Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivulka88 píše:
Na pískoviště zatím nechodí. Na trávník nám chodí, je to docela dobře vidět když sečeme zahradu. Co neposbírá sekačka musím, lopatkou posbírat já. Jinak mimochodem, kvůli tomu že mi na zahradu kadí kočky se nebudu stěhovat do bytu.Ptala jsem se na nějaké řešení, popř. něco co jim vadí a odpuzuje je aby mi sem nechodily. Pokud nic takového neexistuje, pak využiji kamaráda se vzduchovkou.
Si děláš srandu, doufám. Pokud ne, doufám, že tě někdo udá.
@donaga Ach jo…
Tak jinak…Víš o něčem, co by odpuzovalo kočky? Pokud ne, tak mě přestaň obtěžovat s tím jestli jsem věděla že jsou na vesnici kočky. Ano věděla kočky jsou všude i jiná zvířátka. Jak říkám kočky mi nevadí, pokud mi zrovna nekadí na trávník.
@Ivulka88 Narodil se tvuj syn? Ta kocka taky. Citi tvuj syn bolest? Ta kocka taky. A mozna pro tebe to bude prekvapive, ale tvuj syn bude v budoucnu take prenasec spousty nemoci a taky ho neprastim, pokud mi vbehne na pozemek kdyz si bude hrat, protoze bude pro me dite potencionalni riziko, ze ho nakazi (jeste v dnesni dobe, kdy matky deti ani neockuji
takze to same jako u kocek) jelikoz nebudu vedet jestli nema nestovice, spalnicky nebo chripku. Nesnasim takove lidi, co bezmyslenkovite travi kocky kvuli potencionalniho rizika. A ne nenapsala jsem, ze se na to mas vykaslat a nechat to tak, proste je ale tisic sto zpusobu jak tomu zamezit (ano nektere zpusoby nefunguji, nektere se treba u tebe osvedci, existuje taky odchyt pokud jsi si jista, ze jsou toulave a obec by to mela zaridit). Nikdo prece nechce aby jsi je krmila, nebo na sve naklady nechavala vysetrit, ale uz to, ze vubec ti prislo na mysl neco takoveho jako traveni je fakt nechutne. Ty mas prece vetsi mozek nez ta kocka, takze by jsi ho mela pouzivat a ne vypoustet takove sr*cky.
@Neff ja zase nemam rada lidi, kteri utoci aniz by meli kompletne overena fakta.
Nikde a nikdy jsem nepsala, ze bych je travila. Pouze jsem uvedla, ze dokazu tyto myslenky pochopit…
Příspěvek upraven 15.05.19 v 19:01
…docela nechapu pojem „toulave kocky“…ty ktere chodi k vam na zahradu s nejvetsi pravdepodobnosti nekomu patri a nebo je minimalne nekdo z vaseho okoli krmi…i kdybys je nedejboze vystrilela, prijdou casem jine, ver…v tomhle pripade to budes muset vnitrne prijmout, nebyt tak zasekla na myslence, ze jsou to nejvetsi bacilonosici sveta atd…pokud se ti podari se s nima „smirit“,uvidis, ze na Problem toulavych kocek casem uplne zapomenes nebo dokonce ony „zapomenou na vasi garten“
![]()
@Neff No tak to je jedno, vyřeším si to po svém i bez tvých rad. Jsou věci a nemoci, kterým člověk nemůže zabránit. Ale tohle je ten konkrétní problém, kterému zamezit lze. Nebudu riskovat, že nám sem něco dotáhnou. Tečka
![]()
@Ivulka88 hm doufej je nic jako reinkarnace neexistuje, protoze za ty tve kecy se vzduchovkou by jsi byla v dalsim zivote kocka, kterou nekdo jako ty otravi, popripade tve kote, kdyz se tak ohanis strachem o syna. Nekdo by te mel nahlasit na policii normalne. Jsi strasne lina neco resit (misto aby jsi vyzkousela ten logr, levanduli a dalsi veci, popripade ten urad a nasledny odchyt) a jeste k tomu m*cha ![]()
@donaga My měli jednu kočku a teď máme tři protože se dvě časem přistěhovali…a to každou chvíli u misky nachytám další a ty tři grácie to jen pozorují ![]()
@Neff Vždyť nikde nepíše že kočku bude střílet. Jako plašení jsem pro.
@Ivulka88 Ja verim v karmu. Tobe se to proste jednou vymsti - treba prave na tom decku.
@Raddkka Napsala, ze cituji „vyuziji kamarada se vzduchovkou“ a urcite to nebylo mysleno jako plaseni. Protoze pochybuji, ze kamarad tak bude stat sedm dni v tydnu jako trpaslik aby vydesil kazdou kocku. Nechapu proc ji branis.
@Neff Protože znám kočky co dokážou, kam nakadí, načůrají a nejde to pryč. Chápu, že je chce pryč. Co teprve kdyby bylo dítě alergik. Rozhodně si nemyslím, že by je střílela, holt je zoufalá a majitelé na vesnicích své kočky neřeší- očkování, kastrace minimálně.
@donaga ji se nic resit nechce, ona se proste chce kocek zbavit za kazdou cenu. Ani nenapsala nic na ten odchyt tech kocek (mela by to zarizovat obec, nebo mesto). Chce to jen vyresit „po svem“
@Neff Já si myslím, že mluví za vše, to co píšeš. Ty asi nemáš děti co? Jinak bys takové hovadiny ani nevypustila z huby. Srovnávat život dítěte na stejnou váhu života kočky. To už je na mě moc.
Jinak nic o mě nevíš, já jsem se tě ptala na názor ty jsi napsala jen hromadu urážek, kdybych měla reagovat jen na tvůj komentář tak mi opravdu zbyde jen je otrávit, protože jsi mi vlastně nic neporadila. Nazdar ![]()
@Raddkka neni zoufala, je umanuta. Nechce shanet zadne veci jako jsou ekologicke veci, plasice, jit na urad (plot si myslim ze nepomuze i kdyby ho mela tri metry) a to me trochu irituje. Vsak si precti co jsem psala ja a co mi na to odepsala.