Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
A proč by to tady nemohla napsat ze svého pohledu? Ona ho tady nepomlouvá, aby napsala, že její manžel František Skočdopole z Horní Dolní 27 dělá to a nedělá ono. Nikdo ho tady neznáme, ani ji. Píše jen své pocity, to snad může, ne?
Samozřejmě, že si to musí vyřešit spolu. Zároveň ale píše, že když mu něco řekne, že hned vystřelí, že chodí do práce. Takže té rozmluvě spíš není nakloněn on.
Název diskuze je Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat? A po přečtení jsem pochopila jedno. Některým to prostě vysvětlit nelze
![]()
@Hanča1234 píše: Více
Já jsem primárně reagovala na Jegeho, takže to sklouzlo trochu jinam.
@Anonymní píše: Více
Proč všechny prostředky? Snad napůl! Dost na to, že tě celý život upozadňovali, tak v tom nepokračuj a mysli na svojí rodinu!
Hlavne to neni prace, ale konicek. ![]()
Jedina nutnost na zahrade je tak sekat travu a jednou za cas prorezat stromy. Pokud tam ma praci navic, tak ji delat chce, ne musi.
Vis co, to vareni si vytiskni a zaramuj, muzes si s tim chodit jak se svatou ikonou.
Vareni totiz zacina planovanim nakupu a ma koncit uklidem po vareni. Minimalne o tom poslednim vime, ze pan nedela- opet nedela tu nejotravnejsi cinnost, jak to tak byva.
@Prelesta píše: Více
No já tam mezi řádky čtu, že ho tím neustále otravuje, kdy konečně dorazí, anebo si myslíš, že normální chlap bude sám od sebe vypisovat, kdy se vrátí, když to sám neví?
![]()
Myslím si, že se jege oženil jen z důvodu potenciálního přístupu k sexu, žádný jiný důvod jsem nikdy v jeho postech neviděla ![]()
@PaníBovaryová aha ![]()
Musí třeba pěstovat zeleninu aby dítě nejedlo sra..y z obchodu 🫣
@PaníBovaryová úklid po vaření…to je teda dřina. Dát nádobí do myčky🫣
Jo a ani když myčka nebyla tak prostě to není žádná hrůza. Otázka pár minut.
Já, nevím že musíš hájit ženskou za každou cenu.
Třeba byli domluveni, že se vrátí např. po 10, a jelikož i po té době seděl v hospodě dál, vypisoval, že už odchází. Co já vím…
Posekat travu, otazka par minut, to neni zadna hruza.
Polet zeleninu, otazka par minut, to neni zadna hruza
Pohlidat dite, otazka par minut…a vlastne ne, to uz je problem, ze? ![]()
Uklízela jsi někdy kuchyň po mým exovi? Pokud ne, tak nevíš, co někteří taky dokážou.
Tak prpč to ten chlap neudělá, když je to tedy tak jednoduchý? ![]()