Jak vydržet 21 cm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
14.11.22 13:27
@opozice píše:
Asi nevíte, o čem píšete. Zakladatelka uvádí pouze jeden rozměr - 21 cm. Předpokládám, že to bude délka a tak proč ne i s tou délkou. Jen na jednu věc se nesmí zapomenout. nezajížět až na doraz, jinak nevidím v tom problém. Jiné by bylo, kdyby to byl obvod. To už by to natržení mohlo být. Píšete tu často o lubrikanu. Já nevím, ale pokud je dobrej píchač, tak musí umět připravit ženu na zásun tak, aby žádné takové sra. čky-lubrikany nemusely být. To není hup na krávu a je tele, je to věda. Přece každá po předehře pouští šťávičku, a ta dostatečně namaže vstup i samotnou pochvu. Pěkný den :mrgreen: :mavam:

Tak píše to trollíček a pro něj je určitě zásadní délka. O obvodu možná slyšel naposledy na základce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.22 13:29
@Russet píše:
Tak píše to trollíček a pro něj je určitě zásadní délka. O obvodu možná slyšel naposledy na základce.

já si vždy vzpomenu na to jak v hospodě u piva nejvíce zážitků z vojny povídali ti, kteří měli modrou a na vojně nebyli. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.11.22 13:59
@Náhodný host píše:
@Oli3
Koukám nově založený profil a hned takové téma. Nic neobvyklého, založit nový profil a téma podobného typu.

A co když má tazatelka potřebu se zeptat a proto se zde registrovala, je opravdu potřeba hned do ní šít, že založí takové téma?

No já bych se těch 21cm moc nebál, ono to může být dlouhé a tenké, takže to neřeš a uvidíš jak to půjde:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.22 14:02
@Oli3 píše:
Holky, přes rok jsem neměla sex a muj nynější partner mi pohrozil s 21 cm, pravděpodobně se natrhnu. Vydrzim to? jak zmírnit bolest? díky

On ti pohrozil? :lol: Takže v reálu jsi ho neviděla, co. 8) To s největší pravděpodobností kecal. ;) Nicméně manžel je vybaven ještě o kousek víc a nikdy s tím nebyl problém. Jen samozřejmě se nesmí chovat jako hovado. :nevim:
Každopádně stejně je poznat, že jen trolíš.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
76817
14.11.22 14:03
@boricmytu píše:
A co když má tazatelka potřebu se zeptat a proto se zde registrovala, je opravdu potřeba hned do ní šít, že založí takové téma?No já bych se těch 21cm moc nebál, ono to může být dlouhé a tenké, takže to neřeš a uvidíš jak to půjde:)

ale prosím tě, to tu trollí Pírko, už tu má těchto diskusí asi dvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.11.22 14:21
@stinga píše:
ale prosím tě, to tu trollí Pírko, už tu má těchto diskusí asi dvacet

Tak možné to je, to nedokážu říct, že se jedná, nebo nejedná o trolla, ale při mém prvním příspěvku jsem dostal pěknou sadu od uživatelů, kteří jsou zde již delší dobu, tak mám pocit, že si hned tak nezaslouží nadávku, ale pořádně nevím, jak to tady chodí, tak se rád přiučím:)

• Citovat
  • Upravit
5134
14.11.22 14:43

Nepsal jsem to já, zeptej se adminů. Mam čisté svědomí, penis je pouze sociální konstrukt, neexistuje opravdu! Je to heteronormativní patriarchální přežitek!

Genderový útlak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
14.11.22 15:14
8o :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
14.11.22 16:26
@boricmytu píše:
A co když má tazatelka potřebu se zeptat a proto se zde registrovala, je opravdu potřeba hned do ní šít, že založí takové téma?No já bych se těch 21cm moc nebál, ono to může být dlouhé a tenké, takže to neřeš a uvidíš jak to půjde:)

Ano, má potřebu začínat diskuzi na takovéto téma, takže založí nový profil a napíše to tady. Kupodivu ti lidé založí tak jednu, dvě diskuze a končí. Vážně bych to bral jinak, kdyby to psal někdo, kdo tu má profil delší dobu, má tu „normální“ témata, kam přispívá a případně i sám/a zakládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
14.11.22 16:30
@boricmytu píše:
Tak možné to je, to nedokážu říct, že se jedná, nebo nejedná o trolla, ale při mém prvním příspěvku jsem dostal pěknou sadu od uživatelů, kteří jsou zde již delší dobu, tak mám pocit, že si hned tak nezaslouží nadávku, ale pořádně nevím, jak to tady chodí, tak se rád přiučím:)

Tak tady se probírá vše možné, ale základní téma je dané asi názvem - emimino. Nakonec téma sexu s tím souvisí, nemusí se tu psát jen o nemocech dětí či dospělých, řešení financí nebo plen ap. Stejně si myslím, že podobné téma se lépe hodí jinam. Jsou specializované servery, kde se to jistě probírá, je tam lepší skladba lidí, co tam píšou. Proč to zaplevelovat zde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.11.22 20:07
@Náhodný host píše:
Tak tady se probírá vše možné, ale základní téma je dané asi názvem - emimino. Nakonec téma sexu s tím souvisí, nemusí se tu psát jen o nemocech dětí či dospělých, řešení financí nebo plen ap. Stejně si myslím, že podobné téma se lépe hodí jinam. Jsou specializované servery, kde se to jistě probírá, je tam lepší skladba lidí, co tam píšou. Proč to zaplevelovat zde?

Tak ano emimino je v názvu, takže chápu zaměření, ale… Když jsem hledal něco o dětech, tak jsem to vždy, našel zde, nebo doktorka…cz nebo jak to je, ale zde mne přišly odpovědi duveryhodnejsi. A když jsem si že zvědavosti pročítal něco o tématech sexuálních, tak zde byla větší skupina lidí, kteří se k tomu vyjádřila. Viz. můj první příspěvek o tahání za vlasy při poloze na pejsky (teď už bych to správně nazval zezadu a nevykal bych) dostal jsem dobrou čočku,, ale zjistil jsem co jsem potřeboval 🙂 jaké stránky myslíš téma tematictejsima? Díky

• Citovat
  • Upravit
24714
14.11.22 20:11

A to jsi ho neviděla? Aby to nebylo jako s tou jitrničkou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.22 20:22
@boricmytu píše:
Tak ano emimino je v názvu, takže chápu zaměření, ale… Když jsem hledal něco o dětech, tak jsem to vždy, našel zde, nebo doktorka…cz nebo jak to je, ale zde mne přišly odpovědi duveryhodnejsi. A když jsem si že zvědavosti pročítal něco o tématech sexuálních, tak zde byla větší skupina lidí, kteří se k tomu vyjádřila. Viz. můj první příspěvek o tahání za vlasy při poloze na pejsky (teď už bych to správně nazval zezadu a nevykal bych) dostal jsem dobrou čočku,,ale zjistil jsem co jsem potřeboval 🙂 jaké stránky myslíš téma tematictejsima? Díky
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.11.22 20:25
@opozice píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

No joo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28075
14.11.22 20:30
@boricmytu píše:
No joo :mrgreen:

mě se líbí to o tom vykání. Mě se to stává dost často i na jiných forech, ale to připisuji tomu, že druhá strana nemá argumenty a tak napíše, že si nepřeje vykání. Je třeba si uvědomit, že jsme ve virtuálu a to si myslím, že je důvod si nebrat servitky a tykat.
Můj osobní postřeh je, že se na Internetu v diskusích, atp., odjakživa tykalo a až z příchodem postarší generace, která nakonec pochopila, že je tento pokrok a užití sítě i pro tento věkový segment nevyhnutelný, zrodil se názorový proud s vykáním a pocit, že někdo z nich snad prdí zlatou kuličku. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí