Jak prodloužit spánek u mimča?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sysel-v-tísni
28.6.13 09:58

@zlodcera
Jasně, protože já to tam nenapsala - to noční buzení na kojení už beru tak nějak samozřejmě. Kdybych si měla vybrat spánek bez nočního vstávání, který končí v pět ráno a spánek se dvouma třema probuzeníma na kojení a vstávání třeba až v sedm, tak beru to druhé :D

• Citovat
  • Upravit
13183
28.6.13 10:06

@Sysel-v-tísni Nj, každá máme jiný priority  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.6.13 21:18

Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale nám tohle naše cácorka dělala taky, pokud spala doma. Jakmile byla ve stojícím kočáře na balkoně, spala tam třeba 2 a půl hodiny. Nezkoušela jsi ho dát ven, popř. k oknu?
Jinak si taky myslím, že je to hodně uspáváním u prsa.. A chápu, že odnaučování bude náročné, avšak určitě se to pak s tím spaním zlepší!!! :kytka: My jsme v té době uspávali v náručí a myslím, že to bylo kvůli tomu. časem se to pak všechno zase změnilo a teď je to tak (v 11m), že se po půl hodině probudí, dám ji ruku a většinou spí dál. Ale taky se takhle blbě budí 8o Být Tebou tak se vrhnu na odnaučování usínání u prsa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
29.6.13 08:55

@pampeliš
To asi nebylo na mě :lol:, mně u prsu neusíná (leda v noci a to mi přijde v pořádku, že se napije a usne).
V kočárku mi přes den taky spí, někdy dokonce i celou hodinu, ale kočárek musí být v pohybu, jakmile se zastaví, tak do dvou tří minut mimi otevře oči a je po spaní :cert:

• Citovat
  • Upravit
195
30.6.13 21:09

@Sysel-v-tísni To bylo na zakladatelku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
1.7.13 07:18

@pampeliš
Já jsem si myslela, ale ježto mi funguje vše rychleji než myšlení :mrgreen:, tak jsem dřív odepsala, než mi došlo, že to nejspíš nebylo na mě - omlouvám se, že jsem se do toho tak nabourala :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510