Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@thalasan Ale oni mě tím vzbudili právě… Já nevím možná by byly lepší hádky
Jsi praštěná
máš fungující rodinu a stejně si stezujes. Nevíš co máš, tobě snad není ani 15 ne?
Vidíš, já na ně vletěla, že mě ruší tím, jak tam ječí a byl klid
![]()
1, vyměň si pokoj se sestrou nebo ji požádej, že budeš spát u ní v pokoji.
2, to asi nechceš slyšet - ale vzhledem k tomu, že píšeš, že je to denně, tak to tvým rodičům zřejmě dobře klape ![]()
@jahuhudka píše:
Proč anonym? Někdo chce za každou cenu dokázat, ze sex rodičů je proste špatný a traumatizující
Jj, za poslední týden bylo hodně pokusů
@thalasan Ne není ale já si nestěžuju že jsou spolu v posteli ale protože je to nechutné a hlučné to co dělají ![]()
@terien píše:
Jj, za poslední týden bylo hodně pokusů
No ale já nic nedokazuju já chci poradit jak je od toho odradit ![]()
@Ivettk píše:
1, vyměň si pokoj se sestrou nebo ji požádej, že budeš spát u ní v pokoji.
2, to asi nechceš slyšet - ale vzhledem k tomu, že píšeš, že je to denně, tak to tvým rodičům zřejmě dobře klape
Skoro denně. Sestra mi to nedovolí protože tam má přimontovanou televizi.
@Anonymní píše:
Ale kdyby to bylo třeba jen jednou za týden tak by to bylo lepší
Kazdy má jinou biologickou potřebu. Přece jim nebudeš určovat frekvenci ne? Kdyby ti řekli, že se máš sprchovat jednou týdně tak se ti to asi taky nelíbí ne? ![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek Třeba jim to dojde a nebudeme spolu o tom mluvit ale asi nedojde
Tak to je dobrej vtip. To, že ti vadí jejich sex, jim nedojde. Jen ty se budeš chovat divně. Oni taky. Jestli budeš dělat naschváli, jako do teď, tak jen schytáš tresty. Nebo jejich pohrdání, že se chováš jako fracek
@Margery píše:
Vidíš, já na ně vletěla, že mě ruší tím, jak tam ječí a byl klid![]()
![]()
ale co když mě seřvou? ![]()
@Anonymní píše:
@thalasan Ne není ale já si nestěžuju že jsou spolu v posteli ale protože je to nechutné a hlučné to co dělají
Nechutné? Co je nechutné? Ty to snad nemáš v plánu dělat?
@Netopirek píše:
Tak to je dobrej vtip. To, že ti vadí jejich sex, jim nedojde. Jen ty se budeš chovat divně. Oni taky. Jestli budeš dělat naschváli, jako do teď, tak jen schytáš tresty. Nebo jejich pohrdání, že se chováš jako fracek
A co když začnu spát v koupelně? To jim nic nebudu dělat a budou to muset řešit ![]()
@Netopirek píše:
Nechutné? Co je nechutné? Ty to snad nemáš v plánu dělat?
Nechutné když je při tom slyšim ![]()
@Anonymní píše:
@thalasan Ne není ale já si nestěžuju že jsou spolu v posteli ale protože je to nechutné a hlučné to co dělají
Nechutné? Hele to fakt ne. A snažit se je odrazovat?
to ti opravdu nepřísluší. Maximálně si s nimi můžeš promluvit. Nebo a třeba jen s mamkou. Ale odrazovat je, nebo jim do postele lít odlakovač?
to je prostě kravina.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale kdyby to bylo třeba jen jednou za týden tak by to bylo lepší