Jak využít čas jen pro sebe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
26.2.15 23:28

Ja bych se v klidu najedla, vykoupala a pak se jen tak valela a taky internet a tv. A v klidu si vypit caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
27.2.15 04:51

Teď jsem měla 3 dopoledne na dovolené volno (starší s taťkou na horách, mladý ve školce) a hrabalo mi. Fakt jsem koukala na hodiny, kdy už ho můžu jít vyzvednout. Nedávám to, musím pracovat, starat se o rodinu, zahradu (teď to nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
27.2.15 05:55

Welnes, kavárny, kniha, kino, nákupy:-) týden volna *a jsem maminka rybicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.15 07:07
@mirallis píše:
Ahoj maminky :mavam:
možná trochu oddechové téma. Představte si, že na nějakou neurčitou dobu odjede muž s dětmi pryč nebo děti po celou dobu bude hlídat někdo z rodiny mimo domov. Doma je vše uklizené, navařené, vyžehlené… – prostě nic, co by vyžadovalo pozornost. 8) Tudíž máte najednou čas jen pro sebe. Když se konečně vyspíte a dospíte, jak byste si tento čas naplánovaly? Je něco, co byste rády dělaly a v rodinném shonu to odkládáte? Co považujete za smysluplně strávený čas?

Když to zkrátím, jak byste tento čas pro sebe (aktivně) využily, tak aby to nebyl „proflákaný“ čas, ale aby Vás to bavilo?

Neptám se ani tak z toho důvodu, že bych chtěla inspiraci, spíš jsem zvědavá, jak to kdo má. ;)

Díky :kytka:
šla bych na koncert, zabruslit si, ke kadeřnici, na nějaké dobré jídlo atd.. :think: nenudila bych se.. mě to čeká v červnu, chlap bude hlídat, jdu pařit :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
27.2.15 07:20
@alli_li píše:
@mirallis proto by jsme si meli brat priklad z chlapu - ty kdyz maji chvilku cas pro sebe tak se vzdy venuji svym konickum a povinnosti jdou stranou. Nerikam, ze by tomu melo byt vzdy (domacnost by to asi nerozchodila :lol: ) ale obcas by zena mela byt „sobecka“ a uzit si ;-)

Asi jsem chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
27.2.15 07:47

Sla bych se nekam nechat hyckat, na jidlo do restaurace a pak dlouhy kafe a vino s kamoskou. Valela bych se doma, cumela na tv a na net a spala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.2.15 08:26

@Lama Lama nejsi jedina, ja jsem na tom podobne :-D Ja jsem treba byla v mem okoli odsouzena, kdyz jsem jela si relaxovat na wellnes a doma mela 1,5 lety ditko a 3.mesicni miminko :-D Ale vzhledem k tomu, ze mam svepravneho manzela, me to narozdil od ostatnich netrapilo :-D

• Citovat
  • Upravit
27264
27.2.15 09:23

@mirallis
Vana + knížka
Postel +knížka
Kosmetika
couračka po obchodech - namám to ráda, ale nutně bych si potřebovala koupit kalhoty, ale s dětma to jde dost blbě a o víkendu, kdy je chlap doma se mi zase neche trávit čas v obhodech
pokud by bylo léto, tak lehátko na zahradě + knížka
dámská tlachárna u nás doma
Mě se to dokonce občas i poštěstí, takže není co řešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.2.15 09:42

Do kina, na masaz, na sushi, do knihovny/knihkupectvi, podivat se po sekacich, do galanterky-metraze a pak si doma rozlozit strihy, latky a sit a sit.

edit: ale na to rozlozeni strihu by si nekdo idealne musel odvezt i kocoura, protoze nic neni zabavnejsi jak lovit sustive papiry :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.2.15 13:56
@mirallis píše:
To zní jako nový sport :dance:

No jasně, procvičím nejen nohy, resp. tělo, ale i kušnu :mrgreen: a hlavně si asi udržíme tepovku v té aerobní úrovni. Je to fajné, doporučuji a běžím běhat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.2.15 13:57
@martina.se píše: šla bych na koncert, zabruslit si, ke kadeřnici, na nějaké dobré jídlo atd.. :think: nenudila bych se.. mě to čeká v červnu, chlap bude hlídat, jdu pařit :dance:

Ježišmarjá až v červnu 8o :mrgreen: To si udělej volno dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.15 14:03
@Gina108 píše:
Ježišmarjá až v červnu 8o :mrgreen: To si udělej volno dřív ;)

dřív to asi nedam - mládě plně kojený - teď najedem na příkrmy atd.. ale na ten červen se strašně těším, protože to je vysněná akce, ani omylem jsem nedoufala.. a chlap, nejen, že dal lístky, byť mohl jít sám, ale ještě bude hlídat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.2.15 17:41
@lleennttiillkkaa píše:
Mě se to dokonce občas i poštěstí, takže není co řešit :D

No tak by to mělo být 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.2.15 17:42
@martina.se píše:
Mě to čeká v červnu, chlap bude hlídat, jdu pařit :dance:
Červen zní báječně - škoda, že je teprve únor :mrgreen: A co to bude za akci, jestli to není tajný?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.2.15 17:43

@Bibi239 Lovit v sekáčích by mě taky bavilo, ale na to musí mít člověk asi talent. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová