Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A když se tak milujete, dokážete si teda otevřeně říct, co je za problém?
Pokud by partner neměl zdravotní problém, měla bych problém věřit mu, že mě fakt miluje a že se mu líbím, když by mě zároveň bez mrknutí oka nechal měsíce sexuálně frustrovanou.
A včem je problem? Zmenila ses fyzicky? Nebo manzel starne a ubyvaji hormony?
A kdyz k sexu dojde, je to jako predtim, nebo nic moc? Zkus mu domluvit navstevu na urologii, andrologii, starnuti no, neni mu 20 a to telo uz nefunguje tak, ze mu stoji sotva se podiva na nahou zenskou. ![]()
Nevěřím, že vztah bz sexu je jinak ve všech ohledech v pořádku. Takže poradna a řešit příčinu.
Chybí možnost začít to řešit s partnerem
jinak pak je postup asi tipuji celkem standardní ve formě A C B D. Nejdříve chce člověk vydržet a neřešit to, pak si chvilku vystačí sam, pak si najde kamaráda a pak se rozvádí ![]()
@Semtex píše:
Chybí možnost začít to řešit s partneremjinak pak je postup asi tipuji celkem standardní ve formě A C B D. Nejdříve chce člověk vydržet a neřešit to, pak si chvilku vystačí sam, pak si najde kamaráda a pak se rozvádí
Skoro bych i řekl, že s partnerem už to řešila, když to výslovně píše…
@Kutil Tom píše:
Skoro bych i řekl, že s partnerem už to řešila, když to výslovně píše…
To je fakt
když už nefunguje ani osvědčené “středa, je ho tam třeba”, tak je to dost blby ![]()
Vysvetlila bych mu, ze bud na frekvenci zapracujeme, nebo hrozi rozvod/milenec. Ja osobne jsem z takoveho vztahu odesla.
Pokud si zvládneš od sexuální frustrace pomoct s hračkama a manžel se chová dobře, nejsou hádky, projevuje ti lásku různými způsoby, je za tím třeba nějaký zdravotní problém, který se snaží řešit a snad v tom nehraje roli milenka, tak bych v manželství pokračovala.
Pokud by mi hračky nestačily, změnil se v chování a nejsem si jistá, že stále miluje, tak bych to ukončila.
Milence bych si nehledala, pokud bych se na tom předem nedomluvila.
Žiji ve velmi podobném vztahu. Prošla jsem mnoha fázemi zoufalství i nadějí. Chápu, že komunikace nepomáhá. Máme to stejně. Manžel vždycky slibuje, dokonce sám říká, že mu to takhle taky nevyhovuje (frekvence jako u vás) - a pak - nic.
Já to řeším možností A. Nestačí mi zaměstnat ruce, tak jsem se vrhla na studium, napřed cizího jazyka, teď jsem na VŠ.
Soulad v sexu patri mezi nejdulezitejsi soucast vztahu. V drtive vetsine dojde k nevete a vztah se stejne rozpadne.
Ahoj zakladatelko, tohle je otázka, kterou si klade mnoho lidí. Do sexu nelze nikoho nutit. Je těžké komunikovat s tím, kdo nechce sex nebo ho nechce s námi. Sex je forma komunikace. Není to jen ledajaká aktivita. Je to o přitažlivosti, touze po orgasmu, propojení, sblížení. Pro někoho to může být zábava, pro někoho zase důkaz lásky, pro někoho jen nástroj pro uspokojení.
Lze milovat někoho, s kým nechceme sex? Lze milovat někoho, kdo s námi nechce sex?
@LukeR1 píše:
Ahoj zakladatelko, tohle je otázka, kterou si klade mnoho lidí. Do sexu nelze nikoho nutit. Je těžké komunikovat s tím, kdo nechce sex nebo ho nechce s námi. Sex je forma komunikace. Není to jen ledajaká aktivita. Je to o přitažlivosti, touze po orgasmu, propojení, sblížení. Pro někoho to může být zábava, pro někoho zase důkaz lásky, pro někoho jen nástroj pro uspokojení.Lze milovat někoho, s kým nechceme sex? Lze milovat někoho, kdo s námi nechce sex?
A následně:
Jak se nezamilovat do milence? ![]()
Jak byste řešili nedostatek sexu 1× za 3 - 4 měsíce? Partnera opravdu milujete a on vás, máte děti, ale nejde se přes veškerou komunikaci domluvit na vyšší frekvenci alespoň jednou týdně. A frustrace vás pomalu ale jistě neskutečně svírá
.