Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: žes vydolovala tu podstatuZjišťuji totiž, že ač vím, co a jak myslím, hledám těžko slova k vysvětlení..je to můj věčný problém
Co jsi myslela tím, že někde jsi, že ti mám poslat sz? myslíš skupinu, nebo?
Já tomu rozumím, ale pak je jasný, že chlap nemá ani potuchy o co ti vlastně jde. Už jen proto že ty víš, co chceš. Nájít správná slova je občas složité, nejlepší je to říct na tvrdo(cha
) tak jak to v hlavě máš, ne to zbytečně převádět do zaobalených slov, pro druhého opravdu nepochopitelné. Hlavní je se nestydět a co je hlavnější, prostě mu řekni že s ním o tom v tu a tu dobu chceš mluvit, aby byl připravený. Měl by si i on uvědomit, že pro Tebe je to důležité a né nějaký tvůj rozmar. Protože ON by si měl uvědomit, že máš ppotřebu být spokojená a na tom mu záležet natolik, že tě minimálně vyslechne a bude si o tom chtít něco zjistit. Možná tímto bych začala.,,Hele Pepane, jsme manželé, takže by jsme měli mluvit spolu o všem, hlavně když je jeden z nás tak nějak nespokojený a druhý by se měl zajímat proč a přát si pro svého životního partnera opak, nemyslíš? Nechci tě do ničeho nutit, ale chci aby ses aspoň zajímal a zkusil s tím něco udělat. Minimálně vědět o co jde, než to za nás oba odpískáš, protože jsi línej něco měnit, já nešťastná.,,…Klidně mu i nabídni, že mu materiály na prostudování dáš, klidně sepsaný tvou rukou jak a co chceš, co si přeješ, net ti s tím taky hodně může pomoci.No a ať pak za tebou přijde až si udělá aspoň nějaký obrázek
.
Uzavřená skupina ne, spíš komunita.Ale musela by jsi napsat SZ ty mně. Já nerada na emiminu probírám pod svým nickem sex. život, respektive praktiky
.
@wildcherry píše:
Já tomu rozumím, ale pak je jasný, že chlap nemá ani potuchy o co ti vlastně jde. Už jen proto že ty víš, co chceš. Nájít správná slova je občas složité, nejlepší je to říct na tvrdo(cha) tak jak to v hlavě máš, ne to zbytečně převádět do zaobalených slov, pro druhého opravdu nepochopitelné. Hlavní je se nestydět a co je hlavnější, prostě mu řekni že s ním o tom v tu a tu dobu chceš mluvit, aby byl připravený. Měl by si i on uvědomit, že pro Tebe je to důležité a né nějaký tvůj rozmar. Protože ON by si měl uvědomit, že máš ppotřebu být spokojená a na tom mu záležet natolik, že tě minimálně vyslechne a bude si o tom chtít něco zjistit. Možná tímto bych začala.,,Hele Pepane, jsme manželé, takže by jsme měli mluvit spolu o všem, hlavně když je jeden z nás tak nějak nespokojený a druhý by se měl zajímat proč a přát si pro svého životního partnera opak, nemyslíš? Nechci tě do ničeho nutit, ale chci aby ses aspoň zajímal a zkusil s tím něco udělat. Minimálně vědět o co jde, než to za nás oba odpískáš, protože jsi línej něco měnit, já nešťastná.,,…Klidně mu i nabídni, že mu materiály na prostudování dáš, klidně sepsaný tvou rukou jak a co chceš, co si přeješ, net ti s tím taky hodně může pomoci.No a ať pak za tebou přijde až si udělá aspoň nějaký obrázek
.Uzavřená skupina ne, spíš komunita.Ale musela by jsi napsat SZ ty mně. Já nerada na emiminu probírám pod svým nickem sex. život, respektive praktiky
.
No a právě proto jsem sem napsala..abych mi někdo dal „slova“ k tomu, aby mě ten chlap už pochopil ![]()
Já mu to natvrdo řekla, ale on je zřejmě natvrdlý
nebo co, a tak jsem radši začala pochybovat o sobě, že mi třeba nerozumí, že to ode mně nechápe, že by to pochopil třeba jinými slovy…
sz napíšu ![]()
@Anonymní píše:
Díky, že jsi to ze mě vydolovalaJá si myslím, že on to nějakým způsobem nechápe..že je sex hra…asi si neumí hrát
Co nějaký mužský pohled? Nikdo?
Se současným přítelem v tento okamžik máme hodně otevřený vztah. Ještě před měsíce jsem s ním měla problémy, že jsem myslela, že spolu skončíme. Řešila jsem to tu i v jednom vlákně, že pořád ne a ne se mnou mít sex. Až jsem po něm skočila a natvrodo ho ošukala - byl ještě (ve 25) panic, jak se ukázalo ![]()
Tu jsem to řešila a takto jsem to vyřešila
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/
Neskutečně rychle se otrkal a jsem až překvapená, jak je šikovný a snaživý se neustále nechat učit. Co se komunikace o intimnostech týká, tak se taky otevřel tak, až zírám. jinak otázka komunikace - chlapi jsou prostě takový, že nerozumí naší „řeči v náznacích“. Musíš na ně narovinu a jasně, bez zbytečných kudrlinek okolo.
@Kadlecovka píše:
Holky prosím neřešila jste některá vytrácející chuť na sex? dá se to nějak řešit?
Sexuologie nebo změna partnera
@Magdavrabnova píše:
No tak změnou partnera bych to opravdu neřešila, nebo je to ten důvod proč to dnes každý střídá jako ponožky? narazíte na problém? a pustíte ho k vodě? a co když jde o manžela? má se rozvádět? já jsem to tak měla po porodu, neměla jsem na to už prostě tolik chuť, tak jsem to řešila s kamarádkou, která mi našla prášky pro ženy, které navozují větší chuť na sex, říkala jsem si, že tím nemohu nic pokazit, tak jsem to vyzkoušela, a světe div se, vletěla jsem na manžela, jako když to bylo poprvé.
Pokud je problem neřešitelný, jak jinak bys to chtěla udělat?
My začínáme erotickou pomůckou, taky jsme měli trošku problémy, ale tohle náš vztah docela oživilo
Taky jsem už pořídila pomůcku a musím říct, že to docela pomohlo, vyřešilo to dost problémů, až se tomu docela divím…
Co jsi myslela tím, že někde jsi, že ti mám poslat sz? myslíš skupinu, nebo?