Jak vycouvat autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.13 18:29

Díky všem moc za cenné rady :palec: Snad to nějak dám, přinejhorším na víc pokusů, no… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1292
29.4.13 19:22

Ja kdyz takhle vycouvavam z rady v praze tam kde je špatný úhel výhledu z parkoviště tak vetsinou blikam obema blinkry,tzv.na varovky, je to jednodussi a i bezpecnejsi nez se stresovat, ktery blinkr a kdy..hodne zdaru, to zvladnes!!hlavne klidnou hlavu!! :palec: :pankac:

Příspěvek upraven 30.04.13 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
29.4.13 19:23
@Katschuska píše:
Ja kdyz takhle vycouvavam z rady v praze na parkovisti tak vetsinou blikam obema blinkry,tzv.na varovky, je to jednodussi a i bezpecnejsi nez se stresovat, ktery blinkr a kdy..hodne zdaru, to zvladnes!!hlavne klidnou hlavu!! :palec: :pankac:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
29.4.13 19:50

Neporadím s couváním, protože mám řidičák od října a pořád si v tom nejsem moc jistá. Ale když jsem dělala zkoušky, tak mi říkali, že prvních 200 metrů jízdy se nepočítá, když je zbytek jízdy v pohodě. Ale nevím, jestli je to obecné pravidlo. Já to dělala v Kutné Hoře. A jinak by bylo spíš dobrý si to pro klid duše vyzkoušet. A zítra couvej pomalinku. Koukej jak za sebe, tak i před sebe, abys netukal vedlejší auta. Za pomalé vycouvání ti černý putník nedají. Držím palce. Já bych si ty nervy nechtěla zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová