Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska to budeš mít těžší, musíš sama vyvinout iniciativu. Zajdi za prvním co se ti líbí a představ se. ![]()
Já se před víc jak 20ti rokama seznamovala na diskotékách, v barech, hospodě, sportbaru, na různých oslavách, přes kámošky. No různě.
Najít se dá skoro všude, pokud nesedíš doma, zakladatelko. Akce, společný koníček, škola, obchod, ulice atd., no, očekává se, že kluci budou spíše oslovovat tebe a chtít se s tebou seznámit, aspoň by to tak mělo být, pokud se tak neděje, zkus se zamyslet, jestli bys nemohla něco vylepšit na svém zevnějšku, abys byla zajímavější? Co tvé kamarádky, jak jim se daří najít si přítele? Poptej se, poraď se, ví o tobě mnohem víc než my tady. Přeju, ať se zadaří! ![]()
@D. C. píše:
Najít se dá skoro všude, pokud nesedíš doma, zakladatelko. Akce, společný koníček, škola, obchod, ulice atd., no, očekává se, že kluci budou spíše oslovovat tebe a chtít se s tebou seznámit, aspoň by to tak mělo být, pokud se tak neděje, zkus se zamyslet, jestli bys nemohla něco vylepšit na svém zevnějšku, abys byla zajímavější? Co tvé kamarádky, jak jim se daří najít si přítele? Poptej se, poraď se, ví o tobě mnohem víc než my tady. Přeju, ať se zadaří!
Co by měla vylepšovat prosímte
. V 17 je dokonalá
. Ještě má moře času, nemusí se vůbec nervovat. Ono to přijde ve správný čas ![]()
Ahoj, jak uz zde bylo receno, zkus vyvinout iniciativu, protoze mnoho dnesnich muzu (vcetne me
) uz nejsou to, co drive a sami te neoslovi… A kazdopadne ver mi, ze jsi jeste uplne v pohode, je ti teprve 17 let, ja v te dobe ani nevedel, ze jsou nejake holky
Bohuzel je mi ted uz 30 a vlastne jsem se neposunul a taky jsem se jeste ani nedrzel za ruce
. Pak mi docvaklo, ze jak ziju tak dlouho sam, tak si vlastne ani nedovedu predstavit mit tu holku a tak mi doslo, ze moje neoslovovani neni ze strachu z odmitnuti, je to mozna spis ze strachu z neodmitnuti
Sorry, ze jsem se nechal unest a vetsina meho prispevku je o mne 🤣 To seznameni je ideal treba na nejaky akci, kde je vice lidi, kdyz nekde budes, zkus vyhlidnout nejakyho idealne treba osamocenyho kluka a usmej se na nej a kdyz ti to oplati, tak bud prijde on a kdyz ne, tak za nim zajdi a predstav se 🙂 Kazdopadne drzim palce, urcite se nejaky svarny sohaj objevi! ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi skoro 17 let a chtěla bych si najít přítele. Kluky ve svém okolí jako kamarády nemám. Nikdy jsem nezažila ani držení za ruce. Nevíte kde najít nějakého kluka? Při jakých příležitostech. Nebo kde jste našly Vy?
Ahoj, se svym prvnim klukem v 16 jsem se seznamila pres kamaradku, chodili spolu. Pak jim to delsi dobu neklapalo, rozesli se a po 2mes zacal chodit se mnou. Byli jsme spolu skoro rok a pul. Pak jsem mela 4 roky pauzu a pak jsem nasla manzela. Nejsem typ co chodi na diskoteky a tak ruzne, vzdy jsem byla rada doma a vecer chodila brzo spat, ptze jsem vstavala do prace. V praci jsem se ptala kolegyn, zda nevi nejaka o hodnem chlapovi a jedna se toho chytla, ze ma bratrance. Tak jsme si zacali psat, sesli jsme se, no a jsme spolu stastni uz 11let, mame 3deti, nas vysneny domecek
manzel je o 9let starsi. Takze jestli jsi domaci typ, tak taky muzes potkat sve stesti
jinak jsem kdysi zkousela seznamky, parkrat jsem se sesla s chlapama a nesedeli mi, nevim, seznamkam neverim ![]()
Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.
Dobrý den, je mi skoro 17 let a chtěla bych si najít přítele. Kluky ve svém okolí jako kamarády nemám. Nikdy jsem nezažila ani držení za ruce. Nevíte kde najít nějakého kluka? Při jakých příležitostech. Nebo kde jste našly Vy?