Jak si udržet chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35956
8.7.14 10:13

To je ale nez jak udrzet chlapa jak udrzet sponzora, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.7.14 10:13

Babička říká, že ženská musí chlapovi dobře vařit a mit doma dokonale uklizeno :pankac:.

No raději než dělat celý život otroka, byla bych sama. A dle mě žádný návod na udržení chlapa není. Buď se lidi miluji nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
8.7.14 10:16

Určitě dodělat školu, najít si práci a potom uvažovat o miminku.Do té doby se stejně vyvrbí, jestli nynější přítel je ten pravý. Na co si hned s každým udělat hned dítě a pak čučet. Je mladá, času má dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.14 10:17

Krmte tu bestii!!! :mrgreen: ne, zaruceny recept na udrzeni chlapa opravdu neexistuje…zalezi na vztahu jako takovem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
8.7.14 10:17

@Idril myslim, ze kdyz nes.ka tak te uklid nezachrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.7.14 10:20
@Vermion píše:
Ahoj holky, obrátila se na mně známá s dotazem…
Za nějaký rok jí končí rodičák, žije u přítele, ale dítě je z předchozího vztahu. Přemýšlí o druhém dítku, ale nynější přítel to ještě neví. Má strach z budoucnosti, aby zase nedopadla sama na dno. Prostě, aby se neopakoval to, že otěhotní a zase zůstane sama. Chtěla by nějaké větší jistoty ve vztahu.
Navíc s prací to valné mít nebude, ještě nepracovala a nedodělala školu.
Registrovat se zde nechce, ale bude si chodit číst odpovědi. Chce svůj problém vidět i z různých jiných pohledů, nejen ode mně.
Takže raďte!!! :kytka:

Jak už tu bylo vícekrát řečeno - zapomenout teď momentálně na další dítě, dodělat alespoň střední školu, najít si práci, být zodpovědná sama za sebe a za své dítě, nabýt nezávislosti a pak teprve může uvažovat nad zdravým a fungujícím vztahem. Tvá kamarádka mi tak trochu připomíná mojí příbuznou. Já osobně bych se poučila z dřívějších chyb a neopakovala je. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
8.7.14 10:22

Soulasím s příspěvky nade mnou. Než přemýšlet o kravinách, tak bych si dodělala školu, našla si práci a pár let si dala od dětí pokoj. Zvedne tak si sebevědomí, kvalifikaci a případný návrat do pracovního procesu po druhé mateřské bude daleko jednodušší.
Předpokládám, že jí je dost málo let, aby byla ke druhému dítěti tlačená věkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.7.14 10:23

Být soběstačná, aby si jí chlap vážil. Kouli na noze nechce nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
8.7.14 10:27
@anorganička píše:
@Vermion co má nějaké pseudovzdělání společného s otázkou?

@Sany80s se ptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.7.14 10:29

No rozhodně si ho neudrží tak, pokud bude plánovat budoucnost (dítě) bez něj. to dítě nemusí být nutně blbost, ale je potřeba, aby to probrala s ním, a ne s tebou, znám jednu takovou maminku, která měla dítě v 17, taky měla jen základku, ze střední odešla, a pak si našla nového přítele, a ten jí doslova přemluvil, aby si pořídili další miminko(ona až tak nechtěla), má děti po 3 letech, a skvěle jim to klape, jsou spokojená rodinka, nový přítel bere obě děti jako své, idylka. také ji čeká za rok a půl hledání práce, ale ona je ochotná dělat cokoliv, věřím že to bude bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.7.14 10:29

Souhlasím s holkama, že by měla v první řadě popracovat na sobě, aby se zbavila své závislosti. Ona sice uvažuje o dítku a partner o tom neví, ale co když on prostě nebude společného potomka chtít?
Myslím si, že uvažování - jak si udržet chlapa, asi k ničemu dobrému nepovede. Působí to na mě vypočítavě a nedospěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.7.14 10:31

Četlka jsem jn úvodníá dotaz.
Radia bych najít si práci a popř si dodělat vzdělání. A až bde mít aspon rok odpracováno, tak bych šla do druhého dítka.
Jinak jak si udržet chlapa? Nepověsit se mu na krk, ale být soběstačná :nevim: samozřejmě, dávat najevo, že ho potřebuje, ale kdyby náhodou ji opustil, tak aby se dokázala postavit na vlastní nohy a měla nějakou jistotu - dodělanou školu, práci nebo alespoň nějakou praxi.
To jestli ji opustí nebo neopustí…to se někdsy stává i púo víceletém vztahu/maželství… to je holt tak a předpovědět se to nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
8.7.14 10:31

Já bych být ní, dokončila dálkově školu, pokud to jde a dohodnou se nějak s partnerem.
Pokud se dohodnou, tak s ní třeba počítá do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
8.7.14 10:47

Pokud chlap živí ji i její dítě z předchozího vztahu, bude se muset pořád ponižovat a hrát podle jeho pravidel. Pokud kamarádku baví dělat služku, pradlenu, kuchařku, uklízečku,… je to její problém. Ale musí počítat s tím, že ji chlap může vyměnit za jiný „lepší“ model a ani dítě jí nic nezaručí. Být na jejím místě zvednu zadek, začnu studovat a najdu si práci, abych byla schopna zabezpečit sebe i dítě. Ale to se jí asi nechce. Ono je to pohodlnější nechat se živit a poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
8.7.14 10:49
@Bethuska píše:
Soulasím s příspěvky nade mnou. Než přemýšlet o kravinách, tak bych si dodělala školu, našla si práci a pár let si dala od dětí pokoj. Zvedne tak si sebevědomí, kvalifikaci a případný návrat do pracovního procesu po druhé mateřské bude daleko jednodušší.
Předpokládám, že jí je dost málo let, aby byla ke druhému dítěti tlačená věkem :roll:

Taky si myslím, že jí bude kolem 20let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria