Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
No jasně sranda a jediná rada je že si mám koupit špunty![]()
![]()
A že jim to máš říct. To už jsou dvě. Tak si vyber
@Anonymní píše:
@M_Vladim Není mi 18 je mi 11 a chci se odstěhovat v 16 ale 5 let je hodně
Hahaha. Zase trapny troll.
@Margery píše:
No tak tohle už je fakt na výpraskprostě jim to normálně řekni a netrucuj.
Ne
@Anonymní píše:
Mám sluchátka velké z Teska nemůžu v nich spát
Neznas normalne spunty do usi? Prodávaji v lekarnach.. Ja je taky používám… Ty totiž nechceš radu jak je neslyset, ty chces radu jak udelst aby spolu nespali… Na to ti kali pes ![]()
@smurfka píše:
Neznas normalne spunty do usi? Prodávaji v lekarnach.. Ja je taky používám… Ty totiž nechceš radu jak je neslyset, ty chces radu jak udelst aby spolu nespali… Na to ti kali pes
Kali??
@Netopirek píše:
A že jim to máš říct. To už jsou dvě. Tak si vyber
Nemůžu jim to říct to bych se propadla hanbou až do středu země
@Anonymní píše: Říká to můj brácha že si jde honit čuraka a já vím že tím myslí pindika
No tak to je gól
![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek Penis je horší jak čurák
A v čem? čurák je vulgární výraz. Penis je zcela běžné označení, dokonce i v učebnicích biologie. Ale chápu, že tu jsi ještě neměla, tak to nevíš.
Ještě můžeš říkat pyj, falus, kopulační nebo pohlavní orgán. ![]()
@Anonymní píše:
Kali??
Neznáš slovo KÁLÍ, ale curak nebo penis jo?
tvl v 11 se starej o panenky.. ![]()
@Anonymní píše:
Ale pud neznamená že to musíte dělat nebo jo?
Musí.
Tak rady jsi tady dostala. Tím, že budeš rodičům likvidovat vybavení bytu a polívat je mlíkem a odlakovačem, dosáhneš akorát toho, že budeš mít ze života peklo jak ty, tak oni.
Jako chápu, že jsi zabejčená, ale ničím jiným, než tím, že jim to normálně řekneš, nedosáhneš toho, že budeš mít ticho na spaní. Rodiče to kvůli tobě dělat nepřestanou.
PS všemi deseti píše daleko víc lidí, ne jen ty °-)
@Horse.Lady píše:
No tak to je gól![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vydařená famílie. Rodiče kukají jak králíci, bratr si honí to sprosté slovo a cérečka přemýšlí, jak rodičům zničit majetek i sexuální život
![]()
@Margery píše:
Tak rady jsi tady dostala. Tím, že budeš rodičům likvidovat vybavení bytu a polívat je mlíkem a odlakovačem, dosáhneš akorát toho, že budeš mít ze života peklo jak ty, tak oni.Jako chápu, že jsi zabejčená, ale ničím jiným, než tím, že jim to normálně řekneš, nedosáhneš toho, že budeš mít ticho na spaní. Rodiče to kvůli tobě dělat nepřestanou.
PS všemi deseti píše daleko víc lidí, ne jen ty °-)
No to se uvidí. Jo píše ale mě pořád všichni podcenujou že jsem malá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat