Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacaaa
A co myslíte?? I když v nemocnici je taky jeden gynekolog, který má snad 5 dětí a jedno s vrchní sestrou.. Tak toho pana doktora x to opravdu baví, ale toho mého lékaře?? Upřímně já se za ním docela těším (teda když už se dokopu na prohlídku dojít), vždycky popovídáme, zeptá se, co je u nás novýho…
Mě zase u jedné gyndařky překvapilo, že vůbec neměla kabinku ani plentu a svlíkala jsem se přesně 10 cm od ní, u jejího stolu, protože byla maličkatá ordinace, bylo mi to tedy fakt hodně nepříjemné. Ono to svlíkání je takové trochu ponižující, nechápala jsem.
Mně na prsa nešahá. Akorát když jsem měla zánět, tak si šáhnul, jinak ne. ![]()
Je to sice doktor za den toho vidi az az ale stejne nevidim duvod proc bych se tam mela promenadovat s holym zadkem
jinak ja mam teda doktorku
ale s holym zadkem tam stejne nechodim..
@kvitk1 vsak ja se za nim taky tesim
jako bez ironie. Treba k zensky btch asi ale mela trochu problem jit. to bych asi radeji nesla ![]()
@kacaaa zeny se povetsinou dokazi vice vcitit a taky ty veci znaji na vlastni kuzi a to je nekdy cenne…doktori vi jen naucene, nemuzou vedet ani co ajak boli a jake to je byt zenou a hlavne matkou.
@kacaaa
Já jsem chodila kdysi k ženský, ale už asi deset let mám chlapa. Lepší než ženská…
A vždycky když tam jdu, nechám si na sobě hodně záležet.. ![]()
@KackaDoup
To se ani radši neptej, to ani kvůli manželovi se tak nesnažím…
![]()
@kvitk1 píše:
@KackaDoup
To se ani radši neptej, to ani kvůli manželovi se tak nesnažím…![]()
to znamena ze te gynekolog nejak vzrusuje? ![]()
@KackaDoup
Tak to zase ne. A co prohlíží pan doktor?… Jsem vždycky hezky upravená. A před manželem říkám, hezký viď? Jdu za Romanem (doktor)
![]()
Snad se mu budu líbit.
![]()
@KackaDoup jako vim ze se zena do zeny dokaze lepe vcitit, jen me to prijde divny se svlect prrd zenou, ptrd chlapem je to tak nejak prirozenejsi. ![]()
@kvitk1
kdyz te to bavi..myslis ze doktor co jich denne vidi x to jeste bere nejak? ze ji mas vyfiklou? ![]()