Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to pošli třeba přes PPL nebo jinou službu pokud máš možnost..zkus třeba i zasilkovnu..ta moc nestojí
Samozřejmě pokud k nim máš přístup
Když napíšeš křehké a nezaplatíš si to, tak máš smůlu. Mně před pár dny přišel balík, paní si za křehké zaplatila, balík byl totál rozsekanej, že jsem si ho ani nepřevzala, se pošťák divil, že mi to jako vadí.
@archienka1 jojo to mas pravdu, taky jsem cumela jak puk, ze teda nechapu proc tam je ta nalepka krehke kryz stim zachazeji stejne jak s ostatnima ![]()
Jak je již psáno, křehké jsou vyhozené peníze, dobře to zabal, musí to vydržet pád z metru a něco. Já posílala sklaněné prase, obalené novinama, bublinkama a látkou obložené polystyrenem, pošta to rozflákala, ale bez problémů zaplatila
Jinak skleněných věcí už jsem poslala hafo, vždy v bublinkách a trochu polystyrenu a vše přežilo. lustr jsem posílala před 3 týdny, obalený bublinkama a strčila jsem ho do pytle po klukovi a taky došel v pořádku. A bez křehkého, když to dobře zabalíš, tak ti případné rozbití pošta uhradí
Pokud nedá označení křehké tak ikdyby to bylo kdovíjak super zabalené, pošta jí nedá nic. No, mně nedala ani s označením křehké a dobře zabalené. ![]()
@Caty píše:
Pokud nedá označení křehké tak ikdyby to bylo kdovíjak super zabalené, pošta jí nedá nic. No, mně nedala ani s označením křehké a dobře zabalené.
No vidíš a mě zaplatila pošta rozbitý balík dvakrát. Bez označení křehké, protože to bylo dobře zabalené… Vracej i poštovné
Takže nemusí být označení křehké ![]()
Moje zkušenost s Českou poštou, Českými drahami je, že na zaměstnance si musíme stěžovat, stěžovat a stěžovat…jinak se nic nezmění.