Jak zabránit zvracení

Anonymní
13.1.23 21:07

jak zabránit zvracení

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou radu jak zabránit zvracení, nejspíš jsem toho splácala moc a teď je mi z toho trochu na zvracení, nevíte co by mohlo pomoc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
13.1.23 21:23

Mě na tohle pomáhá mátový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
13.1.23 21:23

Lepší je se vyzvracet, budeš to mít za sebou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
13.1.23 21:27

Zaspat to, ale nejlepší je to proste vyhodit, chvíli je to hnus ale aspoň se člověku uleví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
13.1.23 21:32
@brisco píše:
Lepší je se vyzvracet, budeš to mít za sebou. :mavam:

Přesně trochu si odhodit a je hned po starostech než to v sobě držet aby to přišlo v nevhodnou chvíli a bylo :poblion: všude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
13.1.23 21:33

@Kriss Tina no jednou jsem to zaspat zkusil :mrgreen: nechceš potom vidět tu peřinu s polevou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
13.1.23 21:35
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou radu jak zabránit zvracení, nejspíš jsem toho splácala moc a teď je mi z toho trochu na zvracení, nevíte co by mohlo pomoc?
Čistou vodu a čekat, že si to tzv sedne, pokud to dřív nevyletí vrchem.
  • Citovat
  • Upravit
34322
13.1.23 23:01

Pomuze se :poblion:, to je pak dobre hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
14.1.23 07:37

Vyzvracet se, nebo vypit ledovou vodu, nebo ledovy caj, nebo studenou coca colu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.1.23 18:33

Jak tu bylo psáno vyzvracet se, mě to pomáhá i při určité bolesti hlavy, v obou případech vyzvracet 2-3× vždy šly jen žaludeční šťávy. Pak si vzít jeden prášek na bolení hlavy, při vyvolaném zvracení se mi vždy udělá tlak v hlavě, já vždy beru ibalgin otevřít na sebe okno i kdyby venku mrzlo, mokrej kapesník na čelo, člověk hned usne a za 2-3 hodiny se probudím jak miminko a je po všech problémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová