Jak podpořit lezení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpisk03
10.6.13 15:25

Mno jestli to chápu dobře, tak dělat překážkovou dráhu, když se ještě ani neplazí, je nesmysl..takže zatim se přesunu s noťasem na zem, ten ho hodně zajímá, tak ho snad bude motivovat ;) když ono u nás je právě blbý to, že on se sudama dokáže přemístit, kam potřebuje, takže dávat mu do cesty nějaký předměty jako motivaci mi asi nepomůže, protože on se tam v klídečku doválí sudama..

@Tarinka jak se dělá trakař? normálně jako u velkých dětí - chytnešza nohy a on se musí vzepřít na rukou?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.6.13 15:30

@xpisk03 Heled když před něj dáš hračku a budeš mu zvedat ty nohy pod sednici, zachvíli přestane být v křeči, začne se geblit a začne si na tu hračku sahat :palec:

• Citovat
  • Upravit
10680
10.6.13 15:39
@xpisk03 píše:
Mno jestli to chápu dobře, tak dělat překážkovou dráhu, když se ještě ani neplazí, je nesmysl..takže zatim se přesunu s noťasem na zem, ten ho hodně zajímá, tak ho snad bude motivovat ;) když ono u nás je právě blbý to, že on se sudama dokáže přemístit, kam potřebuje, takže dávat mu do cesty nějaký předměty jako motivaci mi asi nepomůže, protože on se tam v klídečku doválí sudama..@Tarinka jak se dělá trakař? normálně jako u velkých dětí - chytnešza nohy a on se musí vzepřít na rukou?

Klasicky jako u velkých dětí, ale pod bříškem má ten overball, jinak i do kleku můžeš dávat, zkus ho dát k nějaké nižší překážce ( cca 10cm) dát do kleku… jinak my lákali na křupku a vůbec bych takhle velký dítě nelákala do plazení, pořád dávat na ty kolínka a ona začne, právě jak se naše malá plazila, tak pak zase neměla moc motivaci na to lezení, protože se všude dostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
11.6.13 08:59

@Brooucinda já jsem nemožná, nemůžu to najít :oops:
napiš mi prosím datum, kdy to bylo vysílaný. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
11.6.13 09:05

Já když mu dám nohy pod zadek, tak se začne vztekat a povolí ruce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
11.6.13 09:19

@eetel http://www. ceskatelevize. cz/porady/1148499747-sama-doma/video

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
11.6.13 09:20

@eetel Ale není tam ta mezera samo sebou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2049
11.6.13 09:40

@Brooucinda ale tam vyjedou všechny datumy s videema, já nevím, který den to bylo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.6.13 10:06

@eetel Vyndej tu mezeru v linku a budeš to mít přesné

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
11.6.13 10:09

@eetel A jinak to bylo 13.5.2011

• Citovat
  • Upravit
438
8.11.13 23:20

@Brooucinda Ahoj prosímtě mužeš poslat ještě jednou ten odkaz na to video cvičení s nožičkama. Ten odkaz je špatnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.11.13 13:52

@Iriskaa Ono to nešlo zkopčit..Nahjdi si v sama doma ten datum jak jsem sem psala a tam to bude :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML