Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Helll Kolik jim je? Jako je to brutál a já bych si to domů nedala, ale jestli se jim to zalíbilo a chcete jim to dopřát, tak však to můžete za pár let (doufejme, že let a ne týdnů
) předělat.
Ale už bych k tomu fakt zbytek nechala co nejmírnější. A taky univerzální, až to budete měnit.
@Litta
Dcery mají 3 a 6… A myslíš, že světle růžová.. Zda se mi když bude bílá stěna a bílá patrovka bude to blbé…
@Helll No to mi právě přijde, že bude moc. Budou si připadat jak zapadlé v cukrové vatě. Ono se jim to na první pohled na obrázku třeba líbí, ale něco jiného je na velké ploše a být tím obklopen.
Předpokládám, že tam budou mít spoustu hraček a doplňků, ono to nebude bílobílé. Z koní bych doma snesla asi jen tuhle: https://www.posters.cz/…y-kun-v32523 – ale umím si představit, že malým holčičkám už po tom růžovém výběru nic vkusnějšího nevnutíte. ![]()
@Helll já bych volila taky bílou,protože ta tapeta je prostě nářez! Na druhou stranu,myslím,že holky jsou tak malé,že se jim to bude líbit dlouho. Za 5 let už bych to nedělala. Nakup spíš světle růžové doplňky,jako je povlečení,polštáře,nebo přehoz přes postel. Aby to tu postel opticky oddělilo,ale stěny fakt bílé!!!
To budou malé holčičky že jo? Já bych se nebála bílé, šedé. Něco neutrálního. ![]()
@Ebbi77 Jo, šedá by to hezky utlumila.
Osobně se mi líbí šedé pokojíčky, ale když jsem to řekla před mužem, dokonce jsem mu kdysi ukazovala v IKEA katalogu krásně sladěný pokojíček (šedá, šedohnědá, bílá), tak se mě zcela vážně zeptal, zda chci, aby dítě mělo deprese hned od narození.
Přitom když se k tomu doplní barvy, nebo právě ty přírodní prvky, tak to může být hodně útulné.
Ano rozhodně lepší než vše bílé. Jsou to mrňata tak by to mělo hrát. Taky mě napadla světle modrá. Ale ta světle šedá je úplně top. ![]()
@Helll píše:
Holky a toto?
To je supeeeer! Hned se k vám stěhuji
![]()
@Helll píše:
Holky a toto?
No tak to je moooc pěkné
… já chci taky takovej pokojík
to by se mi jako malé holce fakt líbilo ![]()
světle šedá bude lepší než bílá,bílá by zvýraznila ten kontrast, světle růžová by byla už moc. Já bych z tý tapety chytla epileptický záchvat, ale chápu tohle období, holka by tam ještě narvala třpytky a blikátko.
Ještěže to přejde…