Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale nám tohle naše cácorka dělala taky, pokud spala doma. Jakmile byla ve stojícím kočáře na balkoně, spala tam třeba 2 a půl hodiny. Nezkoušela jsi ho dát ven, popř. k oknu?
Jinak si taky myslím, že je to hodně uspáváním u prsa.. A chápu, že odnaučování bude náročné, avšak určitě se to pak s tím spaním zlepší!!!
My jsme v té době uspávali v náručí a myslím, že to bylo kvůli tomu. časem se to pak všechno zase změnilo a teď je to tak (v 11m), že se po půl hodině probudí, dám ji ruku a většinou spí dál. Ale taky se takhle blbě budí
Být Tebou tak se vrhnu na odnaučování usínání u prsa ![]()
@pampeliš
To asi nebylo na mě
, mně u prsu neusíná (leda v noci a to mi přijde v pořádku, že se napije a usne).
V kočárku mi přes den taky spí, někdy dokonce i celou hodinu, ale kočárek musí být v pohybu, jakmile se zastaví, tak do dvou tří minut mimi otevře oči a je po spaní ![]()
@pampeliš
Já jsem si myslela, ale ježto mi funguje vše rychleji než myšlení
, tak jsem dřív odepsala, než mi došlo, že to nejspíš nebylo na mě - omlouvám se, že jsem se do toho tak nabourala ![]()
@zlodcera
Jasně, protože já to tam nenapsala - to noční buzení na kojení už beru tak nějak samozřejmě. Kdybych si měla vybrat spánek bez nočního vstávání, který končí v pět ráno a spánek se dvouma třema probuzeníma na kojení a vstávání třeba až v sedm, tak beru to druhé