Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel mi zrovna psal SMS, že jede. Přijede a vezme dítě ven. No někde to holt jde.
@Temnástranasíly manžel asi má čas, když nebezi rekonstruovat. Co myslíš.
Baví mě představa, jak ten brutálně unavený muž sedí tři hodiny v hospodě namísto toho, aby jel domů, půl hodiny se věnoval děcku, spáchal hygienu a šel o dvě hodiny dříve spát. ![]()
Já teď dělám rekonstrukci, kde mi to celé dělá tým řemeslníků. Asi taky založím relevantní diskuzi ![]()
@Ephemeral píše: Více
Ale prd, zdejší obhajoba mužů z nich dělá tak příšerná jelita, že jsem kvalitnější kakanec do vlastního asi ještě neviděla. Dej pokoj s logikou. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak víme, že takoví muži existují. Jen nevím, proč to musí tak hlasitě manifestovat.
@Ephemeral píše: Více
Pravděpodobně nikoli, když je potřeba pokračovat.
@Velryba černá píše: Více
Mě baví představa muže typu jege, který netuší, v kterém šuplíku doma co má, nikdo ho neučil přebalovat a koupat dítě, nikdo mu nedal 100% spolehlivý návod, jak se zachovat ve všech krizových situacích, které s děckem mohou nastat a po super náročné směně v práci ještě zoufale stepuje před záchodem, který mu zasedla zlotřilá švagrová. A pak se diví, že nemá sex… ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Nepsala jsi náhodou:
„Končím v práci.
Zítra papa
“
To ten den teda rychle utekl.
![]()
@ambruše píše: Více
Vždyť má ve skutečnosti život úplně na pytel - nikdo ho nerespektuje, manželka s ním nespí, švagrová mu řídí život, atd. Tady si akorát vyleva frustraci a vztek.
My víme, že si za to může sám, on ví, že si za to může sám, ale jaksi mu nic nezbývá, než tyhle výkřiky na netu.
Příspěvek upraven 26.05.26 v 18:30
@ambruše píše: Více
Jo, mne první dítě naučila sestra v porodnici koupat asi tak, že se hystericky bála vzít ho do rukou nahaté.
Poněvadž řekla, že jdeme koupat a tak jsem tu žoužel vcelku logicky svlékla a takto odbornici podávala.
Příspěvek upraven 26.05.26 v 18:37