Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blabola píše:
@werunka89 No mě napadlo to stejný. Taky jsem měla takovou kamarádku, celou základku. Teď má dvě děti, fetuje a chlastá první ligu a když ji potkám, tak někdy se se mnou v pohodě baví, jindy mě ani nepozdraví. Záleží asi na tom, na čem zrovna jede.
no mě to tak právě taky přijde.. ale že by manžel nic netušil? ale tak jestli je pořád v práci a vydělává na ní…a to tahání peněz z kámošky by tomu nasvědčovalo..ale zas je to divný, když teď rodila, to by byla hodně drsná kdyby při tom něco brala.. nebo třeba jí prášky na kdo ví co a má vedlejší účinky a je celá pomatená a podrážděná..
@werunka89 Ahoj,no porodila fakt nedávno, takže drogy
no, to fakt nevim, ale prášky možná, jednou mimo řečí mi asi před rokem řekla, že bere nějaký antidepresiva, ale i tomu se mi nějak věřit nechce, to by na to přišli v porodnici, ne? Přece by to z ní neudělalo takovou,,osobu,,během pár týdnů od porodu? No, ale je fakt dobře, že se to aspon díky tomu všemu dozvěděl její přítel.
@peprle Ahoj,no, právě, ty dětičky
Taky je mi záhadou, kam je dává, když chodí trajdat s těma svýma kaámoškama, když je přítel v právi. Její máma bydlí někde kolem Hrádku nad Nisou, tátu už prý neviděla od dětství, odešel od rodiny a sourozence sice má, ale každý bydlí v jiném městě, takže je dává, fakt netušim, ale je mi jich líto, hlavně té maličké, co se nedávno narodila a potřebuje mámu ![]()
@honeymoney Ahoj,nikdy jsem si na ní nic divnýho nevšimla, ani si nejsem vědoma, že bych jí něco udělala nebo řekla
ale i kdyby, může mi to normálně říct a nedělat takový hovadiny přece. Já bych se jí snažila pomoci, ale ona evidentně nemá o mě zájem.