Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k tomu, že můj chlap není malé děcko, tak dělá vše potřebné, abychom dospěli k výsledku.
Můj partner dodnes netuší, kdy mám „ovulku“ a kdy se mi zahnizďovalo „embryjko“.
Trvalo to něco přes rok, ale kdybych si došla na vyšetření se štítkou dřív, mohlo být dítko i o půl roku starší. Protože měsíc po nasazení Letroxu se zadařilo. Až asi poslední dva měsíce před jsem zhruba věděla, kdy je ovulace, jinak jsem mimo braní listovky nedělala žádné prostocviky, natož abych bulela nad jednočárkovým testem nebo plánovala, kdy jo a kdy ne. Myslím, že pokud není zdravotní problém (nedostatek spermií atd), tělo si vybere ten správný okamžik samo.
Můj se na snažení těšil, ale otěhotněla jsem hned na druhý pokus, takže si to moc ´´neužil´´
O miminko jsem bohužel v 5. měsíci přišla, tak nás to čeká znovu, alespoň nějaké pozitivum
@Babet-ka děkujeme ![]()
Já to chápu my jsme si řekli, že se v listopadu začneme „snažit“ a kdybych do května neotěhotněla tak začnu nejspíš řešit nějaké ovu testy a možná BT a tak a manžel i řekl že kdyby bylo třeba na testy si dojde, tak jsem to neřešila a ono to přišlo.
Tak Ti/Vám držím palce ať se brzy zadaří ![]()
Neprozival to nijak, nestihl, v jinem stavu jsem byla prvni mesic, kdy jsme si rekli, ze ano, otehotnela jsem po prvni nechranene soulozi.