Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
ale co když mě seřvou?
Tak budeš seřvaná. Normálně jim řekni, že tě v noci budí a nemůžeš se vyspat. Třeba jim to sepne.
@divine woman Ale já můžu spát jen mě to vzbudí a nemůžu usnout dokut neskončí ![]()
@Anonymní píše:
A co když začnu spát v koupelně? To jim nic nebudu dělat a budou to muset řešit
Proč? Proč? Proč? Tohle tvé chování fakt není normální. Měla bys přijmout fakt, že je to přirozená součást života a budou to dělat i když se ti to nelíbí. Vzpomeň si na to za takových 15 let.
@thalasan Ale pomohlo to na jeden den třeba kdyby se jim rozbila postel tak půjdou do obýváku ![]()
@Anonymní píše:
A co když začnu spát v koupelně? To jim nic nebudu dělat a budou to muset řešit
Oni dělají něco zcela přirozeného. Jak si myslíš, že jsi přišla na svět?
Prostě jim buď řekni co ti vadí, nebo si dál hraj na chudinku.
Je od sexu neodradíš. Můžeš jim říct, že jsou moc hluční, aby se ztišily. A rozhodně nepřestanou souložit
@Anonymní píše:
@thalasan Ale oni mě tím vzbudili právě… Já nevím možná by byly lepší hádky
Ani omylem! ![]()
Až Tě příště vzbudí, tak normálně běž zavřít dveře a řekni něco jako Fajn, ale vzbudili jste mě. ![]()
@Anonymní píše:
No ale já nic nedokazuju já chci poradit jak je od toho odradit
Když chceš trollit, tak u toho aspoň přemýšlej ![]()
@Netopirek Ale já je chci odradit protože já taky nedělám to co oni tak oni by to neměli dělat taky ![]()
@Anonymní píše:
@thalasan Ale sprcha nikomu nezpůsobí trauma
Opravdu by tě neobtezovalo nějaké omezení tvé potřeby? Tak to bylo myšleno. A jako fakt by mě zajímal tvůj věk. Proč ho nechceš napsat?
@Anonymní píše:
@thalasan Ale pomohlo to na jeden den třeba kdyby se jim rozbila postel tak půjdou do obýváku
a nebo koupí novou. Nebo na novou postel nemáte peníze?
@M_Vladim Pak to stejně třeba začnou dělat a co když to budou dělat u m ě v pokojíku?
![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek Ale já je chci odradit protože já taky nedělám to co oni tak oni by to neměli dělat taky
Je ti 15+? Jestli ano, tak si někoho najdi a dělej to.
@Anonymní píše:
@thalasan Ale pomohlo to na jeden den třeba kdyby se jim rozbila postel tak půjdou do obýváku
A ty pak budeš na brigádu, aby jsi jim vzniklou škodu uhradila? Jen proto že nejsi schopna otevřít pusu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat