Jak začít myslet pozitivně?

Anonymní
21.7.19 17:00

Jak začít myslet pozitivně?

Taky Vam prijde nekdy, ze vsem lidem kolem vás se daří, ale Vam proste se se*e vsechno? kde se da najit ten odrazový můstek, když se nemáte ceho chytit :(?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
21.7.19 17:22
@Anonymní píše:
Taky Vam prijde nekdy, ze vsem lidem kolem vás se daří, ale Vam proste se se*e vsechno? kde se da najit ten odrazový můstek, když se nemáte ceho chytit :(?

Najít si aspoň maličkost, co se ti podařila. Nevěřím, že máš průšvih ve všech sférách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.7.19 17:36
@Anonymní píše:
Taky Vam prijde nekdy, ze vsem lidem kolem vás se daří, ale Vam proste se se*e vsechno? kde se da najit ten odrazový můstek, když se nemáte ceho chytit :(?

už len to že si vravíš, že sa ti všetko serie znie negatívne. Len začni trochu inak myslieť. Správaj sa a rozprávaj tak, akoby bolo všetko fajn, bola si uspešná, skvelá so šťastným životom. A bude to tak. Pozitívnym myslením priťahuješ pozitívne veci. Chce to len cvik. Na začiatku to dlhšie trvá, kým si človek zvykne, kontrolovať myšlienky, čo povieš… ale dá sa to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
21.7.19 17:40
@Anonymní píše:

Prvně- z čeho usuzuješ, že se všem daří? Pokud z fotek a prezentací na sociálních sítích, tak si to vyděl 10, nic není jak vypadá. Věř, že každý má větší či menší starosti a ač se může zdát, že někomu jde vše samo, zdání někdy klame. Přemýšlej nad tím, co se ti povedlo, ne nad tím, co se ti nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.7.19 17:41

Keď tak, vyskúšaj „The Secret“. Mňa to vždy nakopne, je to síce trochu nafúknuté, ale u mňa vždy zaberie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.7.19 17:49

Chyť se toho, že nic netrvá věčně, a to ani tvá smůla. Dřív nebo později každé těžší období přejde. I když tomu je v tom horším období zatěžko věřit, je to pravda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.19 17:51

:* děkuji za vaše reakce

• Citovat
  • Upravit
11809
21.7.19 18:30
@Tina69 píše:
Keď tak, vyskúšaj „The Secret“. Mňa to vždy nakopne, je to síce trochu nafúknuté, ale u mňa vždy zaberie

To je film? Našla jsem jich víc se stejným názvem, ale ani jeden to asi nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 18:43

Přečti si např. Nekažte si život maličkostmi, Svět bez stížností, Kurz duševní rovnováhy.

• Citovat
  • Upravit
4535
21.7.19 18:50

Chodis na facebook? Ono tam totiž kolikrat vypadá, jak je u všech vše naprosto bezvadne a pak realita je úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.7.19 18:56

Mam ted podobné období. At se snazim jak chci tak se mi nic nepovede, uz si vsimaji i doma, manzek se mi smeje ale me uz z toho do smichu neni. Jasne, jsou stokrat horsi veci, neu nepovedene jidlo, modriny, rozbite nadobi atd..ale ja uz jsem z toho neskutečně unavená. Přijde mi ze jeden den se nadechnu, pustim se do toho a jeste ten den zase spadnu na začátek:‚(:‘( take nevim jak z toho ven, prijde mi ze se fakt snazim, davam si pozor a stejne vse zkazim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 18:57

Mně se to tentuje už třetím rokem. Vždycky, když si myslím, že už je to lepší, tak se zase něco stane. Nejdřív problémy v práci, pak vážná nemoc matky, zlomená noha, velká finanční ztráta, úmrtí kolegů, nejlepší kamarádky a i členů rodiny, problémy s dětmi. Prostě furt něco.
Důležité je se z toho nepos.at a nacházet životní radost i v naprostých maličkostech. Jako procházka přírodou, návštěva kina, koncertu, pokec s kamarádkou, večeře s manželem, zakoupení maličkosti pro radost. Mám štěstí, že mě v krizových chvílích podrží kamarádi, kolegové i rodina. A stále si říkám, že už bude líp. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
465
21.7.19 20:05
@Anonymní píše:

Tak hlavně… Se nesrovnávej :srdce: To je základ. Žij svůj život, neřeš druhé. Raduj se z každého SVÉHO pokroku. Čím víc budeš na sobě makat, tím míň budeš mít času přemýšlet, jak to mají druzí ;)
Raduj se z maličkostí, z toho, co máš, když pohladíš svou kočku, natrháš si kytku do vázy, zajdeš s kamarádkou na víno, přečteš si super knížku, upečeš výbornou buchtu,… Prostě si zkus život užívat, i když není dokonalý a bezproblémový :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
21.7.19 20:26
@Anonymní píše:

Moc dobre to znam… Treba ted u me : v praci me to hodne, ale hodne stve.. Mozna jsem i vyhorela. Jsem tam 10 let a nic me tam netesi. Nejradeji bych travila veskery cas s rodinou a ne mrhat 8hod denne cas nekde, kde nechci byt. Pak prijdu domu psychicky vyflusana, dam 3hodinky s dcerou, jdu spat a vse znovu… Ziju vikendy a ty mi utikaji tak strasne rychle, ze se ani neotocim a je nedele vecer, stejne jako dnes :zed: tak jsem si tak rekla, ze si musim udelat malou radost, trosku se navnadit a vymyslela jsem si, ze si od stredy do patku vezmu neplanovanou dovolenou (maji byt tropy), tak se vyvalime na zahrade a uziju si 5 dni Slunicka a svoji milovane dcerky. Zadna dovca mi teda skoro uz nezustane, ale prdim na to… Na doktory jsou propustky, na nemoce deti OCR, tak se proste rozsoupnu a udelam si veget :palec: takze mi ani nevadi jit zitra a v utery do prace :lol: takze, rada zni: udelej si radost, raduj se z malickosti, trosku pribrzdi a zrelaxuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.7.19 20:31

@Titty skôr domunet aj kniha je od Rhonda Byrne
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...