Můžete mi poradit jak přestat kojit bez odsavačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
31.8.14 21:11

@jsem.to.ja Skutečně to zjistis, prostě se ti za den vytvořilo dostatečně mléka, ono to mlicko v těch prsou chvilku počká, pak i líp a víc poteče, když budou prsa plné. Taky když se pořád míchá v bříšku staré a nové mlíko, tak to děla paseku. Však zitra uvidíš. Já bych se, kdyby ho bylo dost, zatvrdila a začala dodržovat režim u za cenu pár prorvanych dní, však ale záleží na tobě jak se zaridis, hlavně už si odpocin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.8.14 21:14
@jsem.to.ja píše:
@variska Zkusila, chováme, povídáme a zpíváme, lehnu si s ním a houpu ho, zkouším položit do postýlky, zkouším mu dát přes hlavu plenu, dát ho do vibračního lehátka, jdeme na procházku. Usne ve 2 případech z 10 a stejně se někdy vzbudí po pár minutách a řve víc než dřív…mám v plánu volat ráno pediatra a domluvit si vážení, jenže jak objektivní bude, když kojim skoro pořád, zjistím tak skutečně, kolik mléka mám?

A kolik tedy vypije na jedno kojení? Máš půjčenou nebo svoji váhu? Od toho se to bude odvíjet.
Ale přesně, takhle to měla kamarádka, měsíc se snažila, pak malý prořval celé dni a když si půjčila váhu, zjistila, že vypije 30-40,někdy i 20.a mléka víc nebylo. Takže dostal flašku a od tý doby měla spokojené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.8.14 21:34

Ale maly ti nemusi brecet kvuli hladu…muze ho bolet brisko, treba ma prdiky…vyslec ho, dej mu neco tepleho na brisko, pocvic nozickama, otoc na bok, namasti zadecek… v kojeni to neni!!! Priroda zaridila, ze kojit muze 99% zen..nenech ho plakat, ukonejsi ho nosenim, dej mu dudlika a na nej kapku Sabsimplex(nevim jak se to pise), duvod place je jinde…zkus si udelat trosku poradek v kojeni, zkusit prilozit po 2 hodinach a budit ho kdyz u toho usne, nenechat ho pit dyl jak 15-20 min. Trochu vic pij a poradne jez!!!Mlekoje pak kvalitnejsi…hlavne se nestresuj a hod se do klidu. Maly bude cim dal lepsi, porad si na sebe zvykate. Vydrz, bude lip a lip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.14 21:47
@jsem.to.ja píše:
@miisenka příkrm právě nechci - když míchám UM a MM, tak ho bolí bříško, zvrací.. laktacni poradkyně u mě byla opakovaně, jsme v kontaktu, rádi mi dát k prsu kdykoliv chce a na jak dlouho chce a pláč řešit po týdnu, když se to nezlepší, teď to prý může být spurt. Víte, já už nechci křičet na miminko hnusné věci jako dnes proto, že neustále křičí a už měsíc bojujeme, nejsem holt dostatečně psychicky odolná a chci si konečně užívat chvilky, které se opakovat nebudou…

tak sa na to kojeni vyser, nez Ti rupnu nervy..daj len UM..a laktacka je pkna cuza, ked radi len kojit..boze moj, potom su vsetky matky akurat vydeptane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.14 21:50
@miisenka píše:
tak sa na to kojeni vyser, nez Ti rupnu nervy..daj len UM..a laktacka je pkna cuza, ked radi len kojit..boze moj, potom su vsetky matky akurat vydeptane..

No ne asi :roll: Já jako neví, ale ta ženská se přece musí někdy najíst, umýt, vyspat a někdy podle těch teorií by to ani nešlo :roll:
  • Citovat
  • Upravit
1206
31.8.14 22:33

@Bettyn Malej na bolení bříška trpěl 2 dny, jinak tyhle problémy nemá. Jak jsem psala výš, žádné jine techniky na uklidnění nezabírají a ne, nenechám měsíční miminko dvě hodiny plakat, abych dodržela nějaký interval, za ten měsíc jsem si jeho pláče vyslechla dost a neztotožňuji se s teorií, že 99% žen může kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
31.8.14 22:36

@RadkaCh ne, správná žena a uvědomělá matka nespí, nepřijímá potravu a nevylučuje, natož aby chtěla zvládnout úkony osobní hygieny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
31.8.14 22:42
@jsem.to.ja píše:
@RadkaCh ne, správná žena a uvědomělá matka nespí, nepřijímá potravu a nevylučuje, natož aby chtěla zvládnout úkony osobní hygieny…

Amen :lol:
Dej vědět, jak jsi dopadla u doktora, jsem zvědavá, jestli to je v mliku nebo v závislosti. No jestli to je závislost, tak ho stejně budeš muset nechat brečet i mezi intervaly na um, tak hlavně ať je co nejdřív líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
31.8.14 22:56

@variska moc děkuju, napíšu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 07:04
@jsem.to.ja píše:
@Bettyn Malej na bolení bříška trpěl 2 dny, jinak tyhle problémy nemá. Jak jsem psala výš, žádné jine techniky na uklidnění nezabírají a ne, nenechám měsíční miminko dvě hodiny plakat, abych dodržela nějaký interval, za ten měsíc jsem si jeho pláče vyslechla dost a neztotožňuji se s teorií, že 99% žen může kojit.

podle ceho tak jiste usuzujes, ze ho brisko neboli a ze ho bolelo jen 2 dny? Pokud dite ty 2 hodiny prorve hlady, tak ma proste malo, 2 hodiny by vydrzet mel. Uz jsem psala vys, nehledej tady omluvu nebo nekoho, kdo to udela za tebe. Nenajdes, tady ne.

• Citovat
  • Upravit
14309
1.9.14 07:08
@RadkaCh píše: **
No ne asi :roll: Já jako neví, ale ta ženská se přece musí někdy najíst, umýt, vyspat a někdy podle těch teorií by to ani nešlo :roll:

nechapem tvoju reakciu na noj prispevok.. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.9.14 07:09
@jsem.to.ja píše:

zabudla si na obstaravanie manzela este.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 08:25
@miisenka píše:
zabudla si na obstaravanie manzela este.. :lol:

Tak na to někdo prdí schválně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
62
1.9.14 08:30
@RadkaCh píše:
podle ceho tak jiste usuzujes, ze ho brisko neboli a ze ho bolelo jen 2 dny? Pokud dite ty 2 hodiny prorve hlady, tak ma proste malo, 2 hodiny by vydrzet mel. Uz jsem psala vys, nehledej tady omluvu nebo nekoho, kdo to udela za tebe. Nenajdes, tady ne.

Souhlasim, pokud ho mas u prsa furt, tak pije jen ridke predni nliko, ktere je na zizen, ale hlad nezazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.9.14 13:12

@Bettyn
Ale ono neco jak predne a zadne mlieko je pri blbost.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...