Změna gynekologa - kabinka před vstupem do ordinace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
22.2.15 22:25
@Haannka píše:
Já chodím teď do nemocnice a víc než doktor mi tam vadí přítomná čumící sestra. :evil: :evil: Takže „odsvlíkat“ ne nesvlíkat se můžu jak chci, ale ta představa přítomné šílené čumící sestry je pro mě mnohm horší, než představa kdy do kabinky.

hele ještě jsi asi nezažila 10 čumících mediků :) a nejen čumících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
22.2.15 22:29
@Anonymní píše:
Na doporučení kamarádky měním gynekologa a nejak nevim, jak se tam spravne chovat. abych to upresnila, chodila sem ke staršímu pánovi, který prostě měl ordinaci, kam člověk normálně přišel oblečenej, pořešil s nim takový ty věci okolo, pak byla plenta za křeslem, kde se člověk těsně před vyšetřenim odslíknl, hupnul na křeslo a z křesla zas oblíct. ale tenhle pan dr. m čekárnu, z tý člověk vleze do uzamykatelné kabinky a z tý jde k dr.do ordinace… to tam mám jako naběhnout už bez spodárů jen v tričku? nerada bych se hned napoprvé ztrapnila

Můj doktor má úplně stejnej systém ;) Chodím v tričku a okolo pasu omotaný ručník ( omotanej tak, jako když leze chlap ze sprchy :lol:) V ručníku se dá sedět i na té zmiňované židličce, na které sedělo už XY pipin :poblion: :lol: Dávám si ho pod sebe i na vyšetřovacím křesle i na lehátku, na kterém dělá UTZ ;) Nakonec se do něj v kabince dá utřít zbytek sonogelu ;) Je to celkem praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.2.15 22:35

No nevím, asi jsem „divná“ ale moje lékařka to dříve taky měla tak, že nejdříve kabinka a pak ordinace, já si vždycky vzala delší triko a žádná extra velká konzultace neprobíhala, problémy žádné nemám, takže vždy na preventivku a na to si fakt na židli sedat nemusím, nicméně dnes má novou ordinaci a pro mě tedy příjemnější ta plenta přímo v ordinaci, nejdřív pokecáme, ona píše, v klidu se za plentou svléknu a opravdu si kvůli přejití půl metru ke křeslu sukni nenavlíkám a už ani nehledám extra dlouhé triko je to jedno, stejně za pár vteřin ležím na koze v takové pozuci, že fakt neřeším jestli cestou ke křeslu doktorka zahlídne kus mýho zadku :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.2.15 22:36

Rady padly, nic nového asi neporadím. Ale zakladatelko, můžeš si pro zajímavost projít diskuzi V čem chodíte na gyndu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.15 22:39

Moje bývalá dr to také tak měla. Chodila jsem v tričku a kalhotkách, které jsem si sundávala než jsem lezla na křeslo. Raději něco delšího, kamarádka nosila spešl sukni - při konzultaci jsme seděli na židli a když si vezmete kolik ženských tam sedělo před váma taky jen v lepším případě ve spodních kalhotkách… Jsem ráda, že u nového dr to tak není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.2.15 22:40

@S.Ivanka
zažila, při prvním vyš. u nového dr. tam " v nejhorším" přišla nejen sestra, ale i nějací čtyři ještě mladší kolegové - no hlavně že si kluci popovídali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.2.15 22:42
@andrea.sb píše:
Tohle je podle mě špatný postup jít si nejdřív sednout na židli. Moje dr má kabinku, tam se vyslecu od pasu dolů donaha. Přijdu do ordinace s holým zadkem, hupsnu rovnou na kozu, kde jsou papírové ubrousky, vysetri mě. Přitom resime případné potíže. Slezu, posle mě zpátky se obléct a pak si teprve oblečená jdu sednout za ní na židli ke stolu a dořešit co je potřeba. Používá pro každou zvlášť čistý ubrousek na koze a jednorázové děložní zrcátka. A stydět se? Nemám proč, když už se ve mně hrabe a má hlavu u moji píp, tak pohled na zadek a pysky ji nerozhází.

tak tohle zase přijde špatně mě… žádná komunikace domluva nic a hned hup na kozu
můj Dr se mnou nejdřív mluví zeptá se od minule co bylo jak se mám, zjistí co potřebuje a pak teprve vyšetřuje.. přístup - nepozdravíme se a hup je pro mě přišernej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.2.15 22:42

Rozhodně sukni, nedovedu si představit, že si tam půjdu k ní sednout na židli dole nahá 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
22.2.15 22:57

@jdukolem tak to my se pozdravíme jak se objevim v ordinaci, dr se me ptá jak se mám a jestli mám nějaké potíže, mezitím si vlezu na kozu a mluvíme při vyšetření dál. Je to podle mě ušetřený čas. Pokud při prohlídce něco zjistí tak dojdu po prohlídce už oblečená a řekne co a jak. Pokud jsem šla jen na preventivku bez potíží tak jsem se už vracet nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
23.2.15 08:48

Moje prvni zkusenost v 11ti letech, odsvlekla jsem se cela. Nechala jsem si jen lambadu a kalhotky. Nikdo mi nic nerekl, no trapas nejvetsi.pak jsem mela gynekologa a to jsem si nechavala kalhotky, ktere pak svlekla. Ted uz mam gynekologa s plentou uvnitr, takze pred vysetrenim svleknout a po vysetreni hned obleknout, je to mnohem mnohem lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.2.15 08:56
@Zupa píše:
Rozhodně sukni, nedovedu si představit, že si tam půjdu k ní sednout na židli dole nahá 8o 8o
:potlesk:
Naprostý souhlas, vzhledem k tomu že chodím na prevence do nemocnice a tam do nonstop příjmový ambulance, představa, že na tu židli sedám bez gatí :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.2.15 09:21

@Ainy kdyz s tebou lekar mluvi? rekne sednete si
zadny ubrousek tak nema…a je neskutecne trapne si tam neco navlikat, ikdyz to pak behem rozhocvoru delam…je to desne ponizuujici, tak samozrejme i ja sedim na sukni…ale i tak..nelibi s eme to..a vsude to tak je ze s enekde sedi,..ikdyz ma kabinku neposle te behem vystreni pro kalhotky :zed:

• Citovat
  • Upravit
7182
23.2.15 10:27

Tak můj gynekolog má ordinaci u nás ve městě a pak další ve vedlejším městě. U nás jsou kabinky u sestry, byl to můj první gynekolog, takže mi přišlo normální se svlékat v kabince ještě před vstupem do ordinace, vždy jsem si nosila s sebou sukni. V těhotenství jsem začala jezdit do té druhé ordinace, tam jsou kabinky v ordinaci. Poprvé jsem si vezla sukni, pak už jsme si brala jen delší tričko, ať ten kousek mezi kabinkou a křeslem neběhám s holým zadkem. :mrgreen: Ale svlékám se vždy až na povel - buď sestry, nebo doktora. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.2.15 11:01

@KackaDoup Tak snad jsi svéprávná a umíš mluvit ne? Řeknu, moment, jen se skočím obléknout :nevim: Mě teda po vyšetření sama posílá oblíct do kabinky a pak až si povídáme na židli, pokud je teda co řešit, většinou rovnou odcházím…Ale pokud máš na sobě tu sukni tak bych to neřešila, já ji nemívám. Nebo si nesedej no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.2.15 11:02

@Ainy jasny svepravna jsem,,,ale mozna se ti taky stava ze jsi u lekare ve stresu..ja to tak mam tedy…takze nejaka svepravnost…a taky oni nemaji cas cekat, mimochodem..ja mluvim hlavne o ordinaci kde nic neni…zadna kabinka zadna plenta jen ta zidle…a je to trapny se vyslikat a oblikat pred lekarem..ale nemam z ceho vybirat ze dvou kam chodim je to oboji stejne :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa