Jak vydržet 21 cm?

2
14.11.22 10:55

Jak vydržet 21 cm?

Holky, přes rok jsem neměla sex a muj nynější partner mi pohrozil s 21 cm, pravděpodobně se natrhnu. Vydrzim to? jak zmírnit bolest? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8534
14.11.22 11:04
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
14.11.22 11:07
@Oli3 píše:
Holky, přes rok jsem neměla sex a muj nynější partner mi pohrozil s 21 cm, pravděpodobně se natrhnu. Vydrzim to? jak zmírnit bolest? díky

No pravděpodobnější je, že jeho slibovaných 21 cm bude v reálu s bidou 10,5.

Příspěvek upraven 14.11.22 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.22 11:07

Pořádnou předehru a notnou dávku lubrikantu. Ještě tak před 10 lety jsem si myslela, že půjdu radši do celibátu, protože pohlavní styk byl pro mě bolest a utrpení, no časem jsem se naučila, že kvalitní předehra a případně lubrikant dělá zázraky, jo a taky pravidelný trénink :))) Doktorka mi doporučila, ať si koupím na trénování vibrátor. Jsem stydlín, tak jsem si ho nakonec nepořídila, ale postupně to pak s partnerem bylo čím dál lepší, takže se pak odbouraly i ty bloky, které taky mohou za to, že jsi zatnutá a je těžké dostat se dovnitř, takže postupem času čím dál větší potěšení. Po zkušenostech je mi ale jasné, že odbourat to v hlavě, aby ses uvolnila, prostě neuděláš mávnutím proutku.

@Oli3 píše:
Holky, přes rok jsem neměla sex a muj nynější partner mi pohrozil s 21 cm, pravděpodobně se natrhnu. Vydrzim to? jak zmírnit bolest? díky
  • Citovat
  • Upravit
Ou
24138
14.11.22 11:10

Nováček co řeší velikost. Jejda, kdo by to tak mohl být, než zdejší nepíchač, co namísto toho, aby začal řešt svoje komplexy zakládá další a další profily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
14.11.22 11:14
@Oli3 píše: … muj nynější partner mi pohrozil s 21 cm, pravděpodobně se natrhnu. … jak zmírnit bolest?

Zřejmě máš dojem, že partner je sobec kterému na tobě nezáleží. A že je tak brutální, že Ti bude působit při sexu bolest.

Pak sis ovšem vybrala velmi špatně svého partnera. Jemu by snad stačila gumová nafukovací panna.

Ale možná Tě překvapí při sexu svou ohleduplností, jemným a pomalým přístupem, a skvělým sebeovládáním. My muži většinou rozpoznáme kdy partnerka se chce jen nechat jemně a něžně hladit a dobývat, a kdy si to chce prožít naplno submisivně s dostatečnou dávkou chlapského násilí.

Příspěvek upraven 14.11.22 v 11:16

• Citovat
  • Upravit
4897
14.11.22 11:15

Na bolest doporučuju ibuprofen :think: ale někomu taky dobře zabírá flaška vodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.11.22 11:16
@Oli3 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.11.22 11:17
@Oli3 píše:

Výměn partnera. Jeden tu píše. Má ho 7 cm ve ztopoření. Ten tě nenatrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.11.22 11:33

Hele kluci, strčte si ty svoje pindíky už konečně do pr.dele a klidně navzájem!

• Citovat
  • Upravit
1160
14.11.22 11:40

To si pořád ten stejný týpek s malým kašpárkem představuje, jaký by to bylo, kdyby měl 21 cm ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
14.11.22 11:45

@Oli3
Koukám nově založený profil a hned takové téma. Nic neobvyklého, založit nový profil a téma podobného typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
14.11.22 11:57
@Oli3 píše:

Já mam ještě víc. :,(

Penis je ale prý jen sociální konstrukt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.11.22 12:02
@Oli3 píše:

Tak když bude jen hrozit, nic ti nehrozí. Je tk asi nějaký ňouma, co se ohání centimetry. To je zas materiál tady… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.22 12:43

Asi nevíte, o čem píšete. Zakladatelka uvádí pouze jeden rozměr - 21 cm. Předpokládám, že to bude délka a tak proč ne i s tou délkou. Jen na jednu věc se nesmí zapomenout. nezajížět až na doraz, jinak nevidím v tom problém. Jiné by bylo, kdyby to byl obvod. To už by to natržení mohlo být. Píšete tu často o lubrikanu. Já nevím, ale pokud je dobrej píchač, tak musí umět připravit ženu na zásun tak, aby žádné takové sra. čky-lubrikany nemusely být. To není hup na krávu a je tele, je to věda. Přece každá po předehře pouští šťávičku, a ta dostatečně namaže vstup i samotnou pochvu. Pěkný den :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí