Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Přesně, já se pak potím, spíš když zastavím. TeĎ jsme se hecla s mužem, je velký sportovec, tak jsem ho vyzvala na souboj a byl teda dobrej, stačil mi a na závěr ještě předběhl, ale zase ho druhý den bolelo všechno a mě nic. Já se tvářila, že jsem v pohodě, ale běžela jsem tak dvojnásobný tempo co normálně:-)
Já teda včera nebyla, dneska nejdu a zítra nepůjdu
Ale už jsem celá nesvá, je to hrozně návykové. Jinak jako Nelluška jsem neshodila prakticky nic, ale postava je úplně jiná, ještě potřebuju doladit břicho, ale na to běh nestačí.
Čauky, jak vypadá takový půlmaraton? to já bych asi nedala, ještě nejsem taková zdatná:-( Kolik to vlastně je kiláků?
No 21 km a běží se první víkend v říjnu, já se chystám (otázkou je, jestli mi to vydrží), ale hodil by se mi někdo, s kým bych se mohla hecovat ![]()
To bych nedala
zatím jsem neběžela ani deset. to jsi fakt dobrá
![]()
Chachaaa, takze ja vcera co? Ja vcera nic
Pac bylo vedro, pac se balil muz na panskou jizdu na hory (jdete behat a pak v pul jedny v noci hledat veci typu nabijecka k fotaku), pac proste nako nebyli lidi, no ![]()
Da-li pambu, tak se vykopnu dneska, snad bude trosku mensi parak, nez byl vcera. Rada bych ![]()
@mag Budes mym behacim vzorem, pulmaraton je u me neco jako vzdusny zamek ![]()
@Nelluška Myslím, že bys ho s přehledem uběhla ![]()
@Kacise No teda, něčí vzor jsem teda ještě nikdy nebyla
Hele, já běhám sotva půl roku a myslím, že půlmaraton uběhnu celkem v pohodě, ale teď jde o to s jakým časem.
Já potřebuju nějaký cíl, aby mě to bavilo a motivovalo. Takže tím je teď ten půlmaraton a taky to, že ho kamarádka uběhla před dvěma měsíci a já chci být lepší
![]()
Včera jsem byla, ale byl to očistec, takže jsem uběhla 6,5 km, dneska to vypadá mnohem líp, takže se chystám na 10 km a musí to být pod hodinu ![]()
Tak já bych teda 10 asi pod hodinu dala, ale víc bych prostě nedala, běžím docela v tempu už, ale víc bych prostě nedala, vůbec si to ani nedovedu představit, fakt klobouk dolů, jsi dobrá a už si to běžela někdy takhle dlouhou trasu?
@janibubi Ahoj Jani, když se s během začíná, tak je zapotřebí začít pěkně postupně a pomalu, tady je ukázka z jednoho článku:
„Abyste se vyhnuli zranění a vychutnali si zážitek z běhu, je nutné se uvolnit, běhat pomalu a postupně zvyšovat tempo.
Každý běh začněte mírnou, alespoň 5-ti minutovou rozcvičkou. Můžete do ní zahrnout rychlou chůzi, pochodování na místě, zvedání kolen, úkroky stranou nebo chození do schodů.
Začněte chůzí na tak dlouhou dobu, jak je vám příjemné (10-30 minut).
Až budete bez problémů schopni chodit 30 min., zahrňte do chůze několik minutových až dvouminutových intervalů běhu v rychlosti, která vám je příjemná.“ kdybyste chtěli celý článek, napiště do zpráv ![]()