakoby v nabidce nevite nekdo jak je dat uplne pryc?
@Deňa1995 píše:
nicproto jdu s dotazem sem
Zkoušela jsi kliknout na ten můj odkaz? Viděla jsem tam návodů hned několik…
@AnastazieB píše:
Zkoušela jsi kliknout na ten můj odkaz? Viděla jsem tam návodů hned několik…
pokud jste dobre cetla, ja ucet deaktivovany uz mam… ale v nabidce viz foto mi to i pres odstraneni uctu nezmizlo.. ikdyz profil smazany mam.
@Deňa1995 píše:
Ahoj holky peosim vas mela jsem vic instagramu protozw jsem delala ruzne prace z domu, vsechny jsem desktivovala ale porad je tam mam jakoby v nabidce nevite nekdo jak je dat uplne pryc?
Jestli je chceš úplně smazat tak běž na svůj profil, a klikni na ty 3 řádky v rohu nahoře. Klikni na nastavení a potom klikni na nápověda. Pak na centrum nápovědy, a jak je tam to vyhledávací pole kde je napsáno: S čím vám můžeme pomoci? Tak tam zadej: Odstranění účtu. A na to klikni. Potom klikni na větu: Jak si na instagramu odstraním účet? Běž trochu dolů klikni na zvýrazněný text (Odstranit účet). Potom se ti tam zobrazí okno kde se tě to ptá v jaké aplikaci to chceš otevřít, tak klikni na svůj prohlížeč. Ještě se tam přihlas a pak už asi budeš vědět
Když tak tam máš pokroky napsané podle instagramu. Vím napsala jsem to asi složitě ![]()
@Bunniee32 píše:
Jestli je chceš úplně smazat tak běž na svůj profil, a klikni na ty 3 řádky v rohu nahoře. Klikni na nastavení a potom klikni na nápověda. Pak na centrum nápovědy, a jak je tam to vyhledávací pole kde je napsáno: S čím vám můžeme pomoci? Tak tam zadej: Odstranění účtu. A na to klikni. Potom klikni na větu: Jak si na instagramu odstraním účet? Běž trochu dolů klikni na zvýrazněný text (Odstranit účet). Potom se ti tam zobrazí okno kde se tě to ptá v jaké aplikaci to chceš otevřít, tak klikni na svůj prohlížeč. Ještě se tam přihlas a pak už asi budeš vědětKdyž tak tam máš pokroky napsané podle instagramu. Vím napsala jsem to asi složitě
jupiiii dekuju
mam to