Jak odpustit partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
11.11.19 17:17

@arinecka
No možná jsem vynechala detaily ve stylu třeba tomto:
Měl jsem trojku s kamarádem a jeho holkou.

Následně se vidíš s dvojicí už rozvedenou, a 40 letou vyžitou ženskou po 2 dětech, (ktere nejsou onoho kamaráda). Která měla a má zároveň s ex-přítelem zálibu v lehkých drogách a je každý druhý víkend ve feťáckým doupěti zvaném Tabarin :potlesk:
Samozřejmě že kdyby se nejednalo o tyto typy lidí tak bych z toho nedělala takové haló.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.11.19 17:17

Proboha, co mu chceš odpouštět? On nic neprovedl. Nemůže za tvoje nízký sebevědomí. Jestli máš problém s tím, že v dobách kdy tě neznal, randil a spal s holkama, stejně jako většina kluků v jeho věku, tak sis měla najit panice. Zbytečně vytváříš problémy. To ty by ses měla omluvit naopak jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.19 17:20
@mino12 píše:
@arinecka
Měl jsem trojku s kamarádem a jeho holkou.Následně se vidíš s dvojicí už rozvedenou, a 40 letou vyžitou ženskou po 2 dětech, (ktere nejsou onoho kamaráda). Která měla a má zároveň s ex-přítelem zálibu v lehkých drogách a je každý druhý víkend ve feťáckým doupěti zvaném Tabarin :potlesk:
Samozřejmě že kdyby se nejednalo o tyto typy lidí tak bych z toho nedělala takové haló.

A za to se ti má omlouvat nebo co? Proč ty se mu neomluvíš, že jsi byla panna a nemáš žádné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.11.19 17:20
@mino12 píše:
@arinecka
Měl jsem trojku s kamarádem a jeho holkou.Následně se vidíš s dvojicí už rozvedenou, a 40 letou vyžitou ženskou po 2 dětech, (ktere nejsou onoho kamaráda). Která měla a má zároveň s ex-přítelem zálibu v lehkých drogách a je každý druhý víkend ve feťáckým doupěti zvaném Tabarin :potlesk:
Samozřejmě že kdyby se nejednalo o tyto typy lidí tak bych z toho nedělala takové haló.

No dobře, a proč s ním teda pořád jsi, když opovrhujes s lidmi se kterymi se stykal, a tím defakto opovrhujes i jim? :nevim:

Příspěvek upraven 11.11.19 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.19 17:21

A ty s ním spíš bez kondomu? Klidně bych ho poslala na testy. A zk9ntrolovat, zda tě nenakazil, mykozami atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.11.19 17:23

A co bys mu měla odpouštět? Nic ti přece neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.19 17:23

No tak jestli chrapal s kdejakou sockou a ještě se tím chlubí, tak je zvláštní. Fuj, jediné s kondomem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
11.11.19 17:28
@mino12 píše:
@arinecka

Záliba v lehkých drogách… NO to je opravdu katastrofa. Holka, nech si vyšetřit hlavu, ne vagínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.11.19 17:30

@Ms.Ragdoll
Nechci ho opustit, náš vztah je perfektní. Jen mě často pronásledují tyhle věci, řekla jsem si že se sem vypíšu a s pomocí ostatních se zase posunu k tomu že to nemusím řešit. Jen si sama nedokážu dát pádné argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.19 17:30
@g.sandova píše:
No tak jestli chrapal s kdejakou sockou a ještě se tím chlubí, tak je zvláštní. Fuj, jediné s kondomem

Však jí nikdo nenutí s ním být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.11.19 17:32

@pohledzdruhestrany
No netvrdim ze nikdy nebrali i těžké jako pervitin nebo kokain…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.19 17:33
@mino12 píše:
@Ms.Ragdoll
Nechci ho opustit, náš vztah je perfektní. Jen mě často pronásledují tyhle věci, řekla jsem si že se sem vypíšu a s pomocí ostatních se zase posunu k tomu že to nemusím řešit. Jen si sama nedokážu dát pádné argumenty.

Problém máš totiž ty, ne on. On nic špatného neudělal, určitě ne tobě, abys mu musela něco odpouštět. Jako sorry, ale fakt jsi zralá na psychouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
11.11.19 17:37
@mino12 píše:
@pohledzdruhestrany
No netvrdim ze nikdy nebrali i těžké jako pervitin nebo kokain…

Podle mě lížou i štěňátkam hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.11.19 17:39

@terien
Však taky se nedozvíš vše o člověku za měsíc nebo 2… Spali jsme spolu ze začátku s kondomem ale pokud máš dlouhodobý vztah tak stejně začneš hledat jiné alternativy antikoncepce.

„Nikdo ji nenutil“
No netutil, ale nevěděla jsem tolik o minilosti, a taky nemůžeš chlapa před prvnim sexem poslat na testy a detektor lži.
To by se na mě se stoprocentní jistotou vykvaknul a nejsem s nikým do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
11.11.19 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat