Jak zhubnout do plavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
20.6.18 11:14
@Verun83 píše:
Tak podle Lubose, nezrat a chlastat zn ideal. Zrejme :roll:

Vždyť jo, když nežereš, tak se rychleji naleješ, takže šetříš peníze na všech frontách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
20.6.18 11:24

Zkus takovou klasiku jako je denní cvičení 30 Day Shred s Jillian Michaels, případně Insanity s Shaunem T. Zkrouhni sacharidy, přidej zeleninu, nezapomínej na bílkoviny a hodně pij.

• Citovat
  • Upravit
26583
20.6.18 14:35
@Luboš P píše:
Ubrat jídlo je přece jasné. A jestliže tělo dostane méně energie, než ji vydá, tak určitě hubnout bude, to je fyzikální zákon, který je vyzkoušený, bohužel na miliónech lidí. A ze mě nemluví něco vyčteného, ale mám to vyzkoušené: za 15 měsíců jsem zchodil 18 kg a nyní již to 13 měsíců držím. Vážím se a když trochu přiberu, tak uberu jídlo a hmotnost se mi vrátí. Je to jednoduché a není v tom nutno hledat žádnou vědu.

No ta teorie, ze vydej musi byt vyssi nez prijem…je jen cast, nebo spis zjednoduseni, pomerne komplexni skladacky. Za prve neni kalorie jako kalorie, vse je o hormonech, ktere ridi cely metabolismus aktere tim jidlem muzes ovlivnit. Kdyz hubnes tim, ze si uberes jen mnozstvi, telo se drzi mnozstvi tuku, ktere ma, zuby nehty…jo, v kratkem intervalu zhubnes, ale pak to telo zastavi, nechce ten tuk dat, a hned jak zase trochu pridas, sup je to zpatky. Musis jist jinak, naucit telo nedavat ten prebytek kalorii do speku, ale do jine formy „energie“…kdyz mi ted roste doma teenager, taky ted sni mnohem vic, nez vyda, ale nepribere speky, dava to svaloviny, organu, vlasu atd…ale i dospelak, kdyz bude jist spravne, lepe, PRIDA na kvalitnim jidle o spravnych makrozivinach, citi se plny energie (vyda ji vyssi aktivitou), zacnou lepe rust vlasy, nehty, i ty svaly diky te aktivite atd…a bude stihly, ale JINAK stihly, nez ten vyhladovely jedinec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.18 23:01

Měřím 169 cm, mám teď 65 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wag.Marťa
18.10.20 19:39

Já se před plavkovou sezónou vždycky odvodňuji. Používám k tomu H2out. viditelně mi to odstraní otoky i přebytečnou vodu, takže váha tak rychle klesne

• Citovat
  • Upravit
25.10.20 19:38

Zaplatila jsem si ještě několik let před těhotenstvím nutriční poradenství a musím říci… Stojí to dost peněz (jak poradenství tak suroviny), ale hubla jsem i v týdnech kdy jsem nestíhala cvičit. To jídlo dělá doopravdy hodně a když už se tyhle návyky naučíte a automatizujete tak je to více než se 5× týdně ždímat ve fitku.
Jo a hladem jsem rozhodně netrpěla, ba dokonce naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková