Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup Naštěstí nemám důvod být u lékaře ve stresu a umím se ozvat…A že nemají čas čekat? Lékař si musí vyhradit na pacienta dostatek času a gaťky mám natažené za dvě sekundy.
@Ainy hezke rady…ani jedne z tech veci neporucim…ano vzdy jsem ve stresu…VZDY, u lekaru to tak mam, rada bych konecne potkala takoveho ze bych to uz neprozivala. Proste styl nemam kabinku je desny a priserny..a at me nerikaji ze ta plenta by tam, nesla dat…nechapu to.
@KackaDoup Tak absence kabinky či plenty by mně taky vadila. Ale kdybych z toho měla mít takové trauma tak bych si našla jiného dr. i za cenu dojíždění, nevím jak často tam chodíš ale já jen 1 x za rok. Pokud nežiješ v pustině tak do 30km určitě jiného najdeš…
@Ainy ja z toho nemam trauma…a ver ze vsechny varianty uz jsem vyzkousela…arogantni debi. s kabinkou me za to nestoji…a ziju hodne na okraji
kdybych byla z velkeho mesta tak bych to nepsala…a taky radeji skvely doktor bez kabinky, ikdyz je to neprijemne, a to druhe uz jsem psala ![]()
K puvodnimu dotazu, zakladatelko pokud jdes poprve k novymu doktorovi tak si myslim ze tam muzes jit klidne oblecena, on te nezna a nejspis te nepujde hned vysetrovat ale nejdriv si s tebou promluvi
me i nova doktorka rekla jak to tam chodi
byla jsem zvykla nosit si i rucnicek nak kterej jsem si sedala pri vysetreni..
@KackaDoup píše:
@a12vidis rucnicek je super napad
Jo taky ho používám
Už jsem tady psala, je to dost praktické
Já mám jednu kamarádku, která chodila k doktorovi, hned se musela svléknout a šla rovnou na prohlídku. Taky změnila doktora a když mi to vyprávěla, fakt jsem se od srdce zasmála. Vypráví mi, jak teda přišla k doktorovi a jak je zvyklá se hned svlékat, tak tady taky šup a jde a doktor kouká. Jo vy hned takhle, já myslel, že si nejdřív popovídáme… ![]()
@kvitk1 píše:
Já mám jednu kamarádku, která chodila k doktorovi, hned se musela svléknout a šla rovnou na prohlídku. Taky změnila doktora a když mi to vyprávěla, fakt jsem se od srdce zasmála. Vypráví mi, jak teda přišla k doktorovi a jak je zvyklá se hned svlékat, tak tady taky šup a jde a doktor kouká. Jo vy hned takhle, já myslel, že si nejdřív popovídáme…
U nas to ma dr myslim dobre zarizene. Poprve jsem prisla a sestra mo tekla co a jak. U dr si nejdrive sednu popovidame si a pak me sam vyzce abych si odlozila. Zapomnela jsem zminit ze ma kabinku primo v ordinaci. Odlozim si a tech par metru ke koze prejdu jen tak s holym zadkem. Nikdy jsem neresila sukni a nic takoveho. Od kozy na lehatko to same, kdyz me dovysetri tak se jdu sama hned do kabinky oblect a zase si za nim jdu sednout, ale to uz si vetsinou jen sednu a zase hned jdu.
takovy system se me libi.
![]()
@kacaaa píše:
U nas to ma dr myslim dobre zarizene. Poprve jsem prisla a sestra mo tekla co a jak. U dr si nejdrive sednu popovidame si a pak me sam vyzce abych si odlozila. Zapomnela jsem zminit ze ma kabinku primo v ordinaci. Odlozim si a tech par metru ke koze prejdu jen tak s holym zadkem. Nikdy jsem neresila sukni a nic takoveho. Od kozy na lehatko to same, kdyz me dovysetri tak se jdu sama hned do kabinky oblect a zase si za nim jdu sednout, ale to uz si vetsinou jen sednu a zase hned jdu.takovy system se me libi.
![]()
Moje řeč, taky chodím v tričku. A co, uvidí mou pipku dýl. ![]()
@kvitk1 jako nepredpokladam ze by se nejak koukal nebo tak. Myslím ze za den toho ma az az. ![]()
@kacaaa
Tak si někdy říkám, jestli on má ještě večer chuť na sex??? Vždyť se mu o nich musí zdát…