Jak začínáte sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.13 13:24
@wildcherry píše:
Vydolovala? Myslíš to, že máš něco ráda jiného? Na tom není nic špatného :hug:.Jestli chceš, pošlu ti do SZ odkaz, kde taky jsem. Určitě by to pomohlo jak Tobě, třeba ti někdo z pohledu chlapa pomůže víc jak já. Jen si nemysli, taky jsem si tím prošla, protože jsme vzájemně neměli tušení jednak o co jde, jednak jak na to. Výhoda, že jsme oba naladěni stejně a moc bych ti přála, aby to bylo tak i tvého muže!.Jsme spolu 8 let, ale změnu jsme řešili až po 4 letech a to taky trvalo cca rok, než nám hodně došlo. Teda já to začala řešit a mu došlo :mrgreen:,jsem ráda že už to je za námi, žádná paráda to nebyla ač to může vypadat jednoduše 8)
žes vydolovala tu podstatu :) Zjišťuji totiž, že ač vím, co a jak myslím, hledám těžko slova k vysvětlení..je to můj věčný problém :think:
Co jsi myslela tím, že někde jsi, že ti mám poslat sz? myslíš skupinu, nebo?
  • Citovat
  • Upravit
cher
21.7.13 13:30
@zuzik1982 píše:
Ohřeješ mi párek?
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
24379
21.7.13 13:54
@Anonymní píše: žes vydolovala tu podstatu :) Zjišťuji totiž, že ač vím, co a jak myslím, hledám těžko slova k vysvětlení..je to můj věčný problém :think:
Co jsi myslela tím, že někde jsi, že ti mám poslat sz? myslíš skupinu, nebo?

Já tomu rozumím, ale pak je jasný, že chlap nemá ani potuchy o co ti vlastně jde. Už jen proto že ty víš, co chceš. Nájít správná slova je občas složité, nejlepší je to říct na tvrdo(cha :mrgreen: ) tak jak to v hlavě máš, ne to zbytečně převádět do zaobalených slov, pro druhého opravdu nepochopitelné. Hlavní je se nestydět a co je hlavnější, prostě mu řekni že s ním o tom v tu a tu dobu chceš mluvit, aby byl připravený. Měl by si i on uvědomit, že pro Tebe je to důležité a né nějaký tvůj rozmar. Protože ON by si měl uvědomit, že máš ppotřebu být spokojená a na tom mu záležet natolik, že tě minimálně vyslechne a bude si o tom chtít něco zjistit. Možná tímto bych začala.,,Hele Pepane, jsme manželé, takže by jsme měli mluvit spolu o všem, hlavně když je jeden z nás tak nějak nespokojený a druhý by se měl zajímat proč a přát si pro svého životního partnera opak, nemyslíš? Nechci tě do ničeho nutit, ale chci aby ses aspoň zajímal a zkusil s tím něco udělat. Minimálně vědět o co jde, než to za nás oba odpískáš, protože jsi línej něco měnit, já nešťastná.,,…Klidně mu i nabídni, že mu materiály na prostudování dáš, klidně sepsaný tvou rukou jak a co chceš, co si přeješ, net ti s tím taky hodně může pomoci.No a ať pak za tebou přijde až si udělá aspoň nějaký obrázek :nevim:.

Uzavřená skupina ne, spíš komunita.Ale musela by jsi napsat SZ ty mně. Já nerada na emiminu probírám pod svým nickem sex. život, respektive praktiky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.13 14:05
@wildcherry píše:
Já tomu rozumím, ale pak je jasný, že chlap nemá ani potuchy o co ti vlastně jde. Už jen proto že ty víš, co chceš. Nájít správná slova je občas složité, nejlepší je to říct na tvrdo(cha :mrgreen: ) tak jak to v hlavě máš, ne to zbytečně převádět do zaobalených slov, pro druhého opravdu nepochopitelné. Hlavní je se nestydět a co je hlavnější, prostě mu řekni že s ním o tom v tu a tu dobu chceš mluvit, aby byl připravený. Měl by si i on uvědomit, že pro Tebe je to důležité a né nějaký tvůj rozmar. Protože ON by si měl uvědomit, že máš ppotřebu být spokojená a na tom mu záležet natolik, že tě minimálně vyslechne a bude si o tom chtít něco zjistit. Možná tímto bych začala.,,Hele Pepane, jsme manželé, takže by jsme měli mluvit spolu o všem, hlavně když je jeden z nás tak nějak nespokojený a druhý by se měl zajímat proč a přát si pro svého životního partnera opak, nemyslíš? Nechci tě do ničeho nutit, ale chci aby ses aspoň zajímal a zkusil s tím něco udělat. Minimálně vědět o co jde, než to za nás oba odpískáš, protože jsi línej něco měnit, já nešťastná.,,…Klidně mu i nabídni, že mu materiály na prostudování dáš, klidně sepsaný tvou rukou jak a co chceš, co si přeješ, net ti s tím taky hodně může pomoci.No a ať pak za tebou přijde až si udělá aspoň nějaký obrázek :nevim:.Uzavřená skupina ne, spíš komunita.Ale musela by jsi napsat SZ ty mně. Já nerada na emiminu probírám pod svým nickem sex. život, respektive praktiky :).

No a právě proto jsem sem napsala..abych mi někdo dal „slova“ k tomu, aby mě ten chlap už pochopil :D
Já mu to natvrdo řekla, ale on je zřejmě natvrdlý :mrgreen: nebo co, a tak jsem radši začala pochybovat o sobě, že mi třeba nerozumí, že to ode mně nechápe, že by to pochopil třeba jinými slovy…
sz napíšu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
51
21.7.13 19:42
@Anonymní píše:
Díky, že jsi to ze mě vydolovala :) Já si myslím, že on to nějakým způsobem nechápe..že je sex hra…asi si neumí hrát :zed:
Co nějaký mužský pohled? Nikdo?

Se současným přítelem v tento okamžik máme hodně otevřený vztah. Ještě před měsíce jsem s ním měla problémy, že jsem myslela, že spolu skončíme. Řešila jsem to tu i v jednom vlákně, že pořád ne a ne se mnou mít sex. Až jsem po něm skočila a natvrodo ho ošukala - byl ještě (ve 25) panic, jak se ukázalo :oops:

Tu jsem to řešila a takto jsem to vyřešila :lol: https://www.emimino.cz/…rankovani/9/

Neskutečně rychle se otrkal a jsem až překvapená, jak je šikovný a snaživý se neustále nechat učit. Co se komunikace o intimnostech týká, tak se taky otevřel tak, až zírám. jinak otázka komunikace - chlapi jsou prostě takový, že nerozumí naší „řeči v náznacích“. Musíš na ně narovinu a jasně, bez zbytečných kudrlinek okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
1.6.19 19:13
@Kadlecovka píše:
Holky prosím neřešila jste některá vytrácející chuť na sex? dá se to nějak řešit?

Sexuologie nebo změna partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
3.6.19 11:05

Sex začínáme otázkou: „Hledáš něco?“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
9.6.19 18:52
@Magdavrabnova píše:
No tak změnou partnera bych to opravdu neřešila, nebo je to ten důvod proč to dnes každý střídá jako ponožky? narazíte na problém? a pustíte ho k vodě? a co když jde o manžela? má se rozvádět? já jsem to tak měla po porodu, neměla jsem na to už prostě tolik chuť, tak jsem to řešila s kamarádkou, která mi našla prášky pro ženy, které navozují větší chuť na sex, říkala jsem si, že tím nemohu nic pokazit, tak jsem to vyzkoušela, a světe div se, vletěla jsem na manžela, jako když to bylo poprvé.

Pokud je problem neřešitelný, jak jinak bys to chtěla udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
1.2.20 08:01

My začínáme erotickou pomůckou, taky jsme měli trošku problémy, ale tohle náš vztah docela oživilo

• Citovat
  • Upravit
84
13.2.20 15:19

Taky jsem už pořídila pomůcku a musím říct, že to docela pomohlo, vyřešilo to dost problémů, až se tomu docela divím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí