Jak svést maséra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3691
4.5.25 09:25
@Anonymní píše: Více

Normalne mu priste rekni, ze tentokrat by ses chtela pri masazi uplne uvolnit, vypnout mozek a prozit masaz nejak ponovu, zda ma napad, jak by mi mohl vyjit vstrict. To snad dotece kazdemu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
4.5.25 09:34

Vyukova videa pro tuto situaci jsou na xhamsteru, staci hledat “czech massage”. Je tam cely proces, od svleknuti v kabince, nalehnuti na lavici, masirovani, sahani do rozkroku, XOXOXOXO, oblekani v kabince, odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.5.25 09:57
@Petra0009 píše: Více

Měla by jít rovnou k věci a zeptat se, zda by nezasunul. Pokecali si už dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
4.5.25 10:12

Jednoduse, ze se Ti s nim hezky povida a ze by jsi rada pokracovala v blizke kavarne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.5.25 10:15
@Fee-bee píše: Více

Tohle je ten nejlepší příspěvek v této diskuzi. Zakladatelko, pokud nezabere tohle, tak už nic.

• Citovat
  • Upravit
3691
4.5.25 10:17

@Klopotkova Teda Klopi, od tebe me takova pochvala obzvlast tesi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 10:25
@Divná Bára píše: Více

Ne vzdy :D, s partnerem jsem se se seznamila, ze jsem sedela na zahradce hospudky, chlap si prisedl, protoze chtel koukat na fotbal, no nekoukal, oslovila jsem ho, pravda je, ze jsem ho podle videni znala no a popovidali.. Pozval me na navstevu maleho bistra kde pracoval. Prisla jsem hned dalsi tyden, nikdo nebyl, nabidnul domaci slivku, sam si nedal, dala dve a svedla ho nez by rekl svec. Tak jsem ho chtela, poprve v zivote jsem to udelala. Jinak chlapi svadeli mne :D Nestacil rici ani slovo. Pak kdosi prisel. Apointa? Svadime se navzajem uz xx let.

• Citovat
  • Upravit
2212
4.5.25 10:46
@Mango_Lassi píše: Více

Jo, to si vzpomínám! To jsme se bavily o tom, jak chlapa popostrčit a pozvat ho pod nějakou záminkou domů a někteří jsou tak nechápaví, že jim nedochází pravý účel návštěvy, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 11:13
@chs.jasmin píše: Více

Známe se už delší dobu, ze začátku to bylo čistě o masáži.. náhodné doteky neprobíhají při masáži, ale až po té při rozhovoru.
Nicméně neodporuji, že nemusím být jediná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 11:14

Tak z klábosení do pozdních hodin bych řekla, že nebudu klasický zákazník :mrgreen:

Tak to je slušná historka 😅 tak to asi tak jednoduché nebude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 11:18
@Divná Bára píše: Více

Nehreju.. jen ten zájem beru asi o to povídání.. přeci jen čas je celkem cenný.. a proč bych s někým, kdo mě nezajímá trávil do večerních hodin povídáním. Kdy to přichází z jeho iniciativy.. tak si říkám, jestli není tah na mé straně.. jen nevím jak a jestli si to blbě nevykládám. Posledně jsem se tam zdržela do půl 12 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 11:20
@Fee-bee píše: Více

Tak tahle cesta se mi asi zamlouvá zatím nejvíc. :mrgreen: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.5.25 11:36

Mám celoživotní zkušenost, že chlap opravdu nevleze na vše, co se nabízí.
Tak na to bacha.
Počítala bych s variantou, že to nedopadne podle tvých představ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 12:59

S tím právě počítám, proto to nechci vybalit úplně na přímo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3856
4.5.25 13:28

Přinejhorším si budeš hledat jiného maséra :-) Já nevím, vždyť zase o tolik nejde. Chlap se málokdy urazí nabídkou, u žen je to o poznání horší. Rada na závěr: na chlapy je potřeba mluvit napřímo, ženské tanečky někdy nechápeme. Takže já bych zavedl téma tantra masáže, jestli nedělá, nezkusil, jestli to po něm někdo nechtěl. No a pak jen dodej, že ty jsi o tom už dlouho snila a že na to jsou potřeba šikovný ruce a že ty on má. Jedna a jedna rovná se dvě ;-)

Ale bacha, ty tantra masáže jsou děsně drahý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová