Jak ze sebe udělat dospělejší

Alisa25
2.2.12 18:21

jak ze sebe udělat dospělejší

ahoj jak se mám „zdospělet“ někteří lidičkové mi hádají kolem 15 přitom mě letos čeká 27tka. Dá se tohle nějak vyřešit? Nevím totiž jestli je to dobře nebo ne. Přikládám svoje foto nelekněte se :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
2.2.12 18:23
Alisa25 píše:
ahoj jak se mám „zdospělet“ někteří lidičkové mi hádají kolem 15 přitom mě letos čeká 27tka. Dá se tohle nějak vyřešit? Nevím totiž jestli je to dobře nebo ne. Přikládám svoje foto nelekněte se :)

Změnit účes a obarvit na tmavo :think:

Příspěvek upraven 02.02.12 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.2.12 18:23

no teda ja bych ti take tipla tech 15 mozna zmnenit uces :think: :think: a barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.12 18:25

No já se nelekla..Obličejík máš vážně dost miloučky dětský..Ale účes spíš v duchu " stará mladá" ( to nechci urážet - jen definovat).
Můžeš zkusit nějaký výraznější make up ( nemyslím " kraslici") a modernější střih vlasů..

A já tedy lidi většinou odhadnu věkově, když promluví..Takže doufám, že si tě s 15tkou nepletou i při rozhovoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.2.12 18:25

Určitě tmavší vlasy… A make-up.
Pokud ti připadá, že se malovat neumíš, není to třeba, s těma tmavšíma vlasama to bude úplně jiné… Konečně si můžu dát nějakou rtěnku a nevypadám jak kašpárek :lol:
Mi trošku pomohly i brýle s černýma obroučkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
2.2.12 18:26

Taky bych šla do tmavší, neboj se toho, taky jsem blondýna, ale už rok čokoládově hnědá a jsem mooooc spokojená. Střihla bych ti šikmý mikádo a možná křivou ofinu, ale zase když se ti to vlní…

• Citovat
  • Upravit
319
2.2.12 18:27

Nic nemněn, ve 40 ti z tebe bude 20tka. Jsi pěkná holka. Zkus hlubší hlas, dospělácký výraz. Vizáš ponechej. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.2.12 18:27

Určitě jinou barvu vlasů a střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.2.12 18:28

Takhle bys mohla z fleku dělat anděla - bez převleku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.2.12 18:29

Když sjem byla těhotná s druhým synem v nemocnici si mysleli že mi je 14 :oops: …no tka sjem vlasy obarvila na hnědou oříškovou a víš k čemu mi to je ?k prdu jakmile jdu někam bez dětí jsem prostě slečna a kolikrát po chtějí občanku:)))tak doufám že mi tohle vydrží i za 20 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
2.2.12 18:33

jezis jeste ze tohle necte ten muj, protoze ten by se vyradil :mrgreen: za me, uces mas spis pro starou nez pro mladou a k tvemu hodne jemnounkemu obliceji proste nesedi, takze za prve rozhodne ne vlny, ale poridit kvalitni zehlicku na vlsy a vyzehlit, tmavsi vlasy,spinava blond ti nesedi, takze bych klidne sla rovnou do cokoladovy, mas hodne mala vicka, takze co bych nepouzivala je cerna tuzka na oci, naopak nejake rozjasnujici stiny a zvyraznit rasy hodne rasenkou, na rty bych rozhdne nepouzivala rtenku, mas je hodne úzke, ale nejaky lesk na rty s troskou barvy proc ne…a taky bych zmenila styl oblikani, aby trosku vic podtrh, ze uz ses sakra zenska a ne dite, i to udela hodne, takze obtazenejsi tricka nebo kosile, klidne nejaky satek pres to a obtazene kalhoty a budes kocka, ktera sice nebude vypadat ani na 27, ale na 15 rozhodne ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
2.2.12 18:33

Urcite zmena ucesu a nalicit se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
2.2.12 18:34

opravdu vypadáš mladě ;) ..já bych zkusila sepnout vlasy-to většinou ze starší…nic neměň..za dvacet let se to bude hodit :lol: …můžeš si pak nabalit mladšího :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.2.12 18:34

Máš moc hezký obličej,krásně jemný! :) Akorát ty vlasy ti neseděj,změnila bych barvu a střih a jemně se namalovala.

• Citovat
  • Upravit
15659
2.2.12 18:37

Ono Tě potěší, že Ti v pětatřiceti hádají minimálně o deset, spíš o patnáct míň, dočkej času :mrgreen: ( vím, o čem mluvím, po mě chtěli občanku do pětadvaceti, a to mám vlasy mezi mahagonem a kaštanem… :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová