Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, chci se zeptat, zda mi někdo můžete poradit nějaký bezplatný program na rozeslání hromadného emailingu. Provozuji nekomerční a nevýdělečný charitativní klub. V databázi je hodně zaregistrovaných adres a čas od času jim chci rozeslat hromadný email. Mám špatnou zkušenost, když jsem si to nechala odeslat od rádoby odborníka, protože se mi stalo, že mi emailové adresy ukradli a používali je ke komerčním účelům. jsem laik, prosím něco jednoduchého
Děkuji moc ![]()
Hromadný e-mailing je naprd. Na 100% jsou hromadné mejly chozeny v mejlech na seznam.cz i centrum.cz do „hromadné“ a nikdo je nečte. ![]()
@hudečice To si nemyslim.Me maily vesmes ctou, jsou to clenove nasi organizace. Prosim o odpovedi k tematu. Dekuji
V práci jsme to dělali přes outlook, kopírovala jsem ze seznamu adresy do skryté kopie po 40. Bylo to jako u blbečků s 350 adresami a při rozesílání 3× týdně, ale šéf šetřil. Takže pokud to není moc často, jde to udělat takhle. Jenom stačí adresy nakopírovat do excelu a udělat sloupce po 40 a pak jen kopírovat do outlooku.
Kdyz se daji ty adresy do excelu, da se to propojit s outlookem a odesilat i s osobnim oslovenim. Pohledej na netu navod.
Hromadně posílám jako skryté kopie na seznamu, nelze všechny najednou
Ahoj, manželka zrovna rozjíždí svůj nový eshop a hledá způsob, jak hromadně zasílat emaily. Jedná se o menší stovky emailů, a z toho, co jsem vyčetl, jsou ty známé služby, jako je mailchimp nebo ecomail, dost drahé. Nikdo sem už pár let nepřispěl, je něco, co by jste doporučili?
Díky.