Jak začít běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
20.8.12 13:03

Přesně, já se pak potím, spíš když zastavím. TeĎ jsme se hecla s mužem, je velký sportovec, tak jsem ho vyzvala na souboj a byl teda dobrej, stačil mi a na závěr ještě předběhl, ale zase ho druhý den bolelo všechno a mě nic. Já se tvářila, že jsem v pohodě, ale běžela jsem tak dvojnásobný tempo co normálně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
20.8.12 16:09

Já teda včera nebyla, dneska nejdu a zítra nepůjdu :) Ale už jsem celá nesvá, je to hrozně návykové. Jinak jako Nelluška jsem neshodila prakticky nic, ale postava je úplně jiná, ještě potřebuju doladit břicho, ale na to běh nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
20.8.12 16:10

@Nelluška Nechystáš se na plzeňský půlmaratón??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.8.12 20:52

Čauky, jak vypadá takový půlmaraton? to já bych asi nedala, ještě nejsem taková zdatná:-( Kolik to vlastně je kiláků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
20.8.12 21:34

No 21 km a běží se první víkend v říjnu, já se chystám (otázkou je, jestli mi to vydrží), ale hodil by se mi někdo, s kým bych se mohla hecovat :mrgreen:

http://www.pro-sport.cz/…-pulmaraton/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.8.12 21:40

To bych nedala :nevim: zatím jsem neběžela ani deset. to jsi fakt dobrá :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
21.8.12 16:24

Chachaaa, takze ja vcera co? Ja vcera nic :mrgreen: :twisted: Pac bylo vedro, pac se balil muz na panskou jizdu na hory (jdete behat a pak v pul jedny v noci hledat veci typu nabijecka k fotaku), pac proste nako nebyli lidi, no :P
Da-li pambu, tak se vykopnu dneska, snad bude trosku mensi parak, nez byl vcera. Rada bych :D
@mag Budes mym behacim vzorem, pulmaraton je u me neco jako vzdusny zamek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
22.8.12 07:56

@Nelluška Myslím, že bys ho s přehledem uběhla ;)
@Kacise No teda, něčí vzor jsem teda ještě nikdy nebyla :lol: Hele, já běhám sotva půl roku a myslím, že půlmaraton uběhnu celkem v pohodě, ale teď jde o to s jakým časem.

Já potřebuju nějaký cíl, aby mě to bavilo a motivovalo. Takže tím je teď ten půlmaraton a taky to, že ho kamarádka uběhla před dvěma měsíci a já chci být lepší :mrgreen: :mrgreen:

Včera jsem byla, ale byl to očistec, takže jsem uběhla 6,5 km, dneska to vypadá mnohem líp, takže se chystám na 10 km a musí to být pod hodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.8.12 21:30

Tak já bych teda 10 asi pod hodinu dala, ale víc bych prostě nedala, běžím docela v tempu už, ale víc bych prostě nedala, vůbec si to ani nedovedu představit, fakt klobouk dolů, jsi dobrá a už si to běžela někdy takhle dlouhou trasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 11:12

@janibubi Ahoj Jani, když se s během začíná, tak je zapotřebí začít pěkně postupně a pomalu, tady je ukázka z jednoho článku:
„Abyste se vyhnuli zranění a vychutnali si zážitek z běhu, je nutné se uvolnit, běhat pomalu a postupně zvyšovat tempo.
Každý běh začněte mírnou, alespoň 5-ti minutovou rozcvičkou. Můžete do ní zahrnout rychlou chůzi, pochodování na místě, zvedání kolen, úkroky stranou nebo chození do schodů.
Začněte chůzí na tak dlouhou dobu, jak je vám příjemné (10-30 minut).
Až budete bez problémů schopni chodit 30 min., zahrňte do chůze několik minutových až dvouminutových intervalů běhu v rychlosti, která vám je příjemná.“ kdybyste chtěli celý článek, napiště do zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková