Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slečinka píše:
@Elilen tak to je jasný, je to tím chlapem,tak hlavně ať to dlouho vydrží
Děkuju, věřím, že jo. Už jsme spolu několik let, tak snad mě nic nepřekvapí. Je to rak a ty fakt doporučuju. ![]()
@Žirafátko píše:
Všechny ryby který znám byly vždycky fakt strašně na sex, něco takovýho bych využila
Na tom něco bude. ![]()
Tak děvčata já du spát a promejšlet co si vezmu na sebe ať vypadám lákavě ![]()
@Elilen píše:
@slečinka Já pana Dokonalého už mám.Dřív se na mě ale koukalo víc chlapů. Možná mi to trochu i chybí.
Ono asi každého hlavně odradí, že vedle mě vidi tak nádherného chlapa.
Ať ti to vyjde, držím palce.
No jooo, tak když chodíš s kočárkem a ještě k tomu s chlapem vedle sebe, tak se nediv, to bych teda chtěla vidět sebevraha, kterej tě v takovýhle konstelaci pozve na rande.
Muehehe, to se mně teda fakt nestalo nikdy
já byla vždy s těmi dětmi sama, když mne někdo zval.
Tak děvčata, nakonec sem se na rybu vyprdla, byl opravdu divnej a radši sem se sblížila s rakem
každopádně děkuju všem za rady ![]()
Tak já mám nedávnou skoro čerstvou zkušenost s rybou, která mě stála dva dny slz:-). Sbalila jsem ho na disco, což nedělám, ale jemu nešlo odolat, do 8 rána jsme si povídali na lavičce, drželi se za ruku, líbali, bylo to něco neskutečného, magická přitažlivost. Říkal, že ráno napíše, a asi vystřízlivěl a nic..Já neodolala a napsala mu, zda přijde na film, protože jsme se o tom bavili, tak došel, zkoukli jsme ho, celou dobu mě hladil po tváři, dával mi ruku, polibek. Pak došlo na sex, opravdu skvělej sex, jak po deseti letech známosti, i u mě přespal, říkal, že chce, když jsem se ho na to ptala a to šel za 4 hod. do práce, celou noc v objetí…Druhý den nic, jen jsme se potkali ve fitku, dal mi tam pusu před všemi a představil mi kamaráda a od té doby nic, utekly tři dny…stále nic, volám, nic, píšu, nic, pak mi napsal až po dvou dnech, že mi přeci říkal, že není na vztahy a že si myslel, že na něj tlačím..tak že budeme jen kamarádi, souhlasila jsem, je to čerstvéé ale být s ním jen kamarádka no nevím, nevím, jak to zvládnu, protože jsem se po 4 letech zamilovala, ale do mladé rybky, která prýý není vůůbec na vztahy…akorát je mi to líto, bydlí za barákem a vím, že dlouho tak přitažlivého chlapce nepotkám.-))), ale když si chce užívat, tak v pohodě, jen ta komunikace vypadá, jak kdyby ho nikdo a nic nezajímalo:-(((
@slečinka píše:
Tak děvčata, nakonec sem se na rybu vyprdla, byl opravdu divnej a radši sem se sblížila s rakemkaždopádně děkuju všem za rady
Ani se ti nedivím:-))), jsou opravdu zvláštnííí, vůbec nevím, co si myslet…