Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nic neobvazuj, jen je odstříkej a hotovo. Ono se fakt přestane tvořit a pokud ho jak říkáš už tolik nemáš, tak to bude jen pár dnů. Občas se ti stane, že ti sem tam ještě kapička vyteče, ale to je normální i rok od přerušení kojení.
Máta a šalvěj jsou proti tvorbě mléka tak si vař čaj, homeopatika-nevím přesně název, ale když se zeptáš v lékárně poradí. Jinak jak psaly holky ve sprše odstříkat do úlevy a pevná podprsenka.
Klidně sušenou-v lékárně koupíš čaj, s tinkturama nemám zkušenost.
Ty homeo jsou ricinus communis, jen nevim potenci. Na rozkojeni jsem mela 15ch, treba by to stacilo jen ve vyssi davce.
Já jedla tablety šalvěje na zastavení laktace a pomohlo to
Ahoj maminky mam jiz 2 letou princeznu do ted jeste kojim. ale chci uz prestat uz to nedávám bradavky jsou bolave a myslim ze uz by mohlo byt na case jelikoz by mela za rok.jit do skolky. Dnes jsme to zkusily cely den rikam porad dokola ze mlicko uz neni. mala plakala a ja zatnula zuby a vydrzela sem dokonce i v noci se mi ji podarilo uspat bez mlicka. Jen nevim co potom s mlekem? Mam odstrikavat? Ci jit za doktorem pro prasky? Rozhodla sem se odstavit najednou a razantně jelikoz postupne odstavit se u nas neosvědčilo. Dekuji za rady ci tipy ![]()
@andreavik píše:
Ahoj maminky mam jiz 2 letou princeznu do ted jeste kojim. ale chci uz prestat uz to nedávám bradavky jsou bolave a myslim ze uz by mohlo byt na case jelikoz by mela za rok.jit do skolky. Dnes jsme to zkusily cely den rikam porad dokola ze mlicko uz neni. mala plakala a ja zatnula zuby a vydrzela sem dokonce i v noci se mi ji podarilo uspat bez mlicka. Jen nevim co potom s mlekem? Mam odstrikavat? Ci jit za doktorem pro prasky? Rozhodla sem se odstavit najednou a razantně jelikoz postupne odstavit se u nas neosvědčilo. Dekuji za rady ci tipy
asi odstřikavat, aby pak nebyl zanet prsu, ja to tak delala, nebo dat mayl sunar, jako nahradu aby ji to nebylo tak lito
@žabinka
dekuji moc ale veskerou UMELOU VYZIVU mala odmita tak jsme zkusili kojit uz jen pred spanim a zatim to funguje uvidime jak to pujde dal, dekuji moc za radu ![]()