Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky bohužel nikoho to nezajímá a musíš zaplatit paušál i když jsi ho nepoužívala a vypověďět předčasně můžeš, ale zaplatíš poušál do konce smlouvy takže počet měsíců x cena paušálu…
@marijenka A jak moc dopředu můžu zrušit smlouvu.Tedy chci ji zrušit až mi dojde, ale nechci, aby mi ji oni obnovili dřív než to stihnu ukončit ![]()
@dajka16 měsíc před koncem smlouvy a je potřeba nechat zrušit i automatickou prolongaci(automatické prodloužení) dávali to jako odměnu zákazníkům, ale je to spíš k vzteku, protože vám klidně smlouvu prodlouží a vy o tom nevíte, a to udělejte kdykoliv jak se dostanete na pobočku t mobilu.. aby vám to náhodou nějaký aktivní člověk neprodloužil..
Není zač… chvilku jsem tam byla na brigádě a když jsem to viděla tak mi bylo zle, horší je že je to všude stejné… ![]()
@marijenka Jo oni spoléhaj na to, že smlouvy nikdo nečte. Já taky nečetla ![]()
@dajka16 na to taky, a hlavně třeba toto ani není ve smlouvě… je to bonus a myslí si, že tím někoho potěší…
ale je to pak pro toho člověka pro zlost..
tak přeju šťastné pořízení.. tu výpověď můžete dát buď na prodejně nebo písemně přímo na centrálu..
@marijenka Raděj na prodejně ať mám papír vruce. O tom prodloužení mi nikdo ani neřekl ![]()
Ahojte holky,
vypovídal tu někdo předčasně smlouvu u t-mobile? vím že je tam nějaká pokuta za to zrušení. Volala jsem na T-mobile ale nějak se mi to nezdá pořád mi tvrdí že to vypovědět nelze. Paušál jsem nevyužívala a naskákalo mi tam hrozně moc dluhů asi 8000kč operátor tvrdí že to nejdříve musím zaplatit ale já bych to ráda zahrnula do osboního bankrotu máte někdo zkušenost? díky