Jak se správně zachovat - nahlásit uživatelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
23.1.12 18:03
badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.

Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky :mrgreen:
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzuju :pocitac: ale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové :mrgreen: napráskejte a uvidíte, co na to admin :nevim: když se vám to nelíbí.

Příspěvek upraven 23.01.12 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:05
Gina108 píše:
badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzuju :pocitac: ale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové :mrgreen: napráskejte a uvidíte, co na to admin :nevim: když se vám to nelíbí.

Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.1.12 18:07
Angua píše:
Gina108 píše:
badela píše:
Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…

Fakt? To je ale škoda, tohle mi přijde jako docela neškodná reklama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.1.12 18:07

Nijak zvlášť mě to nerozčiluje, řadím to na úroveň odkazů na fotoalba na rajčeti apod.
Ovšem Izz, ty jsi drsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:08

Jsem si taky myslela :nevim: :lol: Možná se bojí, že by se jim to vymklo z rukou, když by povolili něco, tak je jistější zakázat všecko. To je ostatně poměrně oblíbený postup, i na pracovištích apod. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.1.12 18:21
Angua píše:
Podle mě jde o to, že odkaz na konkurenční web je reklama …

Aha, tak to potom jo. Pokud je toto vnímáno jako reklama, tak to je jasné, že to je v pravidlech je zakázáno.....

Když jsme u těch podpisů, až teď jsem si všimla Angu, že máš holčičku… Angu, veliká gratulace k druhému miminku :kytka: :dance: :dance: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:27
radúna píše:
Angua píše:
Podle mě jde o to, že odkaz na konkurenční web je reklama …

Aha, tak to potom jo. Pokud je toto vnímáno jako reklama, tak to je jasné, že to je v pravidlech je zakázáno.....

Když jsme u těch podpisů, až teď jsem si všimla Angu, že máš holčičku… Angu, veliká gratulace k druhému miminku :kytka: :dance: :dance:

Moc děkuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.1.12 18:52

Angu tak předně taky gratuluji k Haničce - krásné jméno :hug: :potlesk:

Asi jsme se vyjádřila špatně omlouvám se… Dotyčná maminka neměla v podpisu reklamu na zedníka, ani na žádný e-schop, jenom je účastnicí nějakého projektu na konkurenčním webu pro maminky a hrdě se k tomu v podpisu hlásí. Mě to přišlo jako reklama a tak jsem chtěla znát i váš názor. Za konstruktivní postřehy děkuji, na narážky na množství a kvalitní využívání mého volného času, či výši mého IQ nereaguji! :kytka: Pokud diskuze někoho pobouřila popudila tak se fakt (bez přetvářky!) omlouvám, ale když něco nevím tak se zeptám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.1.12 18:54

Ladi,
nevadi mi to. :*

ot
A Angu-jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž????????GRATULUJU :pankac: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:55

Laci, moc díky :D

Já už asi vím, co myslíš, i když nevím, kdo to má - ale viděla jsem to taky :lol: Ale ten projekt je zrovna celkem dobrá věc, ne? To bych asi zrovna neřešila, že je to na konkurenčním webu, když je to nevýdělečná věc a může to někomu pomoct… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:56
farska píše:
Ladi,
nevadi mi to. :*ot
A Angu-jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž????????GRATULUJU :pankac: :( :(

Jé, též díky moc :mrgreen: Uuuuuž :lol:

Proč ti dva smutní? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.1.12 18:57
Gina108 píše:
badela píše:

Příspěvek upraven 23.01.12 v 18:06

Já měla v podpisu odkaz na inzeráty tady a na MMB, a admini mi to smazali… takže odkaz na e-shop by asi taky vadil, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.1.12 19:00

Angu
ja névim,pisu z dcerina notasu a umackla jsem se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 19:08

A já mysela, že je ti líto, že se už netrápím v tom velrybím těle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.1.12 19:19
Angua píše:
Laci, moc díky :DJá už asi vím, co myslíš, i když nevím, kdo to má - ale viděla jsem to taky :lol: Ale ten projekt je zrovna celkem dobrá věc, ne? To bych asi zrovna neřešila, že je to na konkurenčním webu, když je to nevýdělečná věc a může to někomu pomoct… :think:

Takže Zrnka na BC? No to už bych vůůůbec neřešila, to je charita. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová