Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@xpisk03 Heled když před něj dáš hračku a budeš mu zvedat ty nohy pod sednici, zachvíli přestane být v křeči, začne se geblit a začne si na tu hračku sahat ![]()
@xpisk03 píše:
Mno jestli to chápu dobře, tak dělat překážkovou dráhu, když se ještě ani neplazí, je nesmysl..takže zatim se přesunu s noťasem na zem, ten ho hodně zajímá, tak ho snad bude motivovatkdyž ono u nás je právě blbý to, že on se sudama dokáže přemístit, kam potřebuje, takže dávat mu do cesty nějaký předměty jako motivaci mi asi nepomůže, protože on se tam v klídečku doválí sudama..@Tarinka jak se dělá trakař? normálně jako u velkých dětí - chytnešza nohy a on se musí vzepřít na rukou?
Klasicky jako u velkých dětí, ale pod bříškem má ten overball, jinak i do kleku můžeš dávat, zkus ho dát k nějaké nižší překážce ( cca 10cm) dát do kleku… jinak my lákali na křupku a vůbec bych takhle velký dítě nelákala do plazení, pořád dávat na ty kolínka a ona začne, právě jak se naše malá plazila, tak pak zase neměla moc motivaci na to lezení, protože se všude dostala ![]()
@Brooucinda já jsem nemožná, nemůžu to najít ![]()
napiš mi prosím datum, kdy to bylo vysílaný. děkuji moc
Já když mu dám nohy pod zadek, tak se začne vztekat a povolí ruce ![]()
@eetel http://www. ceskatelevize. cz/porady/1148499747-sama-doma/video
@Brooucinda ale tam vyjedou všechny datumy s videema, já nevím, který den to bylo… ![]()
@Brooucinda Ahoj prosímtě mužeš poslat ještě jednou ten odkaz na to video cvičení s nožičkama. Ten odkaz je špatnej
@Iriskaa Ono to nešlo zkopčit..Nahjdi si v sama doma ten datum jak jsem sem psala a tam to bude ![]()
Mno jestli to chápu dobře, tak dělat překážkovou dráhu, když se ještě ani neplazí, je nesmysl..takže zatim se přesunu s noťasem na zem, ten ho hodně zajímá, tak ho snad bude motivovat
když ono u nás je právě blbý to, že on se sudama dokáže přemístit, kam potřebuje, takže dávat mu do cesty nějaký předměty jako motivaci mi asi nepomůže, protože on se tam v klídečku doválí sudama..
@Tarinka jak se dělá trakař? normálně jako u velkých dětí - chytnešza nohy a on se musí vzepřít na rukou?