Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, je tu někdo, kdo by mi poradil, jak přesunout fotky přes bluetooth z Huawei telefonu do Xiaomi? Díky moc
![]()
Jednoduše propojit mobily přes Bluetooth a přeposlat, ale je to na děsně dlouho. Lepší máš hodit si to přes USB kabel ze starého mobilu do počítače… No a pak z počítače do nového mobilu.
Tak to teda řeším já ![]()
Ale pokud je máš uložené na SD kartě, tak stačí přendat SD kartu a přesunou se i fotky ![]()
@Elea9 právě, že z mobilu do mobilu je to na dlouho, mám víc jak 2tis fotek
Share IT přes Bluetooth.. Ale. Je to na dlouho. Pokud ti nefunguje čtení sd karty mimo starý mobil, má to cenu.
Pokud tam máš tolik fotek, bylo by víc než rozumné přetáhnout si je přes kabel do počítače. Ztratíš mobil nebo bude mít poruchu a nemáš nic…
@Danci83 Nastav si zálohování někam na cloud nebo si to dej na externí disk. Přetahovat to do nového telefonu nedává moc smysl.
Nejlepší a nejjednodušší je podle mě - přes google účet. Vše (fotky, videa, hry, kontakty, aplikace…) Ti,,přepraví" ze starého telefonu do nového a nemusíš se o nic starat. Nebo alespoň zálohování přes cloud. Pak máš přece jen jistotu, že když náhodou ztratíš telefon, nepřijdeš úplně o všechno.
Tady se člověk doví věci.
Je zajímavé, jakou panickou hrůzu mají lidé z toho, když mají někomu dát rodné číslo, ale jinak naprosto ochotně a dobrovolně posílají své soukromé fotky komukoli do světa.
K otázce: K čemu mít veřejně v mobilu tisíce fotek? Jako úložiště i jako záloha je lepší extení HDD nebo DVD.
@JTom píše:
Tady se člověk doví věci.
Je zajímavé, jakou panickou hrůzu mají lidé z toho, když mají někomu dát rodné číslo, ale jinak naprosto ochotně a dobrovolně posílají své soukromé fotky komukoli do světa.
K otázce: K čemu mít veřejně v mobilu tisíce fotek? Jako úložiště i jako záloha je lepší extení HDD nebo DVD.
Tvůj mobil je veřejný?
@Salorka Prosím, a jak se to přes ten google dělá? Když mám gmail, jak na něj zHuawei přenést do iphonu. Už jsem četla několik návodů, ale nefunguje mi to, kontakty se tam neukládají. ![]()
Prosím ještě o radu ohledně whatsapp. Když jsem si stáhla aplikaci v novém iphonu z Appstoru, tak ve wa nemám ty konverzace. Čím to? Je to tím, že předtím to bylo na androidu, tak z nějakého důvodu tam ty konverzace nemohou být? Ne, že by to bylo smrtelně důležité, ale bylo by fajn, kdybych je tam měla. Poradí někdo? 🙏
@impossible právě přes ten Google účet se To natáhne aplikace i s konverzací. O nic nikdy nepřijdeš. Odpoledne k tomu sednu a napíšu Ti, teď jsem v práci a nestíhám ![]()