Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud by mi to budilo děti, každý večer bych větrák vypla, ať si sousedi trhnou. Radši se budu rafat občas se sousedama, než mít celý den ukňourané, protivné a nevyspalé děti. U nás je zas na nástěnce, že lidi mají chodit kouřit ven a ne z balkonů, protože to leze výš každému do balkonů a oken. Někteří ven chodí, ale třeba jeden chlápek ob patro pod námi na to dlabe, takže denně mezi 22-23h cítím až v obýváku kouř. Jednou mě to přestalo bavit, od té doby vždy, když kouří a jsem u toho, tu jdu klepat z balkonu záchodový kobereček, nebo vyndavám vlasy z kartáče, posledních pár dní libůstka, máme tu psa, tak klepu pelech. Poslední dobou ho tak často necítím, přitom balkon máme otevřený pořád stejně, tak čím to? ![]()
@zuzouš píše:
Pokud by mi to budilo děti, každý večer bych větrák vypla, ať si sousedi trhnou. Radši se budu rafat občas se sousedama, než mít celý den ukňourané, protivné a nevyspalé děti. U nás je zas na nástěnce, že lidi mají chodit kouřit ven a ne z balkonů, protože to leze výš každému do balkonů a oken. Někteří ven chodí, ale třeba jeden chlápek ob patro pod námi na to dlabe, takže denně mezi 22-23h cítím až v obýváku kouř. Jednou mě to přestalo bavit, od té doby vždy, když kouří a jsem u toho, tu jdu klepat z balkonu záchodový kobereček, nebo vyndavám vlasy z kartáče, posledních pár dní libůstka, máme tu psa, tak klepu pelech. Poslední dobou ho tak často necítím, přitom balkon máme otevřený pořád stejně, tak čím to?
Super
![]()