Jak s miminkem z porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
28.2.06 23:00

Děs !

Holky, já nevěděla, co mě čeká, myslela jsem, že to budou stránky s ukázkama s použitím figurín, jako chodí ty krátké „šoty“ v televizi od BESIPU!
Už jsem něco takového viděla a tohle je ještě horší…
Vím, že to bylo myšleno jako odstrašení, ale fakt předem víc upozorňovat slabší povahy a ještě navíc těhotný holky by to mohly nést opravdu špatně, je tam i mrtvý dítě :-(((

Víte, že mám chuť to anonymně poslat svému šéfovi? Jezdí po Praze ve svém Superbu minimálně stovkou a ještě si myslí, jakej je frajer…kretén!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.3.06 00:12

Já jsem 100% pro autosedačku. Dříve se to nepěstovalo a nesnáším slova tchýně: „za nás to taky nebylo, tak proč to potřebujete vy?“ Nepochopí to, že jde o bezpečí dítěte a ne o to abasme utráceli zbytečně peníze. Jedna holka (dříve kamarádka) má 3letou holčičku a od té doby co vyrostla z vajíčka jí vozí na klíně na předním sedadle!!!! Nedejbože aby se něco stalo… A řeči typu my na autosedačku nemáme taky nemůžu ani slyšet, to budu jíst raději chleba s máslem k snídani, obědu i večeři, ale pro dítě přece musím mít vše pro jeho bezpečnost..
To jsem se teda rozlítila :-) Toť můj názor…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
1.3.06 00:26

Jsem taky pro autosedačku.Tadeášek je v ní od první chvilky opravdu spokojený.Koupila jsem si fusak který mám jak do autosedačky i do kočárku a není co řešit.Je fleesový,krásně teplounký a numusím malého tak navlíkat.

Martina a Tadeášek 12t 5d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.3.06 04:06

Určitě autosedačku. Žiju v Kanadě a tady vás ani z porodnice bez autosedačky nepustí, podle zákona musí být děti v sedačce. Nás než propustili, tak jsme museli ukázat jak je miminko v sedačce připoutané, zkontrolovali jestli jsou popruhy dobře utažené a pak nás teprve nechali jít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 05:45

odchod z porodnice

a co radíte pro ty, co auto nemají?

Poprvé mě z porodnice vezla sanitka - dítko bylo v odnosné tašce z kočárku.
Podruhé jsem jela vlakem - příbuzný neměli čas a my nemáme auto, přijel pro mě tatínek a dítko bylo zase v tašce z kočárku…

A potřetí - to už jsem jela vlakem sama - dítko zase v tašce..

A sanitka - ta se při tom nedává.

Věra

• Citovat
  • Upravit
18
1.3.06 13:46

Ahoj holky, myslela jsem, že z porodnice pojedu bez autosedačky, protože jsem měla pocit, že bude miminku lépe v mém náručí, že se bude cítit bezpečně a bude klidné. Ale když to tu tak pročítám, zřejmě dáme přednost autosedačce. Člověk opravdu nikdy neví. Mějte se pěkně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
6.3.06 10:55

Nechápu, jak někoho vůbec může napadnout, že pojede autem z porodnice bez sedačky. Neodsuzuju nikoho, jen se normálně divím a připadá mi to opravdu nepochopitelné. Pokud ještě někdo potřebuje varování, ať čte dál, jinak jen pro silné nátury citát mého otce. „Hloupí rodiče mají zas jen hloupé děti. Možná je to přirozený výběr.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí