Jak řešit nedostatek sexu v jinak spokojeném manželství?

Anonymní
19.10.23 10:00

Jak řešit nedostatek sexu v jinak spokojeném manželství?

Jak byste řešili nedostatek sexu 1× za 3 - 4 měsíce? Partnera opravdu milujete a on vás, máte děti, ale nejde se přes veškerou komunikaci domluvit na vyšší frekvenci alespoň jednou týdně. A frustrace vás pomalu ale jistě neskutečně svírá 8o.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2544
19.10.23 10:04

To je divný, i podezřelý, že by chlap nechtěl čtvrt roku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.10.23 10:07

Potřebuješ posvětit kamaráda? :D :dance:
OK, ta za mě :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
4785
19.10.23 10:07

A když se tak milujete, dokážete si teda otevřeně říct, co je za problém?
Pokud by partner neměl zdravotní problém, měla bych problém věřit mu, že mě fakt miluje a že se mu líbím, když by mě zároveň bez mrknutí oka nechal měsíce sexuálně frustrovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.10.23 10:10

A včem je problem? Zmenila ses fyzicky? Nebo manzel starne a ubyvaji hormony? :nevim: A kdyz k sexu dojde, je to jako predtim, nebo nic moc? Zkus mu domluvit navstevu na urologii, andrologii, starnuti no, neni mu 20 a to telo uz nefunguje tak, ze mu stoji sotva se podiva na nahou zenskou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.23 10:16

Nevěřím, že vztah bz sexu je jinak ve všech ohledech v pořádku. Takže poradna a řešit příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14704
19.10.23 10:21

Chybí možnost začít to řešit s partnerem :lol: jinak pak je postup asi tipuji celkem standardní ve formě A C B D. Nejdříve chce člověk vydržet a neřešit to, pak si chvilku vystačí sam, pak si najde kamaráda a pak se rozvádí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.10.23 10:40
@Semtex píše:
Chybí možnost začít to řešit s partnerem :lol: jinak pak je postup asi tipuji celkem standardní ve formě A C B D. Nejdříve chce člověk vydržet a neřešit to, pak si chvilku vystačí sam, pak si najde kamaráda a pak se rozvádí :lol:

Skoro bych i řekl, že s partnerem už to řešila, když to výslovně píše…

• Citovat
  • Upravit
14704
19.10.23 10:41
@Kutil Tom píše:
Skoro bych i řekl, že s partnerem už to řešila, když to výslovně píše…

To je fakt :lol: když už nefunguje ani osvědčené “středa, je ho tam třeba”, tak je to dost blby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
19.10.23 10:53

Vysvetlila bych mu, ze bud na frekvenci zapracujeme, nebo hrozi rozvod/milenec. Ja osobne jsem z takoveho vztahu odesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
19.10.23 10:59

Pokud si zvládneš od sexuální frustrace pomoct s hračkama a manžel se chová dobře, nejsou hádky, projevuje ti lásku různými způsoby, je za tím třeba nějaký zdravotní problém, který se snaží řešit a snad v tom nehraje roli milenka, tak bych v manželství pokračovala.
Pokud by mi hračky nestačily, změnil se v chování a nejsem si jistá, že stále miluje, tak bych to ukončila.
Milence bych si nehledala, pokud bych se na tom předem nedomluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 11:05

Žiji ve velmi podobném vztahu. Prošla jsem mnoha fázemi zoufalství i nadějí. Chápu, že komunikace nepomáhá. Máme to stejně. Manžel vždycky slibuje, dokonce sám říká, že mu to takhle taky nevyhovuje (frekvence jako u vás) - a pak - nic.
Já to řeším možností A. Nestačí mi zaměstnat ruce, tak jsem se vrhla na studium, napřed cizího jazyka, teď jsem na VŠ.

• Citovat
  • Upravit
12664
19.10.23 11:20

Soulad v sexu patri mezi nejdulezitejsi soucast vztahu. V drtive vetsine dojde k nevete a vztah se stejne rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
19.10.23 12:58

Ahoj zakladatelko, tohle je otázka, kterou si klade mnoho lidí. Do sexu nelze nikoho nutit. Je těžké komunikovat s tím, kdo nechce sex nebo ho nechce s námi. Sex je forma komunikace. Není to jen ledajaká aktivita. Je to o přitažlivosti, touze po orgasmu, propojení, sblížení. Pro někoho to může být zábava, pro někoho zase důkaz lásky, pro někoho jen nástroj pro uspokojení.

Lze milovat někoho, s kým nechceme sex? Lze milovat někoho, kdo s námi nechce sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2544
19.10.23 13:13
@LukeR1 píše:
Ahoj zakladatelko, tohle je otázka, kterou si klade mnoho lidí. Do sexu nelze nikoho nutit. Je těžké komunikovat s tím, kdo nechce sex nebo ho nechce s námi. Sex je forma komunikace. Není to jen ledajaká aktivita. Je to o přitažlivosti, touze po orgasmu, propojení, sblížení. Pro někoho to může být zábava, pro někoho zase důkaz lásky, pro někoho jen nástroj pro uspokojení.Lze milovat někoho, s kým nechceme sex? Lze milovat někoho, kdo s námi nechce sex?

A následně:

Jak se nezamilovat do milence? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí