Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky které jste už viděly všechny série, jak to bude s Housem a Cuddyovou? Budou spolu? Protože včera byl rozchod…
Ne, a obzvlášť úplně ten poslední díl je teda něco. Jsem fanda House a čuměla jsem jako kdysi puk. Ale počkej si na to, stojí to za to. Nebo si to stáhni, mě by nebavilo na to čekat. ![]()
Já bych si to stáhla ráda, to bych tu pak nemusela zakládat tohle téma, ale máme pomalý internet a omezená data, a kdybych si to stáhla, tak jsem do konce měsíce bez připojení ![]()
@Admila píše:
Já bych si to stáhla ráda, to bych tu pak nemusela zakládat tohle téma, ale máme pomalý internet a omezená data, a kdybych si to stáhla, tak jsem do konce měsíce bez připojení
ale nejsi ![]()
Jste normální?
Teď mi to nedá a budu hledat, kde sehnat poslední díl
![]()
@tumpach píše:
ale nejsi
já vím
, ale pak to pomalu šlape a manžel má ten internet na práci a jede mu to pak špatně, takže nestahuju
@Pinkie A ty díly jak běžely celkem nedávno večer to bylo ono? Já viděla naposledy jak kvůli tomu vytopení měl nastoupit zpátky do vězení a Wilson teda měl mezitím asi
však vy víte
Prosím klidně do SZ jak to dopadne.. ![]()
@Kakika Nene, nepřeskakujte až na poslední díl. Hezky si stáhněte všechny až do konce. To by nebylo ono… Ono se to dost týká Wilsona a ten se rozebírá právě v posledních dílech a proto to pak má poslední díl jakej má (nechci vám to prozrazovat, tak mluvím „tajemně“
).
No jo, tak nedočkavcům to prozradit můžu do SZ… Jinak to tu nikdo nepište a neprozrazujte, pro mě to bylo fakt až šokující. Docela jsem z toho byla mimo, tohle bych nečekala…
![]()
@Pinkie takže je to v téhle řadě, co momentálně běží v televizi? To se možná ukrotím a budu to sledovat v telce ![]()
@Pinkie píše:
No jo, tak nedočkavcům to prozradit můžu do SZ… Jinak to tu nikdo nepište a neprozrazujte, pro mě to bylo fakt až šokující. Docela jsem z toho byla mimo, tohle bych nečekala…![]()
tak si to nechávám stáhnout, už abych to tu měla
![]()