Jak rodiče odradit od

Anonymní
29.6.20 19:10

Jak rodiče odradit od "toho"

Prosím poraďte vim že tu chodí hodně rodiču. Se sestrou máme teď odělené pokoje a já spím vedle pokoje rodičů a oni tam prostě skoro každý večer u nich dělají „to“ :,( jak to poznám? Slyším totiž hrkání a pleskání v horším případě nadávky :,( nechápu proč to dělají když vedle nich spím :,( ale kdyby to bylo večer jen tak si pustím na sluchátkách písničky nebo tak a pak jdu spát ale oni někdy začnou až třeba v jednu!!! Jednou když to pleskání a hekání bylo šlyšet fakt nahlas tak jsem jim tam už chtěla vtrhnout ale pak jsem šla na záchod a měli dokonce neuzavřené dveře ale nic jsem neviděla naštěstí protože jsem utekla na záchod a vylezla asi až za hodinu a oni to furt dělali!!! :,( Je mi vždycky špatně když to slyším jakože fakt špatně a chci aby s tím přestali tak jsem jednou jak byli odpoledne v práci jim tam rozlila odlakovač všude i do postele a nakonec mě seřvali :,( ale já jsem jim neřekla přímo ze je slyším ale že jsem to udělala kvůli nich ale jim to nedošlo.. tak šli spát do obýváku protože to fakt moc smrdělo. No a pak si tu ložnici začali zamykat. A já to teď zas slyším skoro každý večer :,( poraďte mi prosím fakt to není vůbec hezké to poslouchat :,( buď to tu ale prosím nechte anonymně nebo smažte chodí tu mamka občas. Já už na to fakt nemám asi nakonec půjdu spát do koupelny a budu spát ve vaně jako nějaký bezdomovec :,( :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
34473
29.6.20 19:12

Nuda ty prázdniny bez brigády, co

• načítám...
Anonymní
29.6.20 19:14
@terien píše:
Nuda ty prázdniny bez brigády, co

Co? :,(

• Upravit
866
29.6.20 19:14

Ty jsi trubka, za odpalovací bych ti taky pěkně dala. Koukej jim to normálně říct. A neboj až budeš mít vlastní děti taky to budeš dělat.

• načítám...
Anonymní
29.6.20 19:15

Vím, že to dokáže být nepříjemné. Když jsem byla malá, zažila jsem něco podobného. Vyřešila jsem to tak, že jsem o tom rodičům prostě řekla. Vysvětlila jsem jim, jak to prožívám a oni si pak už na svoje hlučnější zvukové projevy dávali pozor. ;)

• Upravit
jahuhudka
29.6.20 19:15

Proč anonym? Někdo chce za každou cenu dokázat, ze sex rodičů je proste špatný a traumatizující :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
29.6.20 19:16
@Anonymní píše:
Vím, že to dokáže být nepříjemné. Když jsem byla malá, zažila jsem něco podobného. Vyřešila jsem to tak, že jsem o tom rodičům prostě řekla. Vysvětlila jsem jim, jak to prožívám a oni si pak už na svoje hlučnější zvukové projevy dávali pozor. ;)

Děkuju ale já se bojím že to pak bude divné mezi náma :(

• Upravit
Anonymní
29.6.20 19:17
@jahuhudka píše:
Proč anonym? Někdo chce za každou cenu dokázat, ze sex rodičů je proste špatný a traumatizující :mrgreen:

Je když to slyším tak často a jsem třeba nic nejedla aby mi nebylo špatně ale stejně bylo :(

• Upravit
23966

Se nudíš, co.
Do té jedné ráno čekají třeba proto, aby měli jistotu, že spíš. Když ti jejich hlasitost vadí, tak jim to řekni. Se chováš jak mimino.

• načítám...
2930

:zed: ježíš kolik ti je? Tak asi v 1 v noci předpokládají, že spíš ne? Buď ráda, že jim to klape. Asi by bylo lepší kdyby spolu nespali, hádali se a možná se i rozvedli ne? Sex je normální součástí života zdravých lidi :nevim:

• načítám...
Anonymní

@Leo44 jaké odpalovací??

• Upravit
mackA159

Nezávid jim. Jen jim doprej.

• Upravit
23966
29.6.20 19:18
@Anonymní píše:
Děkuju ale já se bojím že to pak bude divné mezi náma :(

S tím jak se chováš teď, to mezi vámi divné nebude?

• načítám...
Anonymní
29.6.20 19:18

@thalasan Ale oni mě tím vzbudili právě… Já nevím možná by byly lepší hádky :(

• Upravit
Anonymní
29.6.20 19:19

@Netopirek Třeba jim to dojde a nebudeme spolu o tom mluvit ale asi nedojde :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová