Jak se zachovat jako žena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6886
26.2.19 16:24
@Anonymní píše:
@sucuba No já s ním ani žádný vztah nechtěla a nechci.. Jen teda nechápu, kdyby mě chtěl na to jedno, proč by čekal skoro rok a nenašel si další? :think:

A myslíš,že ti bude povídat,že za ten rok měl nějaké další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.2.19 17:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz a potřebu se vypovídat. Předem chci říct, že nejsu žádný troll ani nějaká puberťačka.. jen mě tato situace trápí :think:
Skoro rok jsem si psala s jedním klukem, spíše on psával často mně. Rok se i tak trochu snažil se se mnou vidět, ale já vždy tak nějak setkání uhla.. až před nějakou dobou jsme se teda sešli. (Má můj obdiv, že rok vydržel a furt měl zájem :D )Bylo vidět, že se mu fakt líbím a sám mi řekl, že jsem krásná, hezky voním a přesně takovou si mě i představoval.. Dokonce po pár minutách mi dal polibek, což mě zaskočilo :D po dlouhé době se ke mně někdo jako chlap choval fakt hezky a slušně :andel: domluvili jsme se ke konci schůzky, že se opět uvidíme.. jenže - on má sexuální úchylku na ženské nohy a silonky, to já věděla už předem a docela bylo milé, že se mi na ně hnedka vrhl.. :D :oops: kdybych tohle o něm nevěděla, asi bych rychle utekla.. Navíc on má přítelkyni, ale naivně si myslí, že já o tom nevím… Když jsem si zpětně vše uvědomila, tak mi nebylo nejlíp, začlo mi být jeho holky líto. Jenže si myslím, že díky jeho úchylce a celkově, že se mu líbím, tak chce i mě.. Jak mám dále reagovat? Mám v tomhle pokračovat? Být jeho plán B? Často si říkám, že kdyby jí miloval, tak tohle neudělá… nechci se s někým dělit o chlapa a dělat ze sebe blbku :roll:

Vy jste se hledali, až jste se našli. Ty obdivuješ zadaného chlapa, že tě rok uhání, a ani ti neřekne, že má přítelkyni. :nevim: Píšeš, že nechceš dělat ze sebe blbku, a dělit se o chlapa, ale i přesto to děláš.On si dělá č*rinu z vás obou, a kdoví kde má ještě rozpracované další takové naivní husičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12288
26.2.19 19:19

Posli ho k sipku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.2.19 22:12
@nostress píše:
Vy jste se hledali, až jste se našli. Ty obdivuješ zadaného chlapa, že tě rok uhání, a ani ti neřekne, že má přítelkyni. :nevim: Píšeš, že nechceš dělat ze sebe blbku, a dělit se o chlapa, ale i přesto to děláš.On si dělá č*rinu z vás obou, a kdoví kde má ještě rozpracované další takové naivní husičky.

:potlesk: :mrgreen: :palec: aneb jakej šel, takovou potkal… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová