Jak se obvykle chová muž ke své milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42750
1.12.23 05:11

Prej nechci být jen matrace na sex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co jiného podle tebe jsi, drahá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.12.23 05:41

Jo holka, tak to byva. Ty si predstavujes romantiku, on se pragmaticky jednou za mesic vystříká do jiny, aby byla zmena, ale jinak milenku k zivotu nepotrebuje. A uz vubec nepotrebuje, aby to zmerčila jeho žena.
Souhlasim s @Kockazvysocan z pohledu manzelek si jen mrcha, co nema dost sil/zajímavosti/inteligence/doplň si, aby mela plnohodnotny vztah (a taháš tatu od rodiny) :nevim: i takový bývá úděl milenek.
Malokdy se to sejde tak, aby byli vsichni tři šťastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
1.12.23 06:03
@Anonymní píše:
A jak poznám že je nás třeba víc? Protože i tohle mě napadlo. To už teda vůbec nechci :roll:

To je snad fuk u milenky, ne? To je přeci z podstaty volný vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.23 06:13
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o neodsuzování a odpovědi pouze k tématu, děkuji mnohokrát :kytka:
Jak se běžně chová muž ke své milence? Jak často má potřebu ji vidět, jak často je s ní v kontaktu co se týče psaní nebo volání třeba?
Nevím, jestli nemám moc vysoké nároky, ale můj milenec má na mě čas tak jednou za 3-4 týdny tak na 2 hodiny, sice během doby co se nevidíme si píšeme, ale taky to není žádná sláva. Má ženu a děti, rodině se věnuje, a má i náročnou práci, takže z jedné strany chápu, že tolik času prostě nemá. A ani si na něj samozřejmě nedělám žádné nároky, ale hodně se mi líbí a logicky mě přitahuje a mám ho svým způsobem ráda, takže když se dlouho nevidíme tak mi chybí… A když pak vidím že je online a nedostanu ani odpověď na zprávu… Nebo je to v pořádku a fakt nemám čekat nic víc, žádný větší zájem? Docela mě to mrzí. Nechci být vyloženě matrace, která mu poslouží jen na sex a nic víc. Nechci mu ani rozbíjet rodinu samozřejmě, ale chtěla jsem být u něj na trochu vyšší úrovni. Snad mě chápete jak to myslím… Kamarádka před pár lety byla milenkou jednoho kolegy, a ten z ní byl úplně paf. Scházeli se třeba 3× v týdnu, pořád jí psal, volal, posílal srdíčka a pusinky, později jí i říkal že ji miluje a chtěl se kvůli ní prý dokonce rozvádět, ona to pak ale už raději ukončila. Já neříkám, že chci aby se on do mně taky zamiloval, ale mohl by mě mít aspoň trochu rád a dát to najevo :?

My uz se s milencem schazime skoro 20 let, jednou, dvakrat, tydne..dostavam hezke darky k narozkam, vanocum, fajn restauracky..troufam si rici ze me miluje.

• Citovat
  • Upravit
107115
1.12.23 06:29
@Anonymní píše:
Jak se běžně chová muž ke své milence? Jak často má potřebu ji vidět, jak často je s ní v kontaktu co se týče psaní nebo volání třeba?
Nevím, jestli nemám moc vysoké nároky, ale můj milenec má na mě čas tak jednou za 3-4 týdny tak na 2 hodiny, sice během doby co se nevidíme si píšeme, ale taky to není žádná sláva. Má ženu a děti, rodině se věnuje, a má i náročnou práci, takže z jedné strany chápu, že tolik času prostě nemá. A ani si na něj samozřejmě nedělám žádné nároky, ale hodně se mi líbí a logicky mě přitahuje a mám ho svým způsobem ráda, takže když se dlouho nevidíme tak mi chybí… A když pak vidím že je online a nedostanu ani odpověď na zprávu… Nebo je to v pořádku a fakt nemám čekat nic víc, žádný větší zájem? Docela mě to mrzí. Nechci být vyloženě matrace, která mu poslouží jen na sex a nic víc. Nechci mu ani rozbíjet rodinu samozřejmě, ale chtěla jsem být u něj na trochu vyšší úrovni. Snad mě chápete jak to myslím… Kamarádka před pár lety byla milenkou jednoho kolegy, a ten z ní byl úplně paf. Scházeli se třeba 3× v týdnu, pořád jí psal, volal, posílal srdíčka a pusinky, později jí i říkal že ji miluje a chtěl se kvůli ní prý dokonce rozvádět, ona to pak ale už raději ukončila. Já neříkám, že chci aby se on do mně taky zamiloval, ale mohl by mě mít aspoň trochu rád a dát to najevo :?

Každý vztah je individuální, takže i milenecký.
Pokud se v tom cítíš dobře, tak to máte nastaveno správně, pokud ne…lepší vycouvat a nedělat mu tu matrací.
Nepřizpůsobuj se vždy jeho návrhům a uvidíš, jak moc má zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
1.12.23 06:35
@tess50 píše:
No, jak píšou ostatní. Podle zdravotního stavu můžeš soudit. Ze začátku jsem poznala, že byl sex s manželkou. :nevim: ted po pár letech se nám zřejmě mikroflóry srovnaly. Navíc tedy ona ten sex už nehodlá provozovat, ale to sem nepatří.
Jinak my se vídáme tak tři - čtyřikrát v týdnu. O dovolené každý den. A jak se chová? Volá, píše z práce často, z domu jak to jde. Vozí mi nákupy, drobné věci - ne za tisíce. Chuťovky ke kávě, večeři, nebo pro psy… Vzpomene si na mě a něco koupí. Pomáhá mi i doma i na chatě jak to jen jde, i když času je pomálu. Tvrdí, že mě miluje. No, evidentně mě má rád, já jeho taky. Ale jak to dělají ostatní ti moc nepomůže. Důležité je co chceš ty a co chce on.

Ten zdravotní stav se mi nezdá, to budou asi výjimky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
1.12.23 06:47
@Tomie píše:
To je snad fuk u milenky, ne? To je přeci z podstaty volný vztah…

Mělo by to tak být, ale reálně často není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
1.12.23 06:54
@Anonymní píše:
My uz se s milencem schazime skoro 20 let, jednou, dvakrat, tydne..dostavam hezke darky k narozkam, vanocum, fajn restauracky..troufam si rici ze me miluje.

Ach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
1.12.23 07:01

To jsou zase dotazy :P Z některých milenek jsou muži úplně v háji a chtějí s nimi být každý den, jiné kontaktují jen když jsou jiné možnosti nedostupné. Ty zjevně ten první případ nebudeš. Není lepší si najít opravdového partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
1.12.23 07:21
@Anonymní píše:

Miluje te, ale za 20 let to nikam neposunul? Tak jooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.12.23 07:24
@Anonymní píše:

Asi prostě nemáš na to být ta hyckana luxusní milenka. Útěchou ti bude, že takových je vás poměrně hodně, které si něco vysnily a ono neeeee ;)

• Citovat
  • Upravit
107115
1.12.23 07:24
@Kockazvysocan píše:
Miluje te, ale za 20 let to nikam neposunul? Tak jooo :mrgreen:

Proč by nemohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.23 07:34

Já nikdy nechápu, proč si holky bez závazků samy sebe tak málo váží, že jsou ochotné být jen milenkou. Tady navíc úplně typicky jen na vytřepání pytlíku v (pro něj) snesitelném intervalu. 2 hodiny jednou za 2-3 týdny, to je teda výhra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
1.12.23 07:35
@Venetia píše:
Proč by nemohl?

Přijde mi to vtipné. A naivní samozřejmě :nevim:

Ale je fakt, že ji miluje - 2× týdně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.23 07:40

Když jsem měla milence se kterým to bylo oboustranně jen na sex nepsali jsme si skoro vůbec, jen si tak 1 týdně až jednou za 14 dní smluvili schůzku. Pak jsem měla milence co splňoval tvé požadavky (pořád srdíčka, dárečky, volání, co nejvíc času se mnou - byl ze mě paf) a musela jsem to ukončit protože v tom byl příliš citově zainteresovaný a sliboval si od toho kdoví co. To jsem nechtěla a nemohla. Takže asi tak-rozmysli si co přesně chceš a podle toho se chovej. Anonym prosím zachovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky