Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lleennttiillkkaa píše:
Věřím kde čemu, ale tomu, že to myslí přátelsky fakt ne
Asi tak ![]()
@alimdar píše:
No přátelsky to spíš není myšleno, je to opakovaně a hlavně ten pohled… brrr. Nicméně ano, rodinu se mi taky vytahovat nechce.
tak v tom případě vynech rodinu, ale poděkuj mu za pozvání, ale řekni, že nemáš zájem.
@kdochcekam píše:
Souhlasím. Mě to přijde i takové arogantní.
Napsala bych.
Velmi děkuji, myslím, že je vše v pořádku a nic mi nedlužíte.
To se mi zda nejvhodnejsi. Pokud to nepochopi, pritvrdit a napsat na rovinu, ze nemas zajem. Ale tohle mi prijde slusny a pochopitelny docela dobre.
Mě když někdo zval na rande a já nechtěla řekla jsem,,,to by se mému příteli asi nelíbilo, takže bohužel,, s úsměvem. A byl pokoj.
@kdochcekam píše:
Souhlasím. Mě to přijde i takové arogantní.
Napsala bych.
Velmi děkuji, myslím, že je vše v pořádku a nic mi nedlužíte.
Tohle je dokonalý a skvělá formulace, na to jsem cekala a jdu to hned napsat, at to mám před vikendem z krku ![]()
@kdochcekam @Azeretereza odeslano, doslova. Tak uvidíme.
Děkuju
@alimdar píše:
@kdochcekam @Azeretereza odeslano, doslova. Tak uvidíme.
Děkuju
To spíš bude pochopeno jako pokračování hry.
Proč prostě nenapsat jasné a srozumitelné „Nejdu a nepůjdu, ty starej kozle!“?
@Chauvinist píše:
To nejde, on bude nejspíše mladší než já ![]()
Drsná budu do třetice
@Chauvinist píše:
Přemýšlím nad tím a uvidím tedy podle reakce. Včera už mi nenapsal a doma naštěstí na firemní email nemám přístup. A jestli to nepochopí, tak mu to vpalim naplno.
na schůzky bude chodit jen kolega
Trochu mi to pripomelo kdyz jsem se dala dohromady ja s pritelem, byl mi sympaticky tak jsem ho pozvala na kavu protoze on se ocividne nerozhoupal… A on mi rekl NE
A teprve pozdeji jsem zjistila ze tim myslel ze kafe nepije
Takze chlapi to maji nekdy ruzny ![]()
@jdukolem píše:
napsala bych - děkuji za pozvání, potěšilo mě, ale musím s díky odmítnout- mé dny a volný čas patří mým dětem a rodině
Tak jak jsem slíbila, hlásím, že pán nereagoval. Jupiii.
Bohužel mám. na stole další poptávku, takže mu hned dnes musim napsat pracovně ![]()
@kdochcekam píše: čemu tleskáš? Od tebe bych čekala spíš reakci, že na tom přece nic není jít vysedávat s chlapem, co tě pozve…nastal u tebe nějaký posun? Něco nového?
No na tom nic divnýho fakt není, když je to přátelské posezení. Tady ji ten chlap balí, a ona nechce, tak tohle je jasné, stručné, srozumitelné.