Jak vyjít se sousedy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
1.11.13 15:26

Pokud by mi to budilo děti, každý večer bych větrák vypla, ať si sousedi trhnou. Radši se budu rafat občas se sousedama, než mít celý den ukňourané, protivné a nevyspalé děti. U nás je zas na nástěnce, že lidi mají chodit kouřit ven a ne z balkonů, protože to leze výš každému do balkonů a oken. Někteří ven chodí, ale třeba jeden chlápek ob patro pod námi na to dlabe, takže denně mezi 22-23h cítím až v obýváku kouř. Jednou mě to přestalo bavit, od té doby vždy, když kouří a jsem u toho, tu jdu klepat z balkonu záchodový kobereček, nebo vyndavám vlasy z kartáče, posledních pár dní libůstka, máme tu psa, tak klepu pelech. Poslední dobou ho tak často necítím, přitom balkon máme otevřený pořád stejně, tak čím to? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 22:08
@zuzouš píše:
Pokud by mi to budilo děti, každý večer bych větrák vypla, ať si sousedi trhnou. Radši se budu rafat občas se sousedama, než mít celý den ukňourané, protivné a nevyspalé děti. U nás je zas na nástěnce, že lidi mají chodit kouřit ven a ne z balkonů, protože to leze výš každému do balkonů a oken. Někteří ven chodí, ale třeba jeden chlápek ob patro pod námi na to dlabe, takže denně mezi 22-23h cítím až v obýváku kouř. Jednou mě to přestalo bavit, od té doby vždy, když kouří a jsem u toho, tu jdu klepat z balkonu záchodový kobereček, nebo vyndavám vlasy z kartáče, posledních pár dní libůstka, máme tu psa, tak klepu pelech. Poslední dobou ho tak často necítím, přitom balkon máme otevřený pořád stejně, tak čím to? :twisted:

Super :palec: :potlesk: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová