Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:
@Elishka1 nevím jak japonské přezdívce dopadly jesle, ale poslední co tu psala, že její holčičce našly docela závažné postižení, takže si nevymýšlela, že dítě je nezvladatelné, nechce se mi to hledat, ale dítě má ne zrovna dobré diagnózy
tak to je hodně smutné, na někoho se to hrozně valí ![]()
zakladatelko, doufam, ze ty mas prcka zdraveho, to je hlavni. Problem se sousedkou mi prijde podruzny. Hlavne se osamostatnit, žít v klidu. Nastudovat přídavky na bydlení apod., mit vyrízené alimenty, práci a případně jesle/skolku
@Elishka1 píše:
tak to je hodně smutné, na někoho se to hrozně valízakladatelko, doufam, ze ty mas prcka zdraveho, to je hlavni. Problem se sousedkou mi prijde podruzny. Hlavne se osamostatnit, žít v klidu. Nastudovat přídavky na bydlení apod., mit vyrízené alimenty, práci a případně jesle/skolku
Ted už ano naštěstí se to prckovi srovnalo rehabilitacema.. Na přídavky na bydlení nemám nárok, přídavky na prcka mám, alimenty už jsou také vyřízené nedávno jsme kvůli tomu byly u soudu. Práci se snažím sehnat aspoň na doma, školku máme od bydliště daleko kdybych hledala normální práci i když ono by hlídání bylo kdybych šla do práce jenže přece nemůžu prcka dát 80letemu pánovi(děda bývalého partnera) každý den na několik hodin, a druhá babička bohužel chlastá a ty ho nesverim ani za zlaté prase..