Jak sbalit kluka znamení Ryba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
27.6.13 21:47
@slečinka píše:
@Elilen tak to je jasný, je to tím chlapem :mrgreen:,tak hlavně ať to dlouho vydrží :srdce:

Děkuju, věřím, že jo. Už jsme spolu několik let, tak snad mě nic nepřekvapí. Je to rak a ty fakt doporučuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.6.13 21:48
@Žirafátko píše:
Všechny ryby který znám byly vždycky fakt strašně na sex :mrgreen:, něco takovýho bych využila :mrgreen:

Na tom něco bude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
27.6.13 21:48

Tak děvčata já du spát a promejšlet co si vezmu na sebe ať vypadám lákavě :oops:

• Citovat
  • Upravit
15977
27.6.13 21:49

Kdyžtak nám vyfoť skříň, poradíme Ti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.6.13 21:55
@Elilen píše:
@slečinka Já pana Dokonalého už mám. :srdce: Dřív se na mě ale koukalo víc chlapů. Možná mi to trochu i chybí. :nevim: Ono asi každého hlavně odradí, že vedle mě vidi tak nádherného chlapa. :mrgreen:Ať ti to vyjde, držím palce. :palec:

No jooo, tak když chodíš s kočárkem a ještě k tomu s chlapem vedle sebe, tak se nediv, to bych teda chtěla vidět sebevraha, kterej tě v takovýhle konstelaci pozve na rande. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Muehehe, to se mně teda fakt nestalo nikdy :mrgreen: já byla vždy s těmi dětmi sama, když mne někdo zval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
29.6.13 18:48

Tak děvčata, nakonec sem se na rybu vyprdla, byl opravdu divnej a radši sem se sblížila s rakem :hug: každopádně děkuju všem za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
Sofielaura
2.9.13 00:06

čerstvá zkušenost s rybou:-(((

Tak já mám nedávnou skoro čerstvou zkušenost s rybou, která mě stála dva dny slz:-). Sbalila jsem ho na disco, což nedělám, ale jemu nešlo odolat, do 8 rána jsme si povídali na lavičce, drželi se za ruku, líbali, bylo to něco neskutečného, magická přitažlivost. Říkal, že ráno napíše, a asi vystřízlivěl a nic..Já neodolala a napsala mu, zda přijde na film, protože jsme se o tom bavili, tak došel, zkoukli jsme ho, celou dobu mě hladil po tváři, dával mi ruku, polibek. Pak došlo na sex, opravdu skvělej sex, jak po deseti letech známosti, i u mě přespal, říkal, že chce, když jsem se ho na to ptala a to šel za 4 hod. do práce, celou noc v objetí…Druhý den nic, jen jsme se potkali ve fitku, dal mi tam pusu před všemi a představil mi kamaráda a od té doby nic, utekly tři dny…stále nic, volám, nic, píšu, nic, pak mi napsal až po dvou dnech, že mi přeci říkal, že není na vztahy a že si myslel, že na něj tlačím..tak že budeme jen kamarádi, souhlasila jsem, je to čerstvéé ale být s ním jen kamarádka no nevím, nevím, jak to zvládnu, protože jsem se po 4 letech zamilovala, ale do mladé rybky, která prýý není vůůbec na vztahy…akorát je mi to líto, bydlí za barákem a vím, že dlouho tak přitažlivého chlapce nepotkám.-))), ale když si chce užívat, tak v pohodě, jen ta komunikace vypadá, jak kdyby ho nikdo a nic nezajímalo:-(((

• Citovat
  • Upravit
Sofielaura
2.9.13 00:08
@slečinka píše:
Tak děvčata, nakonec sem se na rybu vyprdla, byl opravdu divnej a radši sem se sblížila s rakem :hug: každopádně děkuju všem za rady :palec:

Ani se ti nedivím:-))), jsou opravdu zvláštnííí, vůbec nevím, co si myslet…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky