Můžete mi poradit jak přestat kojit bez odsavačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
25.10.16 14:28

Nic neobvazuj, jen je odstříkej a hotovo. Ono se fakt přestane tvořit a pokud ho jak říkáš už tolik nemáš, tak to bude jen pár dnů. Občas se ti stane, že ti sem tam ještě kapička vyteče, ale to je normální i rok od přerušení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 14:28

Aha, dobře děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 14:29

Dobře.. snad to bude rychlé :lol:

• Citovat
  • Upravit
2422
25.10.16 14:37

Máta a šalvěj jsou proti tvorbě mléka tak si vař čaj, homeopatika-nevím přesně název, ale když se zeptáš v lékárně poradí. Jinak jak psaly holky ve sprše odstříkat do úlevy a pevná podprsenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 14:38

Jako čerstvou mátu a šalvěj?

• Citovat
  • Upravit
2422
25.10.16 14:44

Klidně sušenou-v lékárně koupíš čaj, s tinkturama nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 14:47
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
25.10.16 15:06

Ty homeo jsou ricinus communis, jen nevim potenci. Na rozkojeni jsem mela 15ch, treba by to stacilo jen ve vyssi davce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 15:12

Já jedla tablety šalvěje na zastavení laktace a pomohlo to

• Citovat
  • Upravit
23
9.1.18 22:06

Kojení 2 lete holcicky

Ahoj maminky mam jiz 2 letou princeznu do ted jeste kojim. ale chci uz prestat uz to nedávám bradavky jsou bolave a myslim ze uz by mohlo byt na case jelikoz by mela za rok.jit do skolky. Dnes jsme to zkusily cely den rikam porad dokola ze mlicko uz neni. mala plakala a ja zatnula zuby a vydrzela sem dokonce i v noci se mi ji podarilo uspat bez mlicka. Jen nevim co potom s mlekem? Mam odstrikavat? Ci jit za doktorem pro prasky? Rozhodla sem se odstavit najednou a razantně jelikoz postupne odstavit se u nas neosvědčilo. Dekuji za rady ci tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.1.18 18:43
@andreavik píše:
Ahoj maminky mam jiz 2 letou princeznu do ted jeste kojim. ale chci uz prestat uz to nedávám bradavky jsou bolave a myslim ze uz by mohlo byt na case jelikoz by mela za rok.jit do skolky. Dnes jsme to zkusily cely den rikam porad dokola ze mlicko uz neni. mala plakala a ja zatnula zuby a vydrzela sem dokonce i v noci se mi ji podarilo uspat bez mlicka. Jen nevim co potom s mlekem? Mam odstrikavat? Ci jit za doktorem pro prasky? Rozhodla sem se odstavit najednou a razantně jelikoz postupne odstavit se u nas neosvědčilo. Dekuji za rady ci tipy :D

asi odstřikavat, aby pak nebyl zanet prsu, ja to tak delala, nebo dat mayl sunar, jako nahradu aby ji to nebylo tak lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.1.18 09:37

@žabinka
dekuji moc ale veskerou UMELOU VYZIVU mala odmita tak jsme zkusili kojit uz jen pred spanim a zatim to funguje uvidime jak to pujde dal, dekuji moc za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová