Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj gynekolog to má stejně, já v kabince čekám na vyzvání oblečená a nejdříve probereme co mě trápí a tak…a pak teprve jdu zpátky do kabinky se vysvléct a udělá vyšetření ![]()
@daliborka píše:
Ano funguje to tak a tak si ti co se stydi berou na prohlidku do kabelky sukni a nebo na sebe dlouhy top
dělám to stejně ![]()
Já se taky nerada odslíkám u pana doktora.
![]()
Lepší je ale, já se nerada svlékám u pana doktora. Sukni nenosím, tričko dlouhé nemám… Stydím se moc, ale pan doktor je zvyklý.
Jdu normálně v kalhotkách, „odsvlíkám se“ až těsně před prohlídkou. Těch deset minut, než si všechno řekneme, bych stát nechtěla, a sedět na židli naostro mi připadá nechutný. Během těhotenství jsem chodila k soukromé gynekoložce, která mě i na tom křesle přikryla jednorázovou dekou, abych si prý nepřipadala nahá. To mi přišlo dobrý.
Tak me to prijde jako v pohode system
taky jsem to tak u byvalyho gynekologa mela, v kabince jsem se v klidu pripravila, otrela atd. a samozrejme natahla sukni.. ted u novy se svlika az v ordinaci za plentou a to mi prijde takovy blby
neni tam tolik casu se pripravit myslim otrit atd.
sotva si stahnu spodary a natahnu sukni a ona uz je pripravena na vysetreni ![]()
@lovesmile Já samozřejmě taky po přečtení celého příspěvku, ale rve mi to oči z důlku a když to vyslovím nahlas tak i ušní bubínky. Nechápu, jak to někoho vůbec může napadnout, takový slovo.
Pokud to nový lékař má tak, že se máš odsvléknout ještě před konzultací - jakože nikdo z nás neví, jestl isi to tak vůbec přeje - tak to prostě nemusíš tak dělat i ty. Prostě počkej v kabince, nechc si tam případná „zavazadla“ a po zavolání do ordinace s dr. prober co potřebuješ a poté se dojdi odsvléknout a pak rovnou na lehátko. Nkdo by mne nedonutil se svlékat před konzultací -a že to na mne v porodnici zkoušeli
Vysvětlila jsem, že je mi to extrémně nepříjemné, a případně at mne dr. vyzve minutku před, at se jdu odsvléct, stejné píše milion záznamů
Moje lékařka mi taky řekne včas, ona si dopíše poslední větu, já se odsvleču a sejdeme se u vyšetřovacího lehátka
vše je o organizaci.
A to na doporuceni kamaradky znamena ze jdes k jejimu gynekologovi? Proc se teda nezeptas ji jak to tam chodi? ![]()
Jeeee to sou otazky, holky uvedomte si, ze doktori to tak neberou, ja jsem silene stydliva, ale nikdy by me nenapadlo ze by me gynekolog prohlizel z jineho duvodu… silene mi ta myslenka zeto tak neberou… pomohla… jinak bych se nesvlikla nikdy… berte to tak, jako by jste byly u ocniho, nebo zubare
kolik pipin vidi za den.. aze by zrovna vas schvalne osahaval nebo se dival jen tak pro radost… heh… neberte to nijak spatne, je to jen muj nazor…
Dělám to stejně, jak psaly holky na začátku. Beru sukni, šaty nebo delší triko..
Já chodím teď do nemocnice a víc než doktor mi tam vadí přítomná čumící sestra.
Takže „odsvlíkat“ ne nesvlíkat se můžu jak chci, ale ta představa přítomné šílené čumící sestry je pro mě mnohm horší, než představa kdy do kabinky.
Tohle je podle mě špatný postup jít si nejdřív sednout na židli. Moje dr má kabinku, tam se vyslecu od pasu dolů donaha. Přijdu do ordinace s holým zadkem, hupsnu rovnou na kozu, kde jsou papírové ubrousky, vysetri mě. Přitom resime případné potíže. Slezu, posle mě zpátky se obléct a pak si teprve oblečená jdu sednout za ní na židli ke stolu a dořešit co je potřeba. Používá pro každou zvlášť čistý ubrousek na koze a jednorázové děložní zrcátka. A stydět se? Nemám proč, když už se ve mně hrabe a má hlavu u moji píp, tak pohled na zadek a pysky ji nerozhází.
@Anonymní píše:
Na doporučení kamarádky měním gynekologa a nejak nevim, jak se tam spravne chovat. abych to upresnila, chodila sem ke staršímu pánovi, který prostě měl ordinaci, kam člověk normálně přišel oblečenej, pořešil s nim takový ty věci okolo, pak byla plenta za křeslem, kde se člověk těsně před vyšetřenim odslíknl, hupnul na křeslo a z křesla zas oblíct. ale tenhle pan dr. m čekárnu, z tý člověk vleze do uzamykatelné kabinky a z tý jde k dr.do ordinace… to tam mám jako naběhnout už bez spodárů jen v tričku? nerada bych se hned napoprvé ztrapnila
holky a vaše starosti..za komunistů jsem chodila ke gynekologovi - v čekárně byla plenta, kde se všechny baby vysvlíkly a natáhly sukni, nechápala jsem to a klidně jsem se svlíkala až u doktora v ordinaci, je to moje tělo a je mi jedno co si o tom myslela(a)
moje doktorka má vedle křesla špajz
kde si každá svlíkne co chce ![]()
@Haannka píše:
Já chodím teď do nemocnice a víc než doktor mi tam vadí přítomná čumící sestra.![]()
Takže „odsvlíkat“ ne nesvlíkat se můžu jak chci, ale ta představa přítomné šílené čumící sestry je pro mě mnohm horší, než představa kdy do kabinky.
hele ještě jsi asi nezažila 10 čumících mediků
a nejen čumících…