Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaspat to, ale nejlepší je to proste vyhodit, chvíli je to hnus ale aspoň se člověku uleví ![]()
@brisco píše:
Lepší je se vyzvracet, budeš to mít za sebou.
Přesně trochu si odhodit a je hned po starostech než to v sobě držet aby to přišlo v nevhodnou chvíli a bylo
všude ![]()
@Kriss Tina no jednou jsem to zaspat zkusil
nechceš potom vidět tu peřinu s polevou ![]()
@Anonymní píše:Čistou vodu a čekat, že si to tzv sedne, pokud to dřív nevyletí vrchem.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou radu jak zabránit zvracení, nejspíš jsem toho splácala moc a teď je mi z toho trochu na zvracení, nevíte co by mohlo pomoc?
Vyzvracet se, nebo vypit ledovou vodu, nebo ledovy caj, nebo studenou coca colu.
Jak tu bylo psáno vyzvracet se, mě to pomáhá i při určité bolesti hlavy, v obou případech vyzvracet 2-3× vždy šly jen žaludeční šťávy. Pak si vzít jeden prášek na bolení hlavy, při vyvolaném zvracení se mi vždy udělá tlak v hlavě, já vždy beru ibalgin otevřít na sebe okno i kdyby venku mrzlo, mokrej kapesník na čelo, člověk hned usne a za 2-3 hodiny se probudím jak miminko a je po všech problémech.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou radu jak zabránit zvracení, nejspíš jsem toho splácala moc a teď je mi z toho trochu na zvracení, nevíte co by mohlo pomoc?