Jak zhubnout 45kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
22.12.17 10:23
@Plavuše píše:
Urcite bych se poradila s obezitologem a hubla velmi pozvolne hlavne pohybem kvuli vytahane kuzi. 45 kg uz je dost. Ja mam ted predsevzeti 10 kg a chci to resit hlavne sportem a pravidelnejsi stravou. Takze si dam asi i knedlo vepro, ale ne v 8 vecer.
Kdo jí knedle fakt nezhubne i kdyby je jedl v šest ráno… tři bílé jedy- mouka, cukr a sůl…ti nikdy nedovolí zhubnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.12.17 10:24

@Klopotkova se máš, já kynu po pečivu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.12.17 10:25
@vejilka píše:
No nevím, já nejím po 5večer již skoro 3roky. Teď tedy po 6.večerní. A je to to jediné, co mi k hubnutí pomohlo.Zas bych to tak nezatracovala. Spát chodím kolem půlnoci. Říká se tomu přerušovaný půst. Zkoušela jsem jíst 7× denně, podle břicháče Toma a za dva měsíce 2kg nahoře a neustálý hlad. Teď jím 3-4× denně normální. porce, ne jak vrabčák. Dolů jsem dala 18kg, ale až po skončení kojení.

Souhlas.
Ono totiz take hodne zalezi na tom, jak ktere telo pracuje. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Funguje to ale 100%. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.12.17 10:25
@Oplatečka píše:
Kdo jí knedle fakt nezhubne i kdyby je jedl v šest ráno… tři bílé jedy- mouka, cukr a sůl…ti nikdy nedovolí zhubnout.

Ani když si dám dva k obědu? Místo pěti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.12.17 10:27
@Anonymní píše:
@Klopotkova rohlíky teda nejsou vůbec zdravé a podle tebe je jíst 3× za den, není dobré..Něco už mám načtené. Navíc jsem si ted všimla, že jsem neměla rohlík pěkně dlouho…jím pšenično-žitný chléb..asi to není nejlepší :oops:

Však jsem myslela občas bílý, občas celozrnný nebo pořád celozrnný, to už je na každém a ne každému vyhovuje maloporcování, někoho to akorát naštve a má větší chuť k jídlu.
Každý kdo chce zhubnout, tak si rozumnou cestu musí najít sám, každému holt vyhovuje něco jiného.

Je to jen o vůli a tom opravdu chtít(pokud he tedy člověk zdravý a nebere x prášků denně).

• Citovat
  • Upravit
5100
22.12.17 10:29
@Anonymní píše:
@Marcam @berďana děkuji,rohlíkama se cpát rozhodně nebudu ;)

Co byl u tebe teda problém? Z čeho ses spravila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.12.17 10:30
@TinaAn píše:
@berďana Ono je možné, že někdo po tomhle zhubne, ale není to zdravé, zpomaluje to metabolismus a určitě bych to nedávala jako univerzální radu. Spousta žen hubne tím, že skoro nejí vůbec a jsou hubené - funguje, ale zdravé to není. Pokud má zakladatelka takovou nadváhu, nemůže si dovolit takto riskovat (zvlášť, když kojí). A potom- z takového hladovění pak přichází „žravky“. Celkem do tohoto vidím, měla jsem dlouhodobě poruchu příjmu potravy a řešila jsem to s odborníky, následně samostudium.

Tak to se ale strasne pleteš. Zdrave to je az moc. Ten dotycny, omlouvam se, ze nenapisu kdo, ale nejde o mou osobu a nemam pravo ji zde tedy udavat, chodi pravidelne na prohlidky jelikoz je cukrař a lekar je doslova nadseny. Sedi krev, sedi vaha, sedi celkove cítěni sebe samotneho…proste bajo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
22.12.17 10:33
@Marcam píše:
Ani když si dám dva k obědu? Místo pěti? :think:

Než dva kynute radši pět špaldovych nebo celozrnych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.12.17 10:34
@Oplatečka píše:
Než dva kynute radši pět špaldovych nebo celozrnych.

celozrnné knedle jsou výborné v :palec:

• Citovat
  • Upravit
6857
22.12.17 10:36
@Klopotkova píše:
a proč by nešlo, když se k tomu pravidelně cvičí, rohlík nemusí být bílý, ale třeba celozrnný nebo nějaký chleba celozrnný, i když kalorií to má prý stejně, kamarádka hubla, jedla jen ovoce a celozrnné rohlíky nebo jen tvrdé sýry a zeleninu a hubla úplně raketově a to nebyla obézní, měla 165/73.Ne každý po pečivo tloustne, já třeba vůbec, když si dám ten celozrnný rohlík a ovoce, tak vůbec netloustnu, já třeba tloustnu po sladkém a po tučném jídle.

Já to nezatracuji, věřím, že to na někom může fungovat. Já bych po tomhle jídelníčku nehubla, spíš naopak. Já si totiž musím hlídat množství sacharidů. Ale pravda je, že když třeba vidím vegetariány, kteří jí sacharidů dost, tak jsou někteří taky štíhlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.12.17 10:37

Kup si knizku “prestante blaznit “ od Susan Powter, je strasne vtipna, napsala ji matka od dvou malych deti co zhubla asi 60 kg,, ja jsem ji cetla nekolikrat jen tak, protoze je hrozne povzbuzujici, a to hubnout nepotrebuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.12.17 10:37
@Anonymní píše:
@Marcam @berďana děkuji,rohlíkama se cpát rozhodně nebudu ;)

Ja jsem ale nenapsala nikde nic o rohliku ale o tom, ze muzes jist vse. Tedy, vše co chces :nevim:.pokud nemas rada rohlik, tak ho nejez. Vzdyt je to v poradku. Vis co ja nejim veci? Ja zase treba nemuzu jist jagurty, tvarohy…no mozna se jeste rozepisu :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
22.12.17 10:40
@Klopotkova píše:
celozrnné knedle jsou výborné v :palec:

Hlavně z nich nekyne ta pneumatika kolem pasu..ovšem když si k tomu dáš omáčku zahuštenou bílou moukou tak je to zase šul nul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.12.17 10:43
@Oplatečka píše:
Hlavně z nich nekyne ta pneumatika kolem pasu..ovšem když si k tomu dáš omáčku zahuštenou bílou moukou tak je to zase šul nul.

no asi tak a já právě miluji třeba svíčkovou a knedle, no vůbec to radši nejím, ale je to moje oblíbené jídlo nebo hovězí guláš pikantní s bramboráčkama nebo knedlou, to je ještě lepší, jen kdyby se po tom tak netloustlo, to je 100× větší prasárna než nějaký celozrnný rohlík s mandarinkama třeba - to já považuji za dietní a zdravé jídlo.

• Citovat
  • Upravit
1850
22.12.17 10:51
@Klopotkova píše:
no asi tak a já právě miluji třeba svíčkovou a knedle, no vůbec to radši nejím, ale je to moje oblíbené jídlo nebo hovězí guláš pikantní s bramboráčkama nebo knedlou, to je ještě lepší, jen kdyby se po tom tak netloustlo, to je 100× větší prasárna než nějaký celozrnný rohlík s mandarinkama třeba - to já považuji za dietní a zdravé jídlo.

Já to beru tak že je to pro mě sváteční jidlo-kdyz jdeme na svatbu nebo na oslavu…ale já už to mám naprogramovane v hlavě, neumím se přejidat, pět knedli je pro mě prasarna, to bych si naliskala…když se člověk od těchto,,prasaren" oprosti tak už to k životu nepotřebuje…mě víc naplňuje spokojený pohled na sebe v plavkách než nějaká omáčka s knedlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková